Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom antagonistima (naltrexon, naloxon) - Nemexin, ReVia, Nalorex.... Postavljajte pitanja i svojim iskustvima pomozite drugima koji se nalaze u sličnoj situaciji.
POzz narode svih vera i nacionalnosti teMA NAS JE UJEDINILA NA ZALOST......NOOO COM
Nego imam jedno piotanje.... skidam se na suvo 3 dan mi je...znaci PAKAO u malom....
da li bih ja mogao sutra |NPR| popiti nalorex da ne bih dosao u iskusenje.... za horsom ili...... koliko tacno ttreba dana da bih ga mogao popiti.....strucan odgovor molom!!!
inacce na urinski test sam ok za 4-5 dana a meni gori pod nogama, znaci 4 dana ok da ga pijem ili ne...
\unapred tnx i sry za pisanje jer mi je jedna saka oduzeta..... od horsa...nerv mi neki oso da se proseta:)
PikaCu wrote:POzz narode svih vera i nacionalnosti teMA NAS JE UJEDINILA NA ZALOST......NOOO COM
Nego imam jedno piotanje.... skidam se na suvo 3 dan mi je...znaci PAKAO u malom....
da li bih ja mogao sutra |NPR| popiti nalorex da ne bih dosao u iskusenje.... za horsom ili...... koliko tacno ttreba dana da bih ga mogao popiti.....strucan odgovor molom!!!
inacce na urinski test sam ok za 4-5 dana a meni gori pod nogama, znaci 4 dana ok da ga pijem ili ne...
\unapred tnx i sry za pisanje jer mi je jedna saka oduzeta..... od horsa...nerv mi neki oso da se proseta:)
Uradi odmah ujutro test,i značeš smiješ li popiti ili ne ako budeš pozitivan,traži pomoć od ukučana ili nekoga ko te može držati u kući još dan dva.
Ni slučajno, ako se ja pitam ..
Posle 4-vrtog dana.. Ne!! Ali dobro kažu ostali - najbolje kupi MOP test pa kad bude negativan, tog trenutka možeš da predješ na NALOREX ..
A što se stručnog mišljenja i saveta tiče, to ovde nećeš naći ..
Tako nešto možeš potražiti jedino u Domu Zdravlja ili nekoj sličnoj ustanovi ..
Pozdrav od mene i daj se javljaj kako ide ...
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
pa jos se cimam ni tamo ni vamo sam pijem trodone koji me nepokriju... pa sam uzeo...neznam vise sta kako koliko i zasto u ponedeljak radim test i kraj ja mislim...tnx na savet
Sagitarius wrote:
strucan odgovor molom
Pa idi kod stručnjaka,doktora.
Ja osobno,bi još malo sačekao.