ISPUCAJTE EMOCIJE!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

PsyTechGirl

Re: ISPUCAJTE EMOCIJE!

Post by PsyTechGirl »

adam* wrote:Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Pao sam s bicikle i to skoro podleteo pod kola......zakocio kreten u krivini prednjom kocnicom....kisa lila..i pljas.....pred kola....i to Yugo smrdljivi...sreca pa je vozac bio u toku...gledao me kako mu padam pod kola...uzas....i tak' - preziveo sam......nece me jos onaj gore...a mogo' je danas da me uzme.....
:-D :snakeman:
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
simon_says

Post by simon_says »

adam* wrote:Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Pao sam s bicikle i to skoro podleteo pod kola......zakocio kreten u krivini prednjom kocnicom....kisa lila..i pljas.....pred kola....i to Yugo smrdljivi...sreca pa je vozac bio u toku...gledao me kako mu padam pod kola...uzas....i tak' - preziveo sam......nece me jos onaj gore...a mogo' je danas da me uzme.....
dobro si ostao ziv,Adame.
Nego imam vrlo interesantnu stvar za sve:

DA SE SMRZNEŠ !!!!!!!!!!!!

http://www.track-your-partner.com/
na ovoj stranici ukucaš bilo čiji broj mobitela i sateliti ti lociraju osobu točno gdje se
nalazi,svaki mobitel ima čip po kojemu te mogu lako pronaći....strašno.....nemoj locirat sebe
jer znaš gdje se ti nalaziš, probaj locirat neki broj od prijatelja i vidjeti ćeš....ovom se
stranicom koristi i policija za svoje istrage.....još dok je stranica besplatna otiđi i
provjeri...
provjeri sam
ANONYMOUS does not forgive
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

simon_says wrote:Nego imam vrlo interesantnu stvar za sve:

na ovoj stranici ukucaš bilo čiji broj mobitela i sateliti ti lociraju osobu točno gdje se
nalazi,svaki mobitel ima čip po kojemu te mogu lako pronaći....strašno.....nemoj locirat sebe
jer znaš gdje se ti nalaziš, probaj locirat neki broj od prijatelja i vidjeti ćeš....ovom se
stranicom koristi i policija za svoje istrage.....još dok je stranica besplatna otiđi i
provjeri...
provjeri sam
E, *bem te ludog :-D
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
simon_says

Post by simon_says »

PsyTechGirl wrote:
simon_says wrote:Nego imam vrlo interesantnu stvar za sve:

provjeri...
provjeri sam
E, *bem te ludog :-D
Ajde priznaj da ti je zaigrao brk :D !
Ukucala si zeljeni broj i kad je krenuo satelit da radi zaigralo ti je srce,haha!
Ja sam se primio PRIZNAJEM :-D :-D :-D
ANONYMOUS does not forgive
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

A bre.. Skontala sam iz prve da nema šanse.. ISKRENOOOOO !! :-D
Ali me to nije sprečilo da pokušam hahahaha :wink:
Henri

Post by Henri »

ja se upeco...kloc :D
adam*

Post by adam* »

Hm.....hvala vam sto ste se toliko zabrinuli-Buahahahhahahah!!!ipak sam ja voljen lik na ovom virtualnom mestu i pored gomile mojih sranja i vidnog egoizma..... :-D

i da...Vlado..mislim stvarno...hoces da poginem.....daj vise zajebi s tim tvojim dobrim danima :roll:

a da.............http://www.track-your-partner.com/ sam ja postavio jos pre par dana na temu "vicevi" samo je izgleda niko nije skapirao...jer me jel' niko ne shvata ozbiljno pa nikada se salim....jer ja sam budalaaaa!!!!

danas sam super.....iako je vreme grozno-probudio sam se i mislio sam da je predvece kako je mracno napolju...probacu da se nadoovam i da mi bude za nijansu bolje....ne savetujem nikome da radi to sam kod kuce...jer moze da ima dugosezne posledice!!!
kako ja serem pa to je straobalno!!!
cucla cucla cuclica
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Bez brige Adame, ja sam se vratio u normalu.. :). Nesto mi nije legla injekcija, oci mi zute kao da sam Perin Ajbara, covjek vuk iz Tocka vremena. Stigle me i nekakve obaveze, sutra moram u grad kupusa i debelih svinja.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

London?
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Eh da je London :)... Ne bih se bunio. Idem u Bijeljinu da lazem i varam neke ljude, pa poslije produzim do Novog Sada ako budem imao energije.
Post Reply