ISPUCAJTE EMOCIJE!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Tužna

Re: ISPUCAJTE EMOCIJE!

Post by Tužna »

AnAna_mo wrote:Hehehe odakle ti bona ti smajliji? :D
:D ...a nađoh ih svugde negde...Image
heroinapg

Post by heroinapg »

:nod: :smt041 :smt041 :smt048 PDT_Love_08
Tužna

Post by Tužna »

Image...Image
simon_says

Post by simon_says »

PA NE MOGU DA VERUJEM!!!Mislio sam da ce u nekoj buducnosti stvarno nesto retko da me iznenadi,kad ono...
OVI SA TV PINKA SU TOTALNO POLUDELI...sledecih mesec dana sam ga ugasio...
Poceo je novi serijal VIP Velikog Brata i gosti su sledeci:
Mira Skoric(turbo-folk pevacica),Gru(reper),neka dr.olja-Maja Zezelj(jedna totalno bezvezna licnost koja je "stekla slavu" u jednom od serijala Velikog Brata),Nenad Canak(srpsko-vojvodjanski opozicionar-politicar,borac za demokratiju),
jos neka riba Jelena(mislim da je ona reperka 2 hot ),I ne znam ko je jos sve u igri.Sad je pauza-reklame..evo ga pevac iz DLM-a ...bice to sou...bice to 12 velicanstvenih.... :-D :-D :-D
Ovo je vrhunac TV Cinka :-D :-D :-D
Voditelji su onaj plavi glumac-inace poznati i priznati kreten iz svih Pinkovih rialiti sou programa- Kalinic, i onaj debeli idiot jedna prava somina i nakaza Dzaco,ili Baco,Gaco,nesto u tom fazonu ,ali nije ime bitno.Bitno je da je on totalan idiot.
Ufff,xebes mi sve sto nisu amerikanci pogodili zgradu Pinka,xxbem im ...onako slucajno bez ljudskih zrtava...ono cista kolateralna steta da bude...
Pojavljuje se i "poznata" klupska pevacica MIA,koja je poznata po...da ne pricam...
i evo ga Miki iz Kupinova...uh :vom: :vom: :vom:
Koja beda...8 ljudi za sada....
ANONYMOUS does not forgive
simon_says

Post by simon_says »

Jao evo je ova sto je bila optuzena da je ubila coveka u kaficu Knez..cerka od one matore fukse modne kreatorke VR bivsa zena od fudbalera Pedje Mijatovica....koji sljam...
i na kraju slag na torti transexualac Jelen Karleusa,hahahaahahahah
ANONYMOUS does not forgive
sjelena

Post by sjelena »

ma sjajno!
newest tv low.

hi hi hi
Image
eksica

Post by eksica »

Večeras se osječam odlično,u miru sam sa sobom i drugima a to sam postigla tako što sam polizala ono što sam posrala,da prostite ne izrazu.
Ljudski je griješiti a još ljudskije je priznati grešku ili oprostiti bilo sebi,bilo drugom.
Hvala ti Bibo na razgovoru.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

eksica wrote:Večeras se osječam odlično,u miru sam sa sobom i drugima a to sam postigla tako što sam polizala ono što sam posrala,da prostite ne izrazu.
Ljudski je griješiti a još ljudskije je priznati grešku ili oprostiti bilo sebi,bilo drugom.
Hvala ti Bibo na razgovoru.
Eto, meni je beskrajno drago zbog toga.. Ali stvarno jeste !!
A kao što već negde rekoh, vi mislite šta god hoćete ..
Tako da, i ja se večeras osećam oke, jer se osećam makar mrvicu zaslužnom za prekid svadje na ovom forumu, koji je delovao dosta burno i nepotrebno.. Pošto je jedna od učesnica svadje i trudnica, to mi je bio razlog više da preduzmem nešto.. E pa ako sam zbog toga loša osoba - neka sam !!
Dakle, kao i uvek bitno mi je da ja znam šta je i kako je .. A ostali će shvatiti ako ne sada, onda kad tad .. Znam iz iskustva i nigde mi se ne žuri !!Tako da, jednom rečju - zadovoljna !!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Samantha

Post by Samantha »

Večeras se osječam odlično,u miru sam sa sobom i drugima a to sam postigla tako što sam polizala ono što sam posrala
interesantan razlog za odlicno se osjecati.
ti bi to onda trebala cesce raditi ali pazi na redosljed.
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
eksica

Post by eksica »

Samantha wrote:
Večeras se osječam odlično,u miru sam sa sobom i drugima a to sam postigla tako što sam polizala ono što sam posrala
interesantan razlog za odlicno se osjecati.
ti bi to onda trebala cesce raditi ali pazi na redosljed.

ma vidi ti naše mudrice
Post Reply