Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Jel' te to neko napusava,Psy ?
Nije on seljacina bona,to je ADHD uradio od 'nakvog co'eka,kralja lektire,mobilne telefonije,lika koji istovremeno dekodira Nokiu,Samsung,i Rubinovu kocku,jebe dvije trebe odjednom,a trecom rukom drka...ADHD zapamtite...mozda neko prepozna sebe.
vudd wrote:Jel' te to neko napusava,Psy ?
Nije on seljacina bona,to je ADHD uradio od 'nakvog co'eka,kralja lektire,mobilne telefonije,lika koji istovremeno dekodira Nokiu,Samsung,i Rubinovu kocku,jebe dvije trebe odjednom,a trecom rukom drka...ADHD zapamtite...mozda neko prepozna sebe.
Hehehehehe.. Jaoj lud li si ..
Mani ga, vidiš da momak izgleda stvarno ima problem ali mu mi ne možemo pomoći..
Možda je to stvarno taj ADHD, a mi o tome nemam poooojma ??
Možda nas je čovek mogao prosvetliti, a mi ovako ??
Ko će ga znati ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Baba Naca wrote:Jao PTG,
nasmejala sam se do suza na ADSL temi, majkemi,
jao loodi ste i ti i Sumski, ali stvarno.
Hehehehehe.. E jbg Babac moj.. Kad ne možeš da ga pobediš, pridruži mu se
Meni je prosto (da ne kažem) ispod časti da se nastavljam i raspravljam.. Prosto sam svoje rekla, a on ima pravo, kao i svi mi da kaže šta misli ..
Ljubim te mnogo i budi mi dobro ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Eh kada bih ja mogla takva biti, gde bi mi kraj bio .. Jbg, ne znam da se kontrolišem ..
Uvek kažem šta imam pa kako god ispalo !! Najčešće zbog toga i naebem.. Ali ne žalim ni tada !!
Jer znam da sam najebala zbog sebe i svojih verovanja i uverenja, a ne zbog tamo nekoga što sam dozvolila da uradi ovo ili ono ..
Dakle sam pao, sam se udario ..
Tako nekako ..
Tako da ne volim ni da ćutim, a ni da mi prećuti ..
Sve što ima svako od nas treba i da kaže i to je najzdravije ..