I against I-moja ispovijest

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

sjelena

Re: I against I-moja ispovijest

Post by sjelena »

eksica wrote:Zna Marija odlično i tko sam i što sam u njenom životu i koliku moju podršku ima ali rame za plakanje dok sama ništa konkretno ne Čini,neću joj biti jer to joj ne čini ništa konstruktivno.
ok, cool. ako zna i ima... cemu onda pisanije ovde? Sta dokazujes?
to sto nije poslusala tvoj savet, ne znaci da treba da se ljutis na nju zbog toga. Razni smo ljudi.
Image
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Baba Naco.. Slažem se skroz i skidam kapu ..
Te stvari su neke koje se nikada ne zaboravljaju .. Zauvek ostaju urezane bez obzira na sve..
Imala sam i ja slična iskustva sa tatom, ali nebih sad o tome..
Sve što želim reći je da razumem, slažem se i podržavam uz pregršt smajlića i ostalih sranja ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
eksica

Post by eksica »

kako si ti sigurna šta je sada za nju najbolje???
u čemu je ti to podržvaš...ajde napiši,u čemu?
eksica

Post by eksica »

Sveće vam se samo kazati,samo polako,malo vremena i biće vam jasno.
A ti Mare moja lipa,pakuj torbe i ajde ća.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

eksica wrote:kako si ti sigurna šta je sada za nju najbolje???
u čemu je ti to podržvaš...ajde napiši,u čemu?
Kome se obraćaš ???
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Ja je samo razumem i saosecam...i zelim da joj ublazim bol koliko bilo
svojim prisustvom ovde...
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
heroinapg

Post by heroinapg »

eksica wrote:Sveće vam se samo kazati,samo polako,malo vremena i biće vam jasno.
A ti Mare moja lipa,pakuj torbe i ajde ća.
eksice, chill out malo..Nije ti fazon, sto bi rekao vudd popeye. Lagano.
heroinapg

Post by heroinapg »

Uh...kako je tesko ovaj put poceti. Mioram bas da napisem sto mi je na srcu :? Tolikko mizerije, a opet..uh, samo do kraja ovaj mjesec da prozivim. (Postoji sansa da mi neko krajem mjeseca pomogne, jer sama definitivno ne mogu)Prije neku noc sa krenula da (vam) pisem. Tu noc sam krenula posebno da se zahvalim nekom s foruma-nebitan je nik, zaista.. Da se zavalim zato sto je bio uz mene neko vrijeme. Elem, odustala sam i zahvalna am tome sto mi se nije dalo. Boga definitivno ima. Ako ikada posumnjate da Bog postoji, sjetite se idiota od Heroine. Noc posle toga me nesto izbacilo iz takta. S obzirom da su ljudi koji me znaju itekako brinuli sta se desava jer bih stvarno hiperbolesna bila-(moram vam-jer ovaj put idem do kraja, skenirati ljekarske nalaze)- ili pak veoa dobar reziser da sve ovo izmisljam. Svakako ispovijest na prvo mjesto-Ovo mi je tako ostalo u pamcenju kada je neko to mlatnuo, da se svaki put nasmijem, al ne mogu jutros me izuzetno boli faca-desni dio pogotovu. Da se vratim na tog lika s foruma..da bih zavrsila taj dio..NAime, s obzirom na obzir :axe: moram se ja malo posprdat..al do sad vam je jasno da se samo sa sobom sprdam, masa ljudi koja me zna...oni koji su me srijetali jer se vidi da nesto nije ok sa mnom (A po zencama da sam strejt) je zeljela da zna sta nije u redu..blabla..UH..ovo je bas hiperkonfuzno, bolje preskocite..poslala sam poruku tom liku, iako je zdravorazumski on trebao/mogao da zovne da ga je zanimalo..al ja uvjek najbolje u covjeku trazim, pravdam ljudske postupke i tako to
(Ajde vise Marija!..)poslala sam mu poruku i posle nekoliko sam ga zamolila da odstampa ovo sto pisem, jer je ziva istina sve, ima i jos naravno, al ne stignem da napisem. A potrudicu se! Elem, vjerovatno je skontao da imam namjeru da se ubijem ili sl, jer mi je i takav "ton" poruke bio..posle nekoliko poruka je napisao --Da mi ne vjeruje-UH! strasno me zaboljelo. Hiperemotivna sam, sto ste dosada mogli primijetiti
To je neka epizoda zbog koje nisam pisala...
Ali, 2. slijedi...A ona je vrednija nego bilo sta...
heroinapg

Post by heroinapg »

:arrow: eksice :arrow: Ne prija, niti vidim da iko ovdje place nada mnom. A draga moja, naravno da niko normalan nece podrzavati nasilje. Nije mi jasno da ti tako "mislis". Cudo da ti tako pises, posle svega sto ti se izdesavalo.Vidjela bih te za trenutak da nemas roditeljski dom i sve blagodeti koji nudi isti.... Svako ima s voje. I poslednji put-ukoliko do sad nije bilo jasno, naglasavam da mi je svacije mislejnje-svaki aspekat-svaki ugao zlata vrijedan-kolkogod se kosilo sa mojim stanjem. A jano Vi ili niste napisali sve sto Vam se desavalo u kuci ili..Jer ja zaista nikada nisam bila niti agresivna, niti sam ikom, osim sebi, ikakav problem zadavala Sama cinjenica da sam bila narkoman-sada zavisnik. razboljela je moju porodicu. Ali, jano, moja porodica je bila bolesna i prije mene.
Prije nego izvedete zakljucak neki, bar procitajte. Nemojte samo pricati da ste procitali sve-niti je imperativ-samo molim da ne izvoidite zakljucke nasumice. Nije fer. Mojima sam se sto bi narodski rekli "n atrupicu"stavila
...Ljudi se okupljaju. Jutros ni puder nije pomogao. Tako me sakom lupio u jagodicu sinoc...Nadam se da ce biti manja guzva kasnije, da cu ugrabiti da napisem. Napisacu dam u s;ledecem postu nesto sto me totalno razvedrillo i uljepsalo mi dan.
Uzgred, ovdje nevjerovatno lije kisa..
Place nebo ili piski Bog

btw, simpa mi je bilo-bas jedan lik mi je citirao nekog s foruma. Mozete isliti ricate s nekim telefonom i uzred price vam kze..PA znas sta tri je rekao onaj Bojan:}..Vjkerovali ili ne...Cak i gore pominjani lik s foruma isto tako..A cinjenice mi ne dozvoljavaju, al mozda mi pomognete..Dolje bnavedeni citat je postao poznat:} Hvala Box
bojanol wrote:Jebote, to nasilje se ponavlja mesecima, ništa ne radiš po tom pitanju... kukaš. i šta? Ja to ne razumem. Možda sam debil, ali nisam sado-mazo.
Nisam mogla da vjerujem :?
A razloge i cinjenicno stanje cu vam napisati i stvarno vas molim da mi pomognete
heroinapg

Post by heroinapg »

eksica wrote:Zna Marija odlično i tko sam i što sam u njenom životu i koliku moju podršku ima ali rame za plakanje dok sama ništa konkretno ne Čini,neću joj biti jer to joj ne čini ništa konstruktivno.
Ja ne znam ko si ti, niti odlicno, nitiole, uopste ne znam. U nekim trenucima sam mislila da znam. Prevarila sam se itekako. Ni prvi ni poslednji put. Promjena imena ne znaci promjena karaktera i stava. Sada mi je vise nego jasnije misljenje o tebi , kom sam se cudila, a koje je sad vise nego evidentno. Svako dobro ti zelim, samo nemoj ovim dobrim ljudima ovdje, koji se zaista trude da mi pomognu plasirati neistinu. Ne treba! mi sazaljenje i ti nisi ovdje masu bila, tako da nisi u toku. A hvala ti..Mnoge su se stvari iydesavale od kada nisi bila tu.
eksica wrote:Marija kad bude odlučila prekinut svoju agoniju,ona će to uraditi,zašto to još ne čini,razlozi su poznati samo njoj...ne plačite nad njom jer imam debao osječaj da joj to na neki način(ali ne konstruktivan) prija....ako radi,može si naći sobicu i presječ svu tu muku a i ako ne radi,opet rješenje postoji....nije mi jasno kako niko od svih vas nije nadošao na to da se ovdje ipak radi o nečemu trečem.
1. eksice.vuces za jezik, ne bih spominjala, .Pisem ono sto mi se desava, lakse mi je da napisem.. Normalno je zaliti nekog kom se desava fizicko zlostavljanje, kao iz filmova. ZAlliti nije isto st i sazalijevati.
Ti iz perspektive kada roditelji tebe i tvoje dijete drze i ne fali vam pticje mlijeko tesko da mozes da razumijes.Kad te prihvataju stagod si radila i uradila.
I molim te reci mi koje je resenje ukoliko osoba ne radi, da znam, ukoliko dobijem otkaz. OO cemu trecem se radi, koces biti fer i reci? Posto ni ja ne znam ..Mozda je to resenje. Nisam mazohista.

Zove me direktorica..brzo cu..
moram
Post Reply