Uh...kako je tesko ovaj put poceti. Mioram bas da napisem sto mi je na srcu

Tolikko mizerije, a opet..uh, samo do kraja ovaj mjesec da prozivim. (Postoji sansa da mi neko krajem mjeseca pomogne, jer sama definitivno ne mogu)Prije neku noc sa krenula da (vam) pisem. Tu noc sam krenula posebno da se zahvalim nekom s foruma-nebitan je nik, zaista.. Da se zavalim zato sto je bio uz mene neko vrijeme. Elem, odustala sam i zahvalna am tome sto mi se nije dalo. Boga definitivno ima.
Ako ikada posumnjate da Bog postoji, sjetite se idiota od Heroine. Noc posle toga me nesto izbacilo iz takta. S obzirom da su ljudi koji me znaju itekako brinuli sta se desava jer bih stvarno hiperbolesna bila-(moram vam-jer ovaj put idem do kraja, skenirati ljekarske nalaze)- ili pak veoa dobar reziser da sve ovo izmisljam.
Svakako ispovijest na prvo mjesto-Ovo mi je tako ostalo u pamcenju kada je neko to mlatnuo, da se svaki put nasmijem, al ne mogu jutros me izuzetno boli faca-desni dio pogotovu. Da se vratim na tog lika s foruma..da bih zavrsila taj dio..NAime, s obzirom na obzir :axe: moram se ja malo posprdat..al do sad vam je jasno da se samo sa sobom sprdam, masa ljudi koja me zna...oni koji su me srijetali jer se vidi da nesto nije ok sa mnom (A po zencama da sam strejt) je zeljela da zna sta nije u redu..blabla..UH..ovo je bas hiperkonfuzno, bolje preskocite..poslala sam poruku tom liku, iako je zdravorazumski on trebao/mogao da zovne da ga je zanimalo..al ja uvjek najbolje u covjeku trazim, pravdam ljudske postupke i tako to
(Ajde vise Marija!..)poslala sam mu poruku i posle nekoliko sam ga zamolila da odstampa ovo sto pisem, jer je
ziva istina sve, ima i jos naravno, al ne stignem da napisem. A potrudicu se! Elem, vjerovatno je skontao da imam namjeru da se ubijem ili sl, jer mi je i takav "ton" poruke bio..posle nekoliko poruka je napisao --Da mi ne vjeruje-UH! strasno me zaboljelo. Hiperemotivna sam, sto ste dosada mogli primijetiti
To je neka epizoda zbog koje nisam pisala...
Ali, 2. slijedi...A ona je vrednija nego bilo sta...