Sory, nisam tako mislio, ajd dobro... tatin novcanik kojim upravlja mamaSamantha wrote:haj nemoj zezati sada. ima i mama novcanikkod kuce uz maminu suknju i tatin novcanik...

Sory, nisam tako mislio, ajd dobro... tatin novcanik kojim upravlja mamaSamantha wrote:haj nemoj zezati sada. ima i mama novcanikkod kuce uz maminu suknju i tatin novcanik...
Poceo se drogirati da bi i on bio cool kao njegovi prijatelji, decki stariji 2-3 godine od njega(poceo sa travom) Kakav je tip? Tvrdoglav kao mazga, kaki je coék??? Narkoman, laze ,krade.... susta suprotnost kad se ne drogira, vrijedan, dobar u skoli, bio je najbolji u razredu iz matematike, engleskog, njemackog (cak je imao bolju ocjenu iz engleskog od jednog engleza koji je isao s njim u razred) Jako je povodljiv... droga mu je jako promijenila karakter tako da nemogu vise tacno reci sta je on a sta je ponasanje prouzroceno drogiranjem...procitaj moj prvi post, tu dosta stoji...vudd wrote:Oprostite gospodine, druze,Oce(sta je odgoj jebo majku,nigdje psovke)
Nisam procitao bas cijelu storiju,al' vidim da je sranje.
Sta rekoste,zbog cega se vas sin poceo drogirati?Kakav mu je ''karakter'',ka'ki je co'ek?
Oprostite cika Freud nisam vas prepoznao...vudd wrote:E moj gospodine caca.Umjesto sto ovde prosipas ''halb yugo,halb pifke''sranja,pametnije bi ti bilo da sa sinom popravljas ono sto si zasro.
Ne znas zasto se poceo drogirati,ne znas kakav je kao covjek,osim da je narkoman,lopov i lazov,tvrdoglav kao mazga,i da je dobar iz engleskog,bolji od engleza,kad se ne drogira...Znas li sta ga muci,sta voli,ne voli,koji su mu snovi bili,osim da sa 13 postane ovisnik?Ne znas brale,jer si jurio da postanes privatnik,kupovao ga razno-raznim sranjima,koja ne mogu zamjeniti oca,vodio ga na tvoje moto-susrete,susrete prdonja koji bolesno mastaju da su ''easy rider's''ispijaju piva,zderu ''frankfurter'' i drugi dan uvlace se u supak nadredjenima....Sto roditelj zna usrat' dijete,i golub tavan...to je cudo
Ma krivi su Austrijanci, Turci, Mongoli i stari Bog Perun...A meni keva,baba, komšiluk, Sloba, Vuk, Tuđman, Alija sevdalija i svi strani i domaći izdajnici...Ovaj Otac ovde, krenuo čovek u borbu, nije rekao boli me uvo, ova Njemačka je jedna divna i sređena zemlja, sve će se srediti samo od sebe i uz pomoć para. A sigurno je da je mrzeo svoje dete, ko i naši roditelji nas, jel da?vudd wrote:E moj gospodine caca.Umjesto sto ovde prosipas ''halb yugo,halb pifke''sranja,pametnije bi ti bilo da sa sinom popravljas ono sto si zasro.
Ne znas zasto se poceo drogirati,ne znas kakav je kao covjek,osim da je narkoman,lopov i lazov,tvrdoglav kao mazga,i da je dobar iz engleskog,bolji od engleza,kad se ne drogira...Znas li sta ga muci,sta voli,ne voli,koji su mu snovi bili,osim da sa 13 postane ovisnik?Ne znas brale,jer si jurio da postanes privatnik,kupovao ga razno-raznim sranjima,koja ne mogu zamjeniti oca,vodio ga na tvoje moto-susrete,susrete prdonja koji bolesno mastaju da su ''easy rider's''ispijaju piva,zderu ''frankfurter'' i drugi dan uvlace se u supak nadredjenima....Sto roditelj zna usrat' dijete,i golub tavan...to je cudo
Evo ga glas foruma,covjek-Bog...Sasa ,ja sam se poceo drogirati zato sto mi je zivot bio drag,jos od osnovne skole.Gdje roditelje spomenuh,nije mi stvarno jasno.Izvinite roditelji narkomana...Mi smo krivi,i sto bi moja stara rekla''to samo politi benzinom i zapaliti''U pravu je zena,nesaša-ex wrote:Ma krivi su Austrijanci, Turci, Mongoli i stari Bog Perun...A meni keva,baba, komšiluk, Sloba, Vuk, Tuđman, Alija sevdalija i svi strani i domaći izdajnici...Ovaj Otac ovde, krenuo čovek u borbu, nije rekao boli me uvo, ova Njemačka je jedna divna i sređena zemlja, sve će se srediti samo od sebe i uz pomoć para. A sigurno je da je mrzeo svoje dete, ko i naši roditelji nas, jel da?vudd wrote:E moj gospodine caca.Umjesto sto ovde prosipas ''halb yugo,halb pifke''sranja,pametnije bi ti bilo da sa sinom popravljas ono sto si zasro.
Ko je tebi kriv Vudd?