Početak....
Moderator: sanela
Re: Početak....
ne znam kakav komp imaš i igraš li igrice, ja recimo prašim pucačine online. dobar fol da se okupira mozak. sve zavisi koliko voliš games, ja sam nekako oduvijek, pa mi leglo i ko terapija.
- Sagitarius
Ja se "navukao" na Fallout 2 pod stare dane 

kvalitetna ovisnost
ja sam na call of duty 4: modern warfare, prašio sam i medalju časti i CoD 2, ali ova mi je ušla pod kožu :rolleyes:
što je najbolje ovu ovisnost volim i obilato je hranim.

ja sam na call of duty 4: modern warfare, prašio sam i medalju časti i CoD 2, ali ova mi je ušla pod kožu :rolleyes:
što je najbolje ovu ovisnost volim i obilato je hranim.

Ma eto malo sam se okupirao sa sookerom ovim novim a volim i pucacine nije losa ideja
Ej i da se još navucem na igrice hehe malo sale odoh u četvrti dan čist malo me vugla boli ništa strašno da hoće na tom ostat samo bilo bi super ajd dobro je nekako ide.....
- PsyTechGirl
Bravo !!kameleon wrote:Ej i da se još navucem na igrice hehe malo sale odoh u četvrti dan čist malo me vugla boli ništa strašno da hoće na tom ostat samo bilo bi super ajd dobro je nekako ide.....
Samo napred, sigurnim korakom ..
Pozdrav !!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Ajmo Kameleon, :smt023 , peti dan... :vom: :smt015
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Polako ide eto jece samo malo nervoze i tako ali sam malo sinoc sjedio pa se malo popilo nece skoditi dosao kuci i zaspao ko klada idem eto u šesti dan sve sto više vremena proazti nekako mi to i daje snagu ma necu vise ni da brojim dane nije lose za sad malo glavobolje imam ali dobro je..........
Nema druge valja izbit jbg........