vudd ne zezaj....vudd wrote: Ako je pak muskog roda ,onda jos bolje,jer definicija normalnog je sirok pojam
HMMMMMM ISPOVJEST
Moderator: sanela
Re: HMMMMMM ISPOVJEST
- PsyTechGirl
:finga: :finga: :finga: :finga: :finga:vudd wrote:Trebala bi bitiPa i ona je ljudsko biće zar ne ??![]()
Ako je pak muskog roda ,onda jos bolje,jer definicija normalnog je sirok pojamzaljubljujem se u svog soc. radnika...........
Evo da mi smajlići budu raznovrsni

Da ne bude ja ovakva, ja onakva :p
Inače vudd, htela sam reći da je to u stvari nešto potpuno.. Hmh..Kako reći.. Pa da, zašto da ne - NORMALNO!!

Pozdrav od mene svima i.. Mir u svetu !!

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
e mozd abi i volio da je bila musko,tad bi u najgorem slucaju stradala moja bulja al jebiga...
I tako ti ja skoci samom sebi u stomak,u pocetku je bilo tako lijepo i slatko jer tako nesto dugo nisam osjeco pa me i obuzelo a onda je pocelo da boli,postao sam odvratan sam sebi zbog sputanosti i nemogucnosti ostvarenja svojih ciljeva,volio sam je vise nego sebe pa sam poceo traziti bilo sta lose u njoj da bi mi se zgadila,al kako to obicno biva ona je bila zena hmm koju je krasila dobrota i koja je veoma brzo rusila ta moja nastojanja.Bila je to osoba koja je dosta patila,posvetila svoj mladi zivot drugima i nije imala losih namjera,ono ako nista drugo onda krajnje korektna.Evo sad razmisljam i kontam sta me je to privuklo,nisam je poznavo,mozda njena bol i patnja,mozda sto je uprkos toj nekoj situaciji u kojoj je bila to sto je cvrsto ostala da stoji na svojim nogama.Haj nebitno ja uglavnom poludio,usporedo s njom u mom srcu su mjesta nasla jos tri andzela,bili su za mene vise od radnika,izvukli su me od zatvora,nafurali i pomogli da zavrsim skolu,i jos nogo sto sta,al jebiga ja sam iako sam tad presto biti svjestan jos uvijek bio ona stara narkomancina sa svim svojim epitetima,pa je prilikom jednog dogadzaja doslo do eskalacije mog unutarnjeg sukoba i znao sam da sam,previse poletio,dao sebi previse zelja i ljepih ciljeva sto me i odvelo do potapanja.Znaci 8 mjesec cist ko suza u nemogucnosti da se izborim sa svojim osjecajima,odlucujemse za metodu potapanja te tako na jednom od vikenda dolazim do heroina,i sve mu jebem ne oslobodi me osjecaja samo jos zaradi kompleks nize vrjednosti i griznju savjesti,vratim se i nakon petnest dana odlucim da ponovim gradivo te se posteno izbocam nebi li se mozda i kakav over fasovo al opet ni tose po belaju neda.tad sam bio izbacen da bi se vratio nakon 4 dana te opalio ono malo vremena sto bise pikalo ko godina koliko traje i program.............
I tako ti ja skoci samom sebi u stomak,u pocetku je bilo tako lijepo i slatko jer tako nesto dugo nisam osjeco pa me i obuzelo a onda je pocelo da boli,postao sam odvratan sam sebi zbog sputanosti i nemogucnosti ostvarenja svojih ciljeva,volio sam je vise nego sebe pa sam poceo traziti bilo sta lose u njoj da bi mi se zgadila,al kako to obicno biva ona je bila zena hmm koju je krasila dobrota i koja je veoma brzo rusila ta moja nastojanja.Bila je to osoba koja je dosta patila,posvetila svoj mladi zivot drugima i nije imala losih namjera,ono ako nista drugo onda krajnje korektna.Evo sad razmisljam i kontam sta me je to privuklo,nisam je poznavo,mozda njena bol i patnja,mozda sto je uprkos toj nekoj situaciji u kojoj je bila to sto je cvrsto ostala da stoji na svojim nogama.Haj nebitno ja uglavnom poludio,usporedo s njom u mom srcu su mjesta nasla jos tri andzela,bili su za mene vise od radnika,izvukli su me od zatvora,nafurali i pomogli da zavrsim skolu,i jos nogo sto sta,al jebiga ja sam iako sam tad presto biti svjestan jos uvijek bio ona stara narkomancina sa svim svojim epitetima,pa je prilikom jednog dogadzaja doslo do eskalacije mog unutarnjeg sukoba i znao sam da sam,previse poletio,dao sebi previse zelja i ljepih ciljeva sto me i odvelo do potapanja.Znaci 8 mjesec cist ko suza u nemogucnosti da se izborim sa svojim osjecajima,odlucujemse za metodu potapanja te tako na jednom od vikenda dolazim do heroina,i sve mu jebem ne oslobodi me osjecaja samo jos zaradi kompleks nize vrjednosti i griznju savjesti,vratim se i nakon petnest dana odlucim da ponovim gradivo te se posteno izbocam nebi li se mozda i kakav over fasovo al opet ni tose po belaju neda.tad sam bio izbacen da bi se vratio nakon 4 dana te opalio ono malo vremena sto bise pikalo ko godina koliko traje i program.............
da smo zivi i zdravi jos godina sto
eh evo ono dodzoh do pocetka oli ti do kraja,jebala me ljubav ono u zdrav mozak,posto sam izasao osto j taj neki kontakt sa tim andzelima i meni pravo dragim ljudima,osjecaji,jebajiga ako ne i jos veca kofuzija jel sad visee nije bilo nesto vidzanja i onda po svom ustaljenom sablonu skontah da sam ja stetan po te ljude i da ih samo moze kostat to sto me znaju ili sto su me pustili blizu,tako da usporedo napravih par recidiva po dan dva i uspjeh ih otjerat od sebe jer ja sam fakat za ljude koj volim stetocina.Bilo kako bilo sad ono opet sam ,mada mi fali njihova blizina doso sam do nekog rasterecenja jer nema ko vise da me ferma i sve sto radim radim sebi sam,tako sad je borba ,kontam pocet ici na NA pa mozda me tamo saceka moja nafaka ono pozitivna mi je furka iako sam pado nastavlja se borba,eto nastavljam dalje ono s nadom da cu se nekad pa kolkotolko moc oduzit tim ljudima,ponovo svjestan da sam narkomancina kucam na raznorezna vrata nadajuci se da cu upoznati taj svijet bez predrasuda i da ce me potrefit kaka sreca.eto to mi bi ispovjest a od sad kontam ono u izlivima inspiracije opisat kakav slucaj ili dan.I jos nadam se da su bar nekom ova moja piskaranja bila korisna.
pozzzzz svima
pozzzzz svima
evo jedna skorasnja,naletila mi inspiracija,ono volio ja tekme pravo,gostovanja ludorije i to,pa sad kako sam ono propo nisam ono cesto iso,sad kod nas pocela sezona i ja ono zvrknem ovog druga i odem na jog da se malo napunim oli ti ispraznim od onog ludila,koja furka raja nasmijana,nije bilo nikakvih belaja i vulgarnih prozivanja ono bilo par momaka koji su cinili cuda na bubnjevima utransu tribina ,neka lagana pjesmicai stil zadavanja ono osjetila se ljubav ko nekad na partijima,tako da mi je ovo dalo snage i elana pa reko da malo podjelim i svama.
pozzzz
pozzzz
E vozdra Eca.
Bas mi bude drago kad neko kao mi napise post kao ovaj tvoj gore.
Super je kad se covjek osjeti sretnim,a da tu srecu ne prouzrokuje opijat,nego neke normalne,zivotne stvari.
Ostaj pozitivan.

Bas mi bude drago kad neko kao mi napise post kao ovaj tvoj gore.
Super je kad se covjek osjeti sretnim,a da tu srecu ne prouzrokuje opijat,nego neke normalne,zivotne stvari.
Ostaj pozitivan.

I ja pravo volim otici gledati neku dobru utakmicu... Samo ja radije odem na kosarku. Sad sam stigao dole u Skenderiju na drugu cetvrtinu utakmice Bosna - Cibona. Sramota, jedva hiljadu ljudi na tekmi, plus Bosna bez dvojice najboljih igraca. A Cibona sa osam igraca na terenu, pet sto ih je trener izabrao i trojicom sudija... Nigdje publike da napravi pritisak. Fakat mi je bilo vokri.
Svejedno, htjedoh reci da ti je to sa fudbalom dobar trip.
Svejedno, htjedoh reci da ti je to sa fudbalom dobar trip.
Danas,hmm molio sam boga ono samo nk nebude obican dan,ono izaslo sunce a meni monotonija,zavrsim par nekih obaveza popijem par kaficakad ono na jesnoj od njih naletim na par pravo dragih osoba,kako sam u svoje vrijeme uradio sve davise nebude kontakta sjeba se ja,bilo mi je toliko drago sto sam ih vidio a u istom trenutku sam htio pobjec sto dalje pa sam brzo nasao malo prikriven sto,naravno trudio sam se da ngldam i nepricem jer mislim dabih onda bio u jos vecem bunilu,ja stvarno u svom zivotu nisam streo osobu koja se vise opterecava oli ti vecu budalu al nka ,eto mi kad sam molio
joj ludila taman se spremio nesto ono ko da kukam al reko prvo nesto da procitam i nasmija me jedan post do ludila,odo sad da uzivam,koja promjena
Ja u zadnje vrijeme stalno izbjegavam mjesta gdje mogu naci nekog poznatog. Ali zato u onih 10 jebenih minuta u domu zdravlja naletim na sve ljude koje ne zelim da vidim... Jebiga.
Pisi nam kako trosis vrijeme. Kako provodis dan i to.
Pisi nam kako trosis vrijeme. Kako provodis dan i to.