Ima li nade za nas ???

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

PsyTechGirl

Re: Ima li nade za nas ???

Post by PsyTechGirl »

Ma znam, ali nema ništa od toga.. Poznajem ja nju dovoljno dobro da bih znala da je priča bespotrebna ..
Previše je ona radoznala osoba (kao malo dete) da bi mogla da održi reč, sve i da se dogovorimo tako..
Dakle, znam da je jedina mogućnost ili da nadjem način da mi čitav forum bude pod nekom šifrom na IP adresi, ili da presvetoj gospodarici, kraljici i šefici svih krajeva zemalja prepustim forum ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
eldineca

Post by eldineca »

PsyTechGirl wrote:Ma znam, ali nema ništa od toga.. Poznajem ja nju dovoljno dobro da bih znala da je priča bespotrebna ..
Previše je ona radoznala osoba (kao malo dete) da bi mogla da održi reč, sve i da se dogovorimo tako..
Dakle, znam da je jedina mogućnost ili da nadjem način da mi čitav forum bude pod nekom šifrom na IP adresi, ili da presvetoj gospodarici, kraljici i šefici svih krajeva zemalja prepustim forum ..
znas sta ono saram po forumu,citam sebe,tebe,vladu .. i ono uz duzno postovanje jebala nas vise ta samodestrukcija,vazda protiv sebe vazda potapljanja ,linija manjeg otpora,
da smo zivi i zdravi jos godina sto
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

E ebem li ga Eco..
Valjda smo tog kova ??
Ne znam šta reći, ali znam da ja ne umem protiv toga ..
Ono "too good to be true " :lol:

Znaš kako, ja uvek skontam da se bez svega i svakoga može.. Znači, i pre sam mogla bez foruma, jbg, mogla bih i dalje..
Tako i sa bilo kojom osobom!!
Zato i imam problem sa vezivanjem u zadnje vreme..
Baš me ono boli uvo..
Uli si tu za mene (i obrnuto naravno), ili nisi..
Kako god TI odlučiš..
A što se mene tiče, baaaaš me boli qrac (da izvineš :))
Tako da, ono ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
eldineca

Post by eldineca »

hehehe sve receno
da smo zivi i zdravi jos godina sto
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

izvinjavam se vas dvoje sto upadam, ali mala digresija
A ja kad kažem normalno, mislim da je definicija "normalnog" skroz široka i u nju se svašta može uključiti. Evo ja se družim sa jako različitim ljudima u svemu - načinima ponašanja, razmišljanja, stavovima, navikama, pozadinama, ali svi smo normalni... odnosno nismo se drogirali.

znaci svasta se moze ukljuciti u tu definiciju, ali dovoljno je da se ne drogiras?...bas bih volila da cujem tu kompletnu definiciju "normalnog"...
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Zona Sumraka wrote:izvinjavam se vas dvoje sto upadam, ali mala digresija"
Nemoj da se izvinjavaš Zono, nego samo upadaj (u razgovor) ..
Mislim da nam je ova tematika svima bliska, pa kuckaj ako imaš šta ..
Pozdrav od mene ..
Henri

Post by Henri »

sanela wrote: A to što se pitaš da kako se uvijek nađeš s nekim tipovima s "prošlošću"... moram ti reći da ima tu istine. Mi svi imamo neku energiju koja privlači ljude slične energije. Energija se mijenja u skladu sa životom koji živimo, našim razmišljanjima, ponašanjem... i onda privlačimo slične ljude. Ili ljude koji žive slične živote kao i mi. To je neka moja teorija koja se u mom slučaju pokazala kao ispravna... kako se ja mijenjam, mijenjaju se i ljudi koji mi se obraćaju i koji mi se čine interesantni...
slažem se s ovim :!:

the law of attraction "What you think about; you bring about." :arrow: THE SECRET

ako nisi gledala, onda ti preporučujem. Kul je i može da pomogne .
pozz
sanela

Post by sanela »

Zona Sumraka wrote:izvinjavam se vas dvoje sto upadam, ali mala digresija
A ja kad kažem normalno, mislim da je definicija "normalnog" skroz široka i u nju se svašta može uključiti. Evo ja se družim sa jako različitim ljudima u svemu - načinima ponašanja, razmišljanja, stavovima, navikama, pozadinama, ali svi smo normalni... odnosno nismo se drogirali.

znaci svasta se moze ukljuciti u tu definiciju, ali dovoljno je da se ne drogiras?...bas bih volila da cujem tu kompletnu definiciju "normalnog"...
Pa ja mislim da mi svi stvaramo svoju definiciju normalnog... moja je široka i podrazumijeva sve, osim destrukcije i samodestrukcije. Drogiranje podrazumijeva i jedno i drugo, pa mi zato nije normalno...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Za mene je normalna npr. ova cura : http://jepakaj.mojblog.hr/

Trecina teksta je tumacenje sms poruke ili pogleda koji joj je poslao neki tip. Druga trecina prica o seksu sa pilotom ili brokerom ili inzenjerom i tako nekim velicinama. Treci dio otpada na opis kancelarijskih zbivanja... Bas je, ono, gotivno do bola.

Uvijek mi popravi dan. Kad pomislim kakav sam ja moron, jebote, samo odem na njen blog i procitam koju pricicu... Onda sebi kazem - sretan si sto si tako lud i sjeban i nenormalan. :)

i nemoj se nikad promijeniti.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Onda sebi kazem - sretan si sto si tako lud i sjeban i nenormalan. :)
Koliko ima gore poremećenih individua od narkomana...
Post Reply