Početak....
Moderator: sanela
Re: Početak....
OK, buraz evo danas drudi dan nista nisam uzeo samo osjecam ko ono mogao bih ,ali ne nemam jos nikakvih simptoma krize mozda poslije neznam danas sam trenirao i jednostavno mi to daje neku snagu i moral sto sam prekinuo ova dva dana malo je dva dana idem dalje.... Hvala
O cemu pricas ti Kameleone?Pijes mjesec dana trodone,cuo si da su zajebani i da ces najebati ako nastavis,ali ti ne vjerujes glasinama,jeli?Ne osjecas nikakvu krizu,pa trazis savjet na forumu?Ja bih ti najradije savjetovao da gutas dnevno po 2-3 table onih retard trodona,pa da za 5-6 mjeseci javis sta ima,ali nije u skladu sa pravilima foruma,pa cu ti reci''Uf,dalje ruke od tog zla,jer ti neznas sta mi znamo,svako dobro i pisi,bice ti lakse''
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Stvarno nisam skontao da pijem te retardone rekao sam da pijem mjesec dana i to je to stao sam i neznam u cemu je problem zasto govoris da pijem retardone jel mozda da vidim onda sta me ceka jeli na to mislis znam da nije zlonamjerno samo govorim da ne pijem dva dana i sad sam ok
Jeli to mene ceka nesto opasno poslije sedam dana veca kriza stvarno nisam te skontao
Volio bih to da znam ok vi znate pa me nasavjetujte sta to mene ceka jer ja prekidam odlučio tako
poenta je da to što ti radiš je šupljak naspram onog što su ljudi ovde prošli. ne ljuti se al i potrudi da skontaš da si donio pravu odluku i da te svi savjetuju da ostaviš to zauvijek. ne čeka te ništa strašno, fakat. 

Posto ti je danas drugi dan, a bio si u teretani i odradio trening, ja ocekujem da ti se u toku noci od krize osusi lijevi testis.kameleon wrote:Volio bih to da znam ok vi znate pa me nasavjetujte sta to mene ceka jer ja prekidam odlučio tako
Jesi izbacivao maksimum ?... Ako jesi, mozda onda bude desni.
Kakva, ba, kriza kod tebe ? Jesi lud ? Dizes tegove, drugi dan a ocekujes probleme... Imas srecu jer je prvi put i jer je mjesec dana. Iskoristi srecu, da ne moramo ovdje pricati ozbiljno za 4 godine, kad prodas sve sto budes imao i starci te izbacili iz kuce, a od misica ostala samo sjecanja.
I zuba... i zdravlja.
Last edited by Vlado_M on Wed Mar 04, 2009 9:22 pm, edited 1 time in total.
- Sagitarius
Ma kakva crna kriza.Danas nisam uzeo ništa i osjecam se sjajno ali dokad to je pitanje molim vas pomozite mi ja ću vas rado poslušati i to primjeniti ...... Hvala unaprijed......
- PsyTechGirl
E ovo je (kako bi ovde na forumu rekliVlado_M wrote:Kakva, ba, kriza kod tebe ? Jesi lud ? Dizes tegove, drugi dan a ocekujes probleme... Imas srecu jer je prvi put i jer je mjesec dana. Iskoristi srecu, da ne moramo ovdje pricati ozbiljno za 4 godine, kad prodas sve sto budes imao i starci te izbacili iz kuce, a od misica ostala samo sjecanja.
I zuba... i zdravlja.

fakat istina.. Ali od početka do kraja!!
Daj prošvrljaj malo po forumu i sve će ti biti jasno bez da moraš da čekaš da se tebi desi ..
Veliki pozdrav od mene i daj se kontrolirati, čoveče..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
vlado izvini al sta cu samo cu se potpisatVlado_M wrote:Posto ti je danas drugi dan, a bio si u teretani i odradio trening, ja ocekujem da ti se u toku noci od krize osusi lijevi testis.kameleon wrote:Volio bih to da znam ok vi znate pa me nasavjetujte sta to mene ceka jer ja prekidam odlučio tako
Jesi izbacivao maksimum ?... Ako jesi, mozda onda bude desni.
Kakva, ba, kriza kod tebe ? Jesi lud ? Dizes tegove, drugi dan a ocekujes probleme... Imas srecu jer je prvi put i jer je mjesec dana. Iskoristi srecu, da ne moramo ovdje pricati ozbiljno za 4 godine, kad prodas sve sto budes imao i starci te izbacili iz kuce, a od misica ostala samo sjecanja.
I zuba... i zdravlja.
Eca
da smo zivi i zdravi jos godina sto