I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

vudd

Re: I poslije njega...ON

Post by vudd »

U vukojebini nesto novo.vudd i dalje cist kao cmar poslije klistira,djeca se raduju ,zenka smara oko molerisanja ...
Mladost vukojebine vrsi zenidbe,udadbe,svadbe,...krave na proplanku,volovi u zaletu...Bice mladunaca,budi se zivot...proljece.
Proljece je moj ''omiljeni'' period.Sve buja,pa tako i u mojoj lobanji...buja nesto :) .Obicno je korov u pitanju,pa ce biti sasjecanja u korijenu.
''Bolje sprijeci,nego dreci'' :)A valja zaraditi i za zivot i suzivot
Biznis-mashina a la vukojebina,hvata zalet i prkosno se kurci pred ovom najzajebanijom ekonomskom krizom u polednjih...od metadonske ...bice cupavo :)

Sretno vam proljece,cisto od drogerije,nek' ste zdravo ,neka vas hepatitis napusti,nek' je redovna i obilata stolica,rumenilo na licu,sunce u kosi...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R-2NofzGjfw[/youtube]
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Vudd..
Budi dobro, molim te..
Mnogo si mi drag, iako "mrziš" da ti se to kaže..
I šaljem ti jedan ooooogroman "LJUBAC", iako i to mrziš.. :lol:
Molim te samo radi na sebi i sve će biti bolje.. A ja znam kako ti je sada, a zato znam i da će biti bolje ..
Čuvaj se!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
vudd

Post by vudd »

Ljubac?...Bljak... :D
Ma volim ja to Psy,al' ne bas pretjerano,znas...nekako se najezim :)

Hvala za zelje i pozdrave :wink:
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Heh.. Pa nekad je i lepo naježiti se??
Bar neka promena na našem telu.. I u jebenom organizmu, ili šta već..
Sve u svemu, valjda nam to govori da ipoak umem da osetimo nešto ??
Makar to bilo i ježenje od inače lepih stvari .. :lol:
Jer, ako osećamo onda znači da imamo mogućnost i da pravilno usmerimo sve to ..
Čuvaj se..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
vudd

Post by vudd »

Ne znam koji kurac se desava.Mislim da redovno ''usisavam'' i prasinu brisem po svom mozgu,kontrolisuci svoje ''za'' i ''protiv'',i one stvari koje bi me mogle baciti u crnjak.Izgleda da se nesto potkrade kad se najmanje nadam.Sad sam kao, kad sam imao 25.Spuc'o bih se najradije,iako mi je jasno sta bi to znacilo za dalje.Ma nebi ni bilo dalje...
Ali eto, nemogu te''emocije''srediti nikako.Osim da ih izmarisem na mrtvo ime...
YugoStar

Post by YugoStar »

Vozdra Vuuud,sta ima?!

Kontam nesto da ima nesto u tom proljecu,nesto zlo...
Volim ja proljece i to pravo.Stoji i ta prica o cvjetanju svega i svacega,budjenju prirode i ljudi,neka pokretacka energija i suncana jutra.
Ali postoji i neka zla energija,nesto sto covjeka goni da pokrene nesto negativno.
Ja sam najcesce,nosen tim proljecnim poletom,polet'o za recidivom.

Nadam se da si me skont'o sta sam htjeo da profilozofiram.

Nedaj se godinama...moj VuuD.
;-)
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Energija nema predznak. Pozitivan ili negativan je nacin na koji je koristimo. A da je proljece zajebano - jeste. Svi puni energije i ne znaju na koji nacin je potrositi... Samo neki kao Vudd i ti imaju zene, neki se sami igraju sa majmunom. Jebiga.

Vudd, ja se jutros osjecao zesce usrano. Provalio sam da ako u malom mjestu nekoga trazis, samo trebas otici u dom zdravlja i sacekati par minuta... Jebote, sreo sam u 10 minuta sve ljude koje nisam zelio. I svi me pitali sta je sa berzom i ekonomskom situacijom i hocu li na pice da me detaljno izmasiraju i kad cu (da li cu) poceti raditi...

Da mi je u povratku kuci neko dao polutku i ja bih se slozio.

Ali eto, malo sam kasnije brljavio po prici i raspolozenje se popravilo. Raspolozenje je kao majmun... Nekad ga ne mozes iskontrolisati, sam se dize i spusta, ali ipak kvalitetna masaza moze znacajno doprinijeti rastu.

Pozdravljam.
vudd

Post by vudd »

Sjeo u auto i zapalio do prvog doma zdravlja.Na vratima nasao gdje pise Dr.N.pa srednje prezime,pa G,i spasonosno''psiholog''
Usao i rafal''Ne mogu vise!...''
Petak u jutro prvi na redu(Heh?)to je za 42 sata.Sta je to za mene?Volim cekanje,volio sam g uvijek...pogotovo dilera kad cekam,vrijeme proleti kao san :evil:

Nadam se da ce ''masaza''imati ucinak
heroinapg

Post by heroinapg »

PDT_Love_01
vudd

Post by vudd »

I ja tebe Marija

Nadam se da si me skont'o sta sam htjeo da profilozofiram.

Nedaj se godinama...moj VuuD.
Skont'o,Yugo-Stern
Post Reply