Idiot
Moderator: sanela
Re: prica o najpametnijem tipu na svijetu
Mislio sam na kul lika Slobodana Miloševića...Možeš napraviti uporednu analizu i sa ostalim postovima...možda ima još zanimljivosti.
SAMO CEO ŽIVOT...
Najcrnje sto imam veslo kod sebe,a ne znam da li da se odvalim tako jako, da vise nikad ne dodjem sebi.Mislim da nas ovdje ima mnogo koje je neko nekad udario veslom po glavi. Mozemo li se prilagoditi i prestati se drogirati ?
Cuj ''dodjem sebi...''Sta cu kod budale,jebo te:)
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
ne smem. ti si ovde vrhunski autoritet.saša-ex wrote:Mislio sam na kul lika Slobodana Miloševića...Možeš napraviti uporednu analizu i sa ostalim postovima...možda ima još zanimljivosti.

Hahahahahahah, to vrijedi i za mene.vudd wrote:Najcrnje sto imam veslo kod sebe,a ne znam da li da se odvalim tako jako, da vise nikad ne dodjem sebi.Mislim da nas ovdje ima mnogo koje je neko nekad udario veslom po glavi. Mozemo li se prilagoditi i prestati se drogirati ?
hahahahhahahaha
cak ste i mene u ovolkom crnjaku uspjeli dobro da nasmijete. idem da se izdrogiram jednim burekom, inace crnogorskom nacionalnom hranom, ako niste znali..Pa vam se i ja pridruzujem. Nekate, dje mene da nema kad je najbolje. A u neq ozbiljnu, kvalitetnu zafrkanciju ste se obreli.
Posebno o hepatitisu moram nesto da dodam.
Nemojte molim vas Slobodana Milosevica da dirate. njega sam glorifikovala u osnovnoj skoli u dnevnicima. 8)
Ne bi se niko ni drogirao, narkomana ne bi bilo da njega nije bilo.
cak ste i mene u ovolkom crnjaku uspjeli dobro da nasmijete. idem da se izdrogiram jednim burekom, inace crnogorskom nacionalnom hranom, ako niste znali..Pa vam se i ja pridruzujem. Nekate, dje mene da nema kad je najbolje. A u neq ozbiljnu, kvalitetnu zafrkanciju ste se obreli.
Nemojte molim vas Slobodana Milosevica da dirate. njega sam glorifikovala u osnovnoj skoli u dnevnicima. 8)
hahahahahahahaVlado_M wrote:Hahahahahahah, to vrijedi i za mene.vudd wrote:Najcrnje sto imam veslo kod sebe,a ne znam da li da se odvalim tako jako, da vise nikad ne dodjem sebi.Mislim da nas ovdje ima mnogo koje je neko nekad udario veslom po glavi. Mozemo li se prilagoditi i prestati se drogirati ?
legendarno
Meni je drago sto si ti jutros bolje raspolozena. I sto si rekla burek i nisi dodala - sa mesom... O Hepatitisu - Sloba smo apsolvirali, on je srecom proslost.heroinapg wrote:hahahahhahahaha
Drago mi je da je tebi drago 8)
Ma ti si, Vlado, rijetko iskren lik i govorio si sto mislis. A nama na oci su ti se desavale mnoge stvari. Beskrajno je znacajno i svi treba da smo ti zahvalni sto si nam prenio i prenosis svojen iskustvo. Rijetkost je zaista da neko bez one brzoprolazne suskave.koristi dijeli svoje licno iskustvo s ljudimaNe treba vise ama bas jednom spominjati da smo sami krivi za pakao koji smo stvorili od sebe i svojih zivota. To je davno apsolvirani fakat. Al na nastavak itekako mozemo uticati. drago mi je sto to radis drze.
U dobru je lako dobat biti, na muci se poznaju junaci
Lakse je masu pricati o stvarima posto se zavrse. (preciznije nisam mogla rec, a nisam se trudila
Itekako si bistar momak i znam da bi me shvatio i da kratko napisala da mi nije toliko mrsko sto imas hepatitis. Proglasili bi me djavolom. Mogu svasta pricat, boli me djon od carapa. To nikad bila nisam.
S obzirom da se, dobri moj Vlado, bune kako sam nerazuumljiva, a ja joooooooooooooooook :rolleyes:
Evo cu dati i objasnjennje. dako kisa stane onda
...S obzirom da smo svi, po defaultu, namrtvo tvrdoglavi, da smo morali 1000 puta da panemo i da se ubijemo..ostavljali sebi kojekakve rezerve kako bi se jos jednom, nekolko, vise puta izdrogirali, hepatitis nekako dodje kao garancija da jedno vrijeme neces uzimati (Ne spominjem nikada, za ovu podmuklu bolest koju smo navukli davanje bilo kakve nade je smrtni grijeh)..Pred nama si nakon uspostavljene apstinencije prevazilazio pice. Ma svi su to radili. Ne bukvalno naravno. Ali, niko jos iz 1,2,3,4,56 nije ostavio heroin, a da posle toga nije prolongirao, napravio substituciju...drugom psihoaktivnom supstancom ili u vecini slucajeva alkohol. Velika razlika je sto si ti o svemu pisao iz prve ruke, stoga te Marija zavisnik, a ne zavidnik, masu, masu, masu, najmasu cijeni i puno, puno pozdravlja
Elem, hepatitis cini da bar pola godine, sto si i sam spomenuo, znas da neces uzimati drogu, ni piti, sto je dovoljan vremenski period da se stabilizujes.
Kada se sve to umiksa sa kvalitetima koje evidentno imas, ceka te sreca od plus beskonacnosti do minus beskonasnosti i nazad.
Zasluzujes je.
Samo lagano druze
Ma ti si, Vlado, rijetko iskren lik i govorio si sto mislis. A nama na oci su ti se desavale mnoge stvari. Beskrajno je znacajno i svi treba da smo ti zahvalni sto si nam prenio i prenosis svojen iskustvo. Rijetkost je zaista da neko bez one brzoprolazne suskave.koristi dijeli svoje licno iskustvo s ljudimaNe treba vise ama bas jednom spominjati da smo sami krivi za pakao koji smo stvorili od sebe i svojih zivota. To je davno apsolvirani fakat. Al na nastavak itekako mozemo uticati. drago mi je sto to radis drze.
Lakse je masu pricati o stvarima posto se zavrse. (preciznije nisam mogla rec, a nisam se trudila
Itekako si bistar momak i znam da bi me shvatio i da kratko napisala da mi nije toliko mrsko sto imas hepatitis. Proglasili bi me djavolom. Mogu svasta pricat, boli me djon od carapa. To nikad bila nisam.
S obzirom da se, dobri moj Vlado, bune kako sam nerazuumljiva, a ja joooooooooooooooook :rolleyes:
Evo cu dati i objasnjennje. dako kisa stane onda
...S obzirom da smo svi, po defaultu, namrtvo tvrdoglavi, da smo morali 1000 puta da panemo i da se ubijemo..ostavljali sebi kojekakve rezerve kako bi se jos jednom, nekolko, vise puta izdrogirali, hepatitis nekako dodje kao garancija da jedno vrijeme neces uzimati (Ne spominjem nikada, za ovu podmuklu bolest koju smo navukli davanje bilo kakve nade je smrtni grijeh)..Pred nama si nakon uspostavljene apstinencije prevazilazio pice. Ma svi su to radili. Ne bukvalno naravno. Ali, niko jos iz 1,2,3,4,56 nije ostavio heroin, a da posle toga nije prolongirao, napravio substituciju...drugom psihoaktivnom supstancom ili u vecini slucajeva alkohol. Velika razlika je sto si ti o svemu pisao iz prve ruke, stoga te Marija zavisnik, a ne zavidnik, masu, masu, masu, najmasu cijeni i puno, puno pozdravlja
Elem, hepatitis cini da bar pola godine, sto si i sam spomenuo, znas da neces uzimati drogu, ni piti, sto je dovoljan vremenski period da se stabilizujes.
Kada se sve to umiksa sa kvalitetima koje evidentno imas, ceka te sreca od plus beskonacnosti do minus beskonasnosti i nazad.
Zasluzujes je.
Samo lagano druze
Nisam ja bas neki Dobrica. Cini mi se da ako nekad i radim dobre stvari, radim ih prije svega zbog sebe. Pisao sam na forumu o svemu, zato sto mi je to prijalo... Ako to nekome koristi, dobro je. Ako ne koristi, opet je dobro jer meni prija. Da meni ne prija, to sto drugim koristi ne bi bio dovoljan razlog da ja ovdje pisem sranja ( i garant od mog altruizma ne bi nista bilo). A pisem sranja... Evo, ovo gore napisano je obicno sranje. Iskreno.heroinapg wrote:Drago mi je da je tebi drago 8)
Vezano za hep - dva su razloga sto nisam htio da se lijecim, a jedan je razumljiv :heroinapg wrote: ...S obzirom da smo svi, po defaultu, namrtvo tvrdoglavi, da smo morali 1000 puta da panemo i da se ubijemo..ostavljali sebi kojekakve rezerve kako bi se jos jednom, nekolko, vise puta izdrogirali, hepatitis nekako dodje kao garancija da jedno vrijeme neces uzimati (Ne spominjem nikada, za ovu podmuklu bolest koju smo navukli davanje bilo kakve nade je smrtni grijeh)..Pred nama si nakon uspostavljene apstinencije prevazilazio pice. Ma svi su to radili. Ne bukvalno naravno. Ali, niko jos iz 1,2,3,4,56 nije ostavio heroin, a da posle toga nije prolongirao, napravio substituciju...drugom psihoaktivnom supstancom ili u vecini slucajeva alkohol. Velika razlika je sto si ti o svemu pisao iz prve ruke, stoga te Marija zavisnik, a ne zavidnik, masu, masu, masu, najmasu cijeni i puno, puno pozdravlja
Zasluzujes je.
Samo lagano druze
1. Alkohol... Da, alkohol mi je bio supstitut za dop i nisam htio da ga se odreknem. Nisam pio bas svaki dan, ali dani kad nisam pio za mene nisu postojali... Bili su prazni, pauza izmedju dva napijanja. Da mi danas zivot ne bi bio obicna beskrajna pauza od alkohola, pokusavam nesto da napravim od njega. Dosadno je bez cuge, ali jebes ga... Nemam nista posebno da izgubim, osim malo vremena. Vremena imam. Da nemam, ne bih pisao sranja po forumu.
2. Zelja za samounistenjem... Mislim da nisam jedini ovdje koji nosi to prokleto sranje u sebi. Ne znam koji je to kurac, ali fakat postoji. Ta autodestruktivna crta moje licnosti zeli da se ja drogiram, da propadnem, da crknem na ulici ili da umrem od hepatitisa... Tom dijelu mene je hepatitis bitan, cisto da zna da postoji nesto sto jebe moju buducnost.
Sad pokusavam da se toga otresem... i nisam neki poseban optimista. U najboljem slucaju, i dalje sam obicna tempirana bomba, koja u bilo kom trenutku moze eksplodirati i sjebati sebe samog.