Ne histeriši, sve oke.. Na sve strane ljudi paniče i žale se, ali ni za koga nipošto nasilno zatvaranje nije rešenje.. To znaju i vrapci na granama !!
Njenom sinu treba objasniti da mora da se leči na neki način, ili to sam mora da uvidi, a do tada ništa..
Jbg, to je surova realnost..
Ovo je bar moje lično mišljenje..[/quote]
HEHE ne histerišem ba

ma upravu si ti, dok on to u sebi ne slomi nema potpunog izlječenja, ali dečka traži murja, pravi probleme. AKo padne murije, ode u zatvor, svi znamo da ne samo da se neće izlijećiti, nego će izaći gori. Sagitarius(i ja sam jedan) je upravu. Ove odredbe jesu mrtvo slovo na papiru, ali zaista praksa je takva da se ljudi kod kojih se dokaže da ćine krivična djela zbog ovisnosti ne izriće zatvor bez lijećenja. Naše države(balkanske) nemaju taj sistem razvijen, ali kao što sam naveu u primjeru mog frenda, dogovor roditelja i suda, da umjesto nekog državnog smještanja negdje(jer njegga je zaista trebalo prvo na liječenje - on je bio poludio, krao, otimao, pljačkao, udarao...) roditelji se pobrinu i plate komunu. Sad, oko toga se treba potrudit.
Ponavljam ovo je sve u slučaju da dečko dođe do suđenja, nešto kao plan B. Bilo bi idealno da on kaže"ok dosta je" ali svi znamo da je to malo teže. A još je i mlad... A i ovo je surova realnost ili kako jedna pjesma kod nas kaže "RUžičasta BIH, slash, surova reala".
Pozz psycho techno i sorry ako sam zazvučao malo onako...