CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
Govori to, da devojka iza šaka, ne krije samo svoje pravo lice, nego i velik nos. 

hahahahahahahahah... Ovo je nesto najbolje sto sam na forumu procitao ove godine.
Danas je veliki derbi. Kod mene vec radi guza ko meduza... Da ne primam terapiju, sad bih vec bio negdje na ulazu u Bgd, totalno lud od tenzije. Da su babi krila, bila bi picka kao avion...
Ostaje mi samo nada da moj drug Aco nece biti na utakmici. To je maler, samo takav... Nijednom covjek nije bio na tekmi, da nismo izgubili. U bilo kom sportu, da ne povjerujes. Jebote, igramo kosarku kod kuce protiv nekih Holandjana (kad se u Holandiji igrala dobra kosarka ?) i gubimo poluvrijeme 16 razlike... Covjeku ode na poluvremenu i mi pravimo seriju 17-0 pocetkom 3. cetvrtine. PA ono, ako je Aco na tekmi, Partizan dobija... Ako nije, sing 2 na Zvezdu
.
Danas je veliki derbi. Kod mene vec radi guza ko meduza... Da ne primam terapiju, sad bih vec bio negdje na ulazu u Bgd, totalno lud od tenzije. Da su babi krila, bila bi picka kao avion...
Ostaje mi samo nada da moj drug Aco nece biti na utakmici. To je maler, samo takav... Nijednom covjek nije bio na tekmi, da nismo izgubili. U bilo kom sportu, da ne povjerujes. Jebote, igramo kosarku kod kuce protiv nekih Holandjana (kad se u Holandiji igrala dobra kosarka ?) i gubimo poluvrijeme 16 razlike... Covjeku ode na poluvremenu i mi pravimo seriju 17-0 pocetkom 3. cetvrtine. PA ono, ako je Aco na tekmi, Partizan dobija... Ako nije, sing 2 na Zvezdu

ohohohahahhahahahaha.....ili ima bubuljicebojanol wrote:Govori to, da devojka iza šaka, ne krije samo svoje pravo lice, nego i velik nos.

SAMO CEO ŽIVOT...
umoran sam ko magarac jer sam tako i radio.....sada ceo vikend zahtevam maseze i sex...kao pravi radink.
cucla cucla cuclica
Jadno se osjecam. Remi ravan porazu, kad primis gol u posljednjoj minuti utakmice... Trebam potraziti pomoc Vidovite Dzemile ili nesto. Ovo je neko jebeno prokletstvo, ne sjecam se kad sam bio zadovoljan poslije neke tekme... Sve neka sranja i bolni porazi.
Mozda da se pocnem drogirati.
Vlado_M wrote:Jadno se osjecam. Remi ravan porazu, kad primis gol u posljednjoj minuti utakmice... Trebam potraziti pomoc Vidovite Dzemile ili nesto. Ovo je neko jebeno prokletstvo, ne sjecam se kad sam bio zadovoljan poslije neke tekme... Sve neka sranja i bolni porazi.
ako ako ...samo daj....to ce ti garant resiti sve probleme...a i mozda snagom uma promenis rezultat...

cucla cucla cuclica
OSECAM SE LOSE,SMRDIM.
Pa okupaj se.
Osećam se ko govno na jugovini 

Re: Kako se trenutno osećate
Super ja sam u bedaku vec mesec dana reko ajde da vidim ovde neko ce pomoci sta raditi kada nastupi totalna depresija kada ono...niste bas od pomoci.Lepo sto pojedince to nasmejava daj nam trik kojim se sluzis. Smejati se tudjoj muci ili imas neki tajni recept za to.Ja bih vam pomogla ali ne znam kako.Pomaze mi voznja kolima uz glasnu muziku, posto za setnju nemam snage, kartanje sa drugarima odvlaci paznju itekako, sve drustvene igre pikado screen touch masinice, samo se treba naterati i pokrenuti. Sport je najbolja stvar u to sam ubedjena, ja licno volim da igram ili aerobik ali to ce morati da saceka nema se snage. Da li postoji neki lek koji moze da ti omoguci da se ne osecas slabo to me zanima od svih ovih antidepresiva i gluposti sam odustala citajuci na forumima nuspojava ima vise nego povoljnih efekata. Ako neko zna kako nam pomoci ko je prosao neka javi. Unapred zahvalnaAnAna_mo wrote:Ma sve u svemu,mnogo bolje nego jucer.![]()
Citam komentare pojedinaca i umirem od smijeha kako ljudi mogu bit dosadni i egocentricni.:smt044
Hvala vam sto ste takvi.