ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

eksica

Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Post by eksica »

Sagitarius wrote:Ah,taj implant,
magični lijek za narkomaniju.
Obogatiše se trećina klinika na implantima,jer se pacijenti,skoro i uvijek,vraćaju,i vraćaju,i vraćaju....
Pa nisu ludi da ljudima daju supstitute,kad ih ovako(roditelje obično),oderu do gole kože.Te implant,te gomila antidepresiva(gorih otrova od opijata)...
zašto ne uradiš kao što su i mnogi drugi koji idu na NA,ugradiš implant?
Zar nije jedan od glavnih principa NA,potpuna apstinencija od svega?

Toliko o tvom znanju o čistim blokatorima.
Idi malo na teme o supstancama od kojih si bar malo haj,tu se bolje razumiješ.
ne vidjeh da tebi neko drži predavanje o onome što si osjetio na svojoj koži i što ti je pomoglo ali da ti svima redom držiš,to je na mjestu.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Pio sam blokatore,mjesec dana.I hrpu prepisanih antidepresiva uz to(Xanax,Prozac i Normabel).
I još sam platio 600eur za ta sranja(ja,ne starci!).
Bilo je to u jednoj privatnoj klinici u ZG,koja,srećom,više ne postoji.
A psihoterapije su bile smiješne,na nivou mojih pubertetskih maslanja roditelja,toliko su stručni bili ti Slovenci,koji su došli u ZG,prodavat "*uda pod bubrege".Srećom,nisu dugo trajali,a mene su uspjeli izlevatit,nažalost.

Blokator je opijat,samo nema "rad".Točka.
eksica

Post by eksica »

Sagitarius wrote:Pio sam blokatore,mjesec dana.I hrpu prepisanih antidepresiva uz to(Xanax,Prozac i Normabel).
I još sam platio 600eur za ta sranja(ja,ne starci!).
Bilo je to u jednoj privatnoj klinici u ZG,koja,srećom,više ne postoji.
A psihoterapije su bile smiješne,na nivou mojih pubertetskih maslanja roditelja,toliko su stručni bili ti Slovenci,koji su došli u ZG,prodavat "*uda pod bubrege".Srećom,nisu dugo trajali,a mene su uspjeli izlevatit,nažalost.

Blokator je opijat,samo nema "rad".Točka.

aha...može se i furat..mislim,opijat je ali u K.
Blokator za mjesec dana košta 60 eura.

nego,jel tebi krivo kad se neko uspješno skine drugom metodom od tvoje...kao da te to žesti?
Sagitarius

Post by Sagitarius »

nego,jel tebi krivo kad se neko uspješno skine drugom metodom od tvoje...kao da te to žesti?
600eur su tražili za mjesečni tretman.
Ne,ne žesti me nijedna metoda skidanja,žeste me pojedinci,doktori,ustanove,klinike koje se bogate na račun narkomana(tj. njihovih obitelji).A to se u Srbiji radi naveliko,blokatori se masno naplaćuju,i još se piju 2-3 psihoaktivna lijeka,uz njih(jedan za popravit raspoloženje,drugi za zaspat.treći,da i taj naplate...).
Kod nas,srećom,ima dovoljno razumnih ljudi u državnim institucijama,pa su otpuhali te privatne manipulatore,razno razne ruse,lorijene,Weissmane...
Čitam neki dan na drugom site-u,došla cura u Drajzerovu,hoće da se skine,a oni je poslali da si sama kupi blokatore???
Ako je to normalno....
eksica

Post by eksica »

Sagitarius wrote:
600eur su tražili za mjesečni tretman.
Ne,ne žesti me nijedna metoda skidanja,žeste me pojedinci,doktori,ustanove,klinike koje se bogate na račun narkomana(tj. njihovih obitelji).A to se u Srbiji radi naveliko,blokatori se masno naplaćuju,i još se piju 2-3 psihoaktivna lijeka,uz njih(jedan za popravit raspoloženje,drugi za zaspat.treći,da i taj naplate...).
Kod nas,srećom,ima dovoljno razumnih ljudi u državnim institucijama,pa su otpuhali te privatne manipulatore,razno razne ruse,lorijene,Weissmane...
Čitam neki dan na drugom site-u,došla cura u Drajzerovu,hoće da se skine,a oni je poslali da si sama kupi blokatore???
Ako je to normalno....
Ništa tu priljatelju nema normalno a ponajmanje moralno...nema uneverzalnog načina lječenja...nekom pomogne ovo,nekom ono.....bitno je ljude poticati da kranu na bilo koji put ozdravljenja....meni ni iz džepa ni u džep dal će neko na suboteks,na blokatore ili u komunu ali me raduje jakoooooo kad neko uspije.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

meni ni iz džepa ni u džep
Al' nekome ide u džep,i to se slijeva....
eksica

Post by eksica »

Sagitarius wrote:
meni ni iz džepa ni u džep
Al' nekome ide u džep,i to se slijeva....
To nije naš problem...imamo mi daleko veće probleme,bitno je samo da nam bude dobro...ne lupaj glavu sa tim i ne ispravlja krive drine,jer se ispraviti ne mogu.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Je,u pravu si.

Primjećuješ li lagani copy-paste?
eksica

Post by eksica »

A šta se mene tiče šta ti radiš,tvoja stvar,da ne kažem problem...meni dosadno i ja pišem. :drinkers:
Vlado_M

Post by Vlado_M »

SAgi, Hrvatska je bolje uredjena drzava od Srbije i BiH, po mnogo cemu, ukljucujuci i zdravstvenu zastitu... Normalno, narkomani ga tu puse, kao sto ga puse u svim drugim oblastima zivota.

Ali, ako mene pitas, daleko je humanije narkomana drzati na blokatorima i brdu antidepresiva, antipsihotika i slicnog smeca, nego na 125 mg Heptanona (ima i crnjih, znam). Za mene, doktor koji "lijeci" onog decka sto pise ovih dana, zasluzuje zatvor. To nema veze sa normalnim... Istina je da se preko blokatora rade drugim gudrama, ali je istina i da se masa ovih sa odrzavanja doradjuje.

Najbolja varijanta bi bilo kad bi covjek sa ovjerenom zdravstvenom knjizicom mogao da dobije implant nalorex, antidepresive (iako su po mom misljenju smece) i kvalitetnog psihica... To se, naravno, jos dugo godina nece desiti u Srbiji zato sto je lijecenje u privatnim klinikama unosan biznis od kojeg dio para ide u dzepove ljudi sa vlasti...

Pozdrav.
Post Reply