DOSADAN,ALI ZNA KUDA CE
Moderator: sanela
- PsyTechGirl
Re: DOSADAN,ALI ZNA KUDA CE
Petar, zar si ti iz Novog Sada, zaboga ?????
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Malo nam se perica pogubio.PsyTechGirl wrote:Petar, zar si ti iz Novog Sada, zaboga ?????
ja moram sada kao sunrise,
Pitanje: "Da li se ovo dvoje ljudi licno poznaje?"
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
- PsyTechGirl
A šta to tebe briga ??Samantha wrote:ja moram sada kao sunrise,
I što se ne obratiš njima u drugom licu, nego nama u.. 15om

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
ja ti sa gramatikom nemam veze. ako ti meni lijepo sada objasnis sta si htjela od mene odmah cu se popraviti.PsyTechGirl wrote:A šta to tebe briga ??Samantha wrote:ja moram sada kao sunrise,
I što se ne obratiš njima u drugom licu, nego nama u.. 15om
mene je sve 'briga' ama bas sve

- PsyTechGirl
Ma znam, zezam se.. Znala sam da ćeš odgSamantha wrote:ja ti sa gramatikom nemam veze. ako ti meni lijepo sada objasnis sta si htjela od mene odmah cu se popraviti.
mene je sve 'briga' ama bas sve, a sto tebe nije?

Pitanje je samo bilo, što njih ne pitaš jel se znaju ili ne?!
Otkud ti ideja da bi neko od nas to mogao da zna??
Pre bi oni mogli mnogo više info da ti daju o tome.. (njih dvoje)..
A ovde gde ja sad živim bi ti rekli sad - "prava si ćakula" :butthead:

hajde molim te nemoj biti prosta jer si ti mlada djevojka i trebala bi imati manire u razgovoru sa starijima. ne naguzuj se okolo jer to ne vodi nicemu dobrom.
lijepo sam pitala bez namjere da nekoga provociram i ako nemas odgovor onda se i ne javljas. osim toga nema potrebe da mi se obracas jer do sada u tvojim postovima nisam nasla ni traga izazova za komunikaciju bilo koje vrste. dalje ti preporucujem da umjesto neprekidnog cekanja na forumu hoce li ti se iko javiti mozes koristiti
google ako nemas drugih mogucnosti i procitati svasta nesto. valjace kad tad bez obzira u kakvoj rupi se zivi.
lijepo sam pitala bez namjere da nekoga provociram i ako nemas odgovor onda se i ne javljas. osim toga nema potrebe da mi se obracas jer do sada u tvojim postovima nisam nasla ni traga izazova za komunikaciju bilo koje vrste. dalje ti preporucujem da umjesto neprekidnog cekanja na forumu hoce li ti se iko javiti mozes koristiti
google ako nemas drugih mogucnosti i procitati svasta nesto. valjace kad tad bez obzira u kakvoj rupi se zivi.
- PsyTechGirl
Ej, iz tvojih postova sam zaključila - da mi mnogo ideš na qrac!! Jel znaš??Samantha wrote:hajde molim te nemoj biti prosta jer si ti mlada djevojka i trebala bi imati manire u razgovoru sa starijima. ne naguzuj se okolo jer to ne vodi nicemu dobrom.
I daj, ne obraćaj mi se više, smaraš me ..
P.S. Vidiš, ovo je bilo nekulturno, a ne ništa do sada..