Idiot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

MANS0N

Re: prica o najpametnijem tipu na svijetu

Post by MANS0N »

Ma zna ga i Vlado,pricali smo, ja mislim ,o tom momku.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Nisam nikad cuo za Porter pivo, ali sad da mi je pri ruci mlatnuo bih jednu... gajbu.

Znam tog Ogija, samo sto nisam kod njega isao na Jahorinu juce :). Nisam znao da je u BL, pitao sam se sta je sa tipom... Kad smo vec kod rubrike izgubljeno-nadjeno, Vudd, je li onaj blesavi Goga jos ziv ?

Ja sam bio u Banjaluci 2005. godine, mislio da cu se skinuti sa dopa i to.. Ponio nekoliko kutija trodona od kuce da se nadju. I dobio kancelariju odmah do Goginog ulaza... Hahahahah sudarao se sa njim kad sam izlazio na pauzu, a on iz haustora. I nekako se prepoznasmo :).

Raskorak, ja se uzdrzavam od svega, droge, alkohola, sporta, seksa... Malo sam to preozbiljno shvatio, mislim da je seks dozvoljen. Morace eliminisati sve nabrojane tablete. Zato je najbolje da ne pocinje sa terapijom dok ne bude fakat stabilna.

Vidis kako sam ja stabilan, kao slon na ledu... :)

Ma, ljudi pretjeruju za kontraindikacije. Injekcija se prima jednom sedmicno (ribavirin su tablete koje se piju svaki dan), a jednom sedmicno se rade i nalazi... Ako se pokvare, preskaces injekciju dok se ne srede. Ona garant ima genotip 2 ili 3, a za to terapija traje 6 mjeseci. To imamo mi, dobrovoljni davaoci krvi, kao sto je i Pepe.

Prica se za depru, a ja se toga prilicno plasim. Malo mi treba da potonem u crnu rupu. Ali, doktorica mi kaze da cu biti okej. Vidjecemo.

Manson je prosao terapiju i nista mu ne fali... Mansone, fali li ? :)
Svire

Post by Svire »

Dovla, ajde neka je sa srecom.
Nisam htio da ti pisem do sad nista, cekao sam da pocnes sa terapijom. Reko', da ne kazem nesto sto ne treba pa da te odvratim od lijecenja (salim se).
Mada sam i ja tek poceo sa terapijom. Trecu injekciju sam primio u ponedjeljak.
Sto da ti kazem, vidjeces i sam... Temperatura mi je sad vec u normalu (cini mi se), vise je i ne mjerim ali me neka jeza hvata ponekad. Boljela me jetra par dana, pa me onda svaki misic bolio par dana, pa prodje, pa opet, i tako...
Psiha... pa, ja se osjecam nekako cudno... kao leptir... nemam mira, koncentracije... planem za sekund bez nekog posebnog razloga ali odlicno znam zbog cega mi se sve to desava pa se dosta dobro kontrolisem. Provalio sam da mi setanja (ili neka lagana rekreacija) masu ublazava sve te simptome.
Meni su vec posle prve injekcije nalazi bili bolji, ASAT duplo manji nego prosli put, skoro u granicama normale.
Ja ti i ne znam koji sam genotip niti koliko dugo cu primat terapiju, niti sam pitao... znam samo da moram to da izguram pa kako god. Nije da me ne interesuje ali mi se cini da mi je ovako lakse... pola godine je dugo vremena da se covjek osjeca bukvalno bolestan, a tek godina...uh! Ipak cu da pitam, da znam na cemu sam.
Pa sad, sta je tu je, niko nas nije cerao da se iglamo.
Mislili smo da cemo tek tako lako da se izvucemo... e pa ne moze, racun jos nije podmiren do kraja...jbg. :)
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Vlado ljubac, samo hrabro i jako, možeš ti to :D
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
YugoStar

Post by YugoStar »

I meni je pravo drago da si startovao sa lijecenjem tog virusa.
Ako te spuca neka depra,samo skontaj da ces za koji mjesec biti izljecen i kotarisan tog,do juce neizljecivog sranja.
A onda ljeto,baste,teretana...
:D
Vlado_M

Post by Vlado_M »

PsyTechGirl wrote:Vlado ljubac, samo hrabro i jako, možeš ti to :D
Mogu. Moze i Svire... :) A Svire je dva koraka ispred mene, ako se njemu nesto desi, ja cu klisnuti.
YugoStar wrote:I meni je pravo drago da si startovao sa lijecenjem tog virusa.
Ako te spuca neka depra,samo skontaj da ces za koji mjesec biti izljecen i kotarisan tog,do juce neizljecivog sranja.
A onda ljeto,baste,teretana...
Yugoslave, sta je sa tobom ? Gdje si ?
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Svire wrote:Dovla, ajde neka je sa srecom.
Nisam htio da ti pisem do sad nista, cekao sam da pocnes sa terapijom. Reko', da ne kazem nesto sto ne treba pa da te odvratim od lijecenja (salim se).
Mada sam i ja tek poceo sa terapijom. Trecu injekciju sam primio u ponedjeljak.
Sto da ti kazem, vidjeces i sam... Temperatura mi je sad vec u normalu (cini mi se), vise je i ne mjerim ali me neka jeza hvata ponekad. Boljela me jetra par dana, pa me onda svaki misic bolio par dana, pa prodje, pa opet, i tako...
Psiha... pa, ja se osjecam nekako cudno... kao leptir... nemam mira, koncentracije... planem za sekund bez nekog posebnog razloga ali odlicno znam zbog cega mi se sve to desava pa se dosta dobro kontrolisem. Provalio sam da mi setanja (ili neka lagana rekreacija) masu ublazava sve te simptome.
Meni su vec posle prve injekcije nalazi bili bolji, ASAT duplo manji nego prosli put, skoro u granicama normale.
Ja ti i ne znam koji sam genotip niti koliko dugo cu primat terapiju, niti sam pitao... znam samo da moram to da izguram pa kako god. Nije da me ne interesuje ali mi se cini da mi je ovako lakse... pola godine je dugo vremena da se covjek osjeca bukvalno bolestan, a tek godina...uh! Ipak cu da pitam, da znam na cemu sam.
Znaci, nisi htio na vrijeme da me upozoris :) .

Meni rekla doktorica (stvarno fina zena) - Vlado, ako budes nervozan, slobodno uzmi i popij bensedin od 5 mg... Hahahahahah, kako mi je to bilo smijesno. Malo mi je falilo da joj kazem kako sam znao po dvije kutije petice popiti uz litar vina, pa spavati po 24 sata u cugu... Jedan mi bendzos nista ne znaci, zato ga necu ni uzimati.

A necu se baviti ni sportom. Ja ne znam pomalo, da se stedim i to... Vazda poginem na terenu. Bolje sacekati.

Mladi ljudi dobro podnose terapiju, a posto smo ti i ja omladinci, no problemo :)... To me je pravo razveselilo, prica da sam mlad. Prvo sam svugdje bio mlad. Zatim su me klinci iz haustora poceli persirati kad me pitaju koliko je sati, ali sam i dalje bio mlad za ribe iz svog razreda (ganjale starije)... Pa sam ostao mlad samo ljudima na poslu, a bilo gdje drugo - star kao Grcka.

E, sad sam star i na poslu, ali sam mlad u bolnici... Sta li je sljedece ? Dom penzionera :). ?! Tamo cu, garant, biti zvijezda.
Pa sad, sta je tu je, niko nas nije cerao da se iglamo.
Mislili smo da cemo tek tako lako da se izvucemo... e pa ne moze, racun jos nije podmiren do kraja...jbg.
Fakat, nesto sam razmisljao o tome u posljednje vrijeme. Mislim da se mogu sjetiti najmanje 5 ljudi koji su koristili gan poslije mene... A dvojicu sam sjebo, mada samznao da sam pozitivan na C. Cisto onako, bilo mi bitno da se uradim prije njih. To su stvari koje se tesko mogu izbrisati... Tako da,ono, sta god da mi se desi - zasluzio sam. Jedino bi mi bilo krivo da imam AIDS, to je ipak bolest za prave jebace... Nije za mene.

Ne vjerujem u boga na nacin kako nam to prodaju moderne religije. Cijela prica o paklu i raju, uz sve varijacije na temu, svodi se na princip stapa i sargarepe... Budi dobar, bices nagradjen. Budi los, najebacu ti se familije za sva vremena. To me podsjeca na danasnji svjetski poredak, ovo sto rade Ameri... To nije pravda, vec prinuda.

Mislim, ako Bog i postoji, on je iznad naseg poimanja dobra i zla, nesto kao priroda, recimo... I cisto sumnjam da bi tako savrsenu inteligenciju pretjerano interesovale nase obicne male sjebane individualne egzistencije... Ali, bez obzira, covjek ne treba da radi sve sto pozeli. Postoji jos jedna sila, u nama, zove se Savjest... Moja je prilicno sjebana, ali jebiga...

Napisi koji si genotip kad saznas i javljaj kako guras.
dete svemira

Post by dete svemira »

raskorak-Dobro pivo. U stvari, strašno pivo! Ipak, postojalo je nekad pivo po imenu Porter (čini mi se). Eh, to je bilo pivo - a domaće. Imalo je ukus kao da je kašika meda ubačena u njega. Sada i ovde tvrdim: to je bilo najbolje (crno) pivo na svetu! Ako na Marsu prave pivo, "Porter" je bolji i od tog! Koliko se sećam, ambalaža je bila odvratna, kao pakovanje nečega za prskanje vinograda. Delovalo je vrlo neukusno. Onda otvoriš flašu i odvališ cug. Poezija ukusa! Dobar je (bio) Đorđe, dobar je i Ginis, ali ih Porter kolje posred guše bijele.

Potposujem da je bilo najbolje pivo devedesetih.Prestali su da ga prave 99-koliko me secanje sluzi.
Skotovi su bankrotirali i jos uvek ih nisu kupili-PRVA steta za privatizaciju :(

VLADE GDE SI?????????????
NEMA TE.....
zdravo,zdravo....
Misli koje misliš
su život koji živiš.
YugoStar

Post by YugoStar »

E vozdra drug M.
Radim k'o argela konja.
Tu sam,citam i tako to.
Inace sam dobro,bez recidiva u 2009.
I dalje cuclam pola suba.

Svako dobro!
goldy

Post by goldy »

..
Last edited by goldy on Tue Jun 30, 2009 11:02 am, edited 1 time in total.
Locked