Ima li nade za nas ???

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

eldineca

Re: Ima li nade za nas ???

Post by eldineca »

aloha PSG,kaka si ko zena,sta ima?
da smo zivi i zdravi jos godina sto
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

E pa ljudi moji.. Shta se swe deshawa u owom ziwotu.. Bash bi mi bilo zao da sam umrla do sada :lol:
Dakle, na forumu da naidjem na dechka sa kojim sam ishla prwa tri razreda osnowne shkole (i onda sam se ja odselila..). Dakle, decak_iz_vode ..
Znaci, cewlo wreme totalna gotiwa.. Istu ziku gotiwimo i swe u fullu.. Kad ono,m saswim iz newezushe dodjemo do toga.. Show..
Ja ne werujem !! :-D
I sada, dali to moze da znachi da su nam predispozicije sa mestom rodjenja, tj stanowanja bile da cemo se gudrirati, ili to nema weze sa nichim ??
Interesantno pitanje, rekla bih, za razmishljanje..
Dakle, moj drug iz osnowne.. Kog nisam widela godinama.. Naidjemo jedno na drugo na bosanksom forumu za narkomaniju..
I shta sad, to kao nije neshto loodo ?!? :-D
Show ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Danas je ovde u Boki Karneval.. I išli su neki koje ja znam.. I pozvali mene .. I naravno ja odbila.. A zašto ?? Nemam pojma ..
Ono kao - "imam pametnija posla?"..
Fazon - duva vetar, hladno je.. bla bla truć..
A pre me niko nije mogao zaustaviti da odem gde ja hoću i po najgorem pljusku, čini mi se.. Sranje.. Kako nas samo ova droga promeni, ljudi moji.. Gadi mi se i sama pomisao na to..
Još je u pitanju i neki dečko (moj bivši od pre nekih čini mi se 6god, zadnji pre owog duhogodišnjeg..) sa kojim se vec par godina nešto kao muvam i sve je kao nešto, a ništa.. Tako da sad zadnjih dana odemo da popijemo coffe, malo se ispričamo i to (naravno u još nekom društvu, ne znam šta bih sama sa njim.. kako glupo, ali jbg, tako je..) i kud koji, mili moji.. Još me dečko i zove da svratim do njega, da "slu8šamo muziku" :lol:
A ja glupača, opet "ne smem" sama.. Kakav trip.. Nego vucaram sa sobom neku malu stalno, jer ne znam "šta bih ja kad se nadjemo sami??".. Kao da sam dete od 10god pa ono kao - debil na tu temu.. A ja godinama zivela sa momkom, promenila ih na gomile.. (naravno, sex samo sa ovm zadnjim..)
Ma ne znam, kontam da mnogo prodebilimo posle svega .. I kako dalje, to mene zanima?? Kako postati normalan, ponovo, ili tek sada??
Ona priča o bogu i slično mi ne pije baš vode.. Ono kao, počeću da verujem slepo u njega i rešiće mi se svi problemi ?!?
Ma daaaj.. Čisto sumnjam .. Mogu samo da uzmem glavu i počnem da lupam sa njom o zid.. Možda se tako opametim, ili šta već ?!?
Btw, rešila sam da ne koristim više "w", "sh", "ch" .. Evo, i javno se izjašnjavam .. :-D
Samo se sad ponovo treba uvežbati na nešto normalno.. a taman opet zanimljivo :-D
Valja povremeno praviti promene u zivotu.. Makar ovakve.. To mi se svidja ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

eldineca wrote:aloha PSG,kaka si ko zena,sta ima?
Heh.. "kako si ko zena??" :-D
Jaoj, dobar si.. Pa ono kao, nisam loše.. Otkud znam.. Valjda dobro, kako može biti.. Rekla bih čak i odlično :-D
Kao nešto ovo - ono .. Brljam i mrljam.. Kradem bogu dane..
Hvala na pitanju edineca :wink:
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Hmh.. Sada kad bih se zamislila malo dublje, šta bih našla u sebi.. ?
Prazninu, nemarnost, nebrigu.. Bezosećaajnost.. Samoživost..
Baš su to sve ružne osobine i karakteristike bilo kog živog bića!! Pa čak i životinje, a ne ljudskog bića.. Ne voli to..
Recimo, ,kada vidim nekoga kako plače, ili je tužan.. Pa, ne umem ja da saosećam sa tim nekim.. kazem nešto lepo i tako to.. Nego samo ono kao "ma daj šta kukaš zbog toga i toga, koga brga..".
Mislim, kontam ja to.. Ljudima dajem savet onaj kako ja mislim da treba i to.. ali to nikako nije dobro ili kvalitetno.. Naprotiv.. Baš je ružno.. Postala sam kao robot - bez ikakvih osećaja za nekoga, ili ti IKOGA!! Pa samim tim, ni za sebe..
Ono kao - kako bude, biće.. To me je oduvek užasavalo, a sada sam i sama postala takva.. Takav mi je onaj momak bio... Sve prepuštao slučaju.. A kod mene je sve uvek bilo isplanirano i isprogramirano..
A sada ne znam šta ću od sebe.. Iz dana u dan .. Znam da samo kukam i izvinite što smaram, ali šta ću.. To je što je ..
Mogu vam ja sad pisati i o cvetićima i srcima, ali, čemu to..?? Kome to još treba, kad se zna da je "čisto onako", i da nema tu više nikakve dubine .. Sve se razbrljavilo.. Izbledelo.. A ja se osećam kao da imam 70god, a ne 21 jbt.. Kao da sam ceo zivot przivela i sad samo čekam pravi trenutak da umrem.. A kao, trebalo bi da je suprotno?
Ono kao, teoretski da.. Ali praktično.. Užas ..
sjelena

Post by sjelena »

mogu samo da ti kazem da moras da se trudis i radis ( i naravno da zelis ) na tome da se ne osecas kao da imas 70.
jeste tesko, ali ce u jednom trenutku da postane rutina i shvatices da se osecas dobro.
vreme, strpljenje... sve same poznate i omiljene nam stvari. Image
Image
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

sjelena wrote:mogu samo da ti kazem da moras da se trudis i radis ( i naravno da zelis ) na tome da se ne osecas kao da imas 70.
jeste tesko, ali ce u jednom trenutku da postane rutina i shvatices da se osecas dobro.
vreme, strpljenje... sve same poznate i omiljene nam stvari. Image
Heh, da.. Taman tako.. Hvala u svakom slučaju, pa šta bude - znaće se.. Cmokić ..
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Hey ljudi, jel vi mislite da je ova moja tema nešto izbaksuzirana, pa zato niko ne kucka na njoj, ili šta ?!?!?
Pišite slobodno, pa nisam ja nikakva veštica.. :snakeman:
Vlado_M

Post by Vlado_M »

PsyTechGirl wrote:Hey ljudi, jel vi mislite da je ova moja tema nešto izbaksuzirana, pa zato niko ne kucka na njoj, ili šta ?!?!?
Ne mislimo, namjerno necemo da pisemo ovdje... :)
Post Reply