Najpre da se izvinim sto me nije bilo ovoliko. Nisam uopste mogla da otvorim ovaj forum, ne znam zasto, moj momak je uspeo, ali ja odavde nisam mogla do sada. A falio mi je forum, da procitam sta se desava, heh cak sam se i nadala gotovim resenjima, iako znam da nisu moguca.
PsyTechGirl, hvala, milo mi je kad vidim tvoj post na ovu temu, kad stignem pratim i sta se stobom desava. Heh, ovaj forum je jedna vrlo simpaticna "zajednica". Brzo ulazite ljudima pod kozu. Lijepo je.
Sagitarius ,
fridriceva, odmah da kazem da mi naravno ne smeta sto dajes sebe za primer, odgovara mi, a verujem i da tebi bude lakse kada kazes to, a samim tim je i lakse za objasniti poentu.
Svidja mi se tvoja ideja za "balon u grudima", mislim da cu i ja da pokusam nesto sl., samo oprez da ne pukne.
Kao sto si rekla ne bih smela da sedim i ne radim nista, za pocetak da odem s mamom kod psihijatra, on je ipak upoznat i s njom i sa bratovom situacijom, samo jos mene treba da upozna ( ku ku njemu

). Ovih dana necu ici kuci, ali uskoro bi trebalo da pocnem neki posao bas u svom gradu, te bi i novcano i vremenski onda mogla s mamom kod psihijatra...
Da, upravo to sto kazes, brat je izgubljen. Ljut na majku, osudjuje je za sve sto se njemu desilo, a za oca zna, znamo svi da nije ni od kakve pomoci. Nadam se da ce da se izvuce, izkobelja, pa on je u glavi jos uvek dete. Odrasce jednom....
P.S. kao sto sam rekla tata me duuuugo nije zvao, ali je nazvao onog danas kada sam pocela s ovom temom i obecao je da ce me nazvati 15.feb....24.feb.je, a on njega ni traga, ni glasa. ( ne morate da odgovarate, samo se ispovedam, nikad nisam pisala dnevnik, pa mi ovo dobro dodje:P ).
Mah-mah, dobri ljudi.
J.
Najsigurniji nacin da ne postanes nesretan svakako je taj da ne budes bezobziran i da ne rusis sve oko sebe, dok trcis za srecom.