Idiot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Lilith*Nancy*

Re: prica o najpametnijem tipu na svijetu

Post by Lilith*Nancy* »

Nemas pojma koliko mi se swidja nacin na koji pises (pesnicka dusa kad ti kaze :-D )
Strasno mi prija da citam.
Ali otkud ti odjednom owa tema da mi je znati :-D ,mislim rasizam,koji je meni totalno odwratno nesto.Da to nije mozda neki od spotowa sa moje teme prouzrokowao misli.... :smt016 :smt036
Weliki PunkHug !
in the trash.jpg
in the trash.jpg (11.33 KiB) Viewed 1825 times
STAND UP FOR WHAT IS RIGHT
EVEN IF YOU STAND ALONE!
rajouno

Post by rajouno »

samo da se javim i da te pozdravim...i da,dobrodosao nazad.znala sam da ces se vratiti... :D
Ja sam ok,proslo vise od dvije god apstinencije..postala mi dosadna i droga i sva ostala sranja :-D (valjda me je stvarni zivot uhvatio u masinu)
Salu na stranu,ne zelim vise sebi da naudim ni u kom smislu...odrekla sam se poroka,pa vidjecemo sta ce mi Bog dati.tj.namijeniti...
sta ima kod tebe dovla?kako zivis?citala sam ponesto...tako da otprilike znam. :D
vel pozz od mene!
PER ASPERA AD ASTRA...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Evo i mene nazad... Malo se muvao po Novom Sadu. Nista specijalno, otkako ne pijem, pojma nemam kako da dan napravim zanimljivim.

Hej Nancy, za mlataranje o rasismu me motivisao neki mejl sto sam dobio... Tip me pita mrzim li crnce. Naravno da ne mrzim. Dabogda mi zena rodila crnca ako lazem.

Rajouno, drago mi je sto si dobro. Uzivaj u normali i ne osvrci se... Kod mene nema nista. Fakat.
goldy

Post by goldy »

..
Last edited by goldy on Tue Jun 30, 2009 11:08 am, edited 1 time in total.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

E dobro, danas nemam sta da vam napisem... Potpuno sam se iscijedio od jutros. Ponovo sam poceo da radim na jednoj prici, potpuno trijezan, a totalno sam zaboravio kakav je osjecaj kad si izgubljen u sopstvenim mislima. Mnogo je dobro... Vec tri dana ni u jednom momentu nemam pojma koliko je sati i gdje se nalazim :). Prosao vikend, a skoro nijednu utakmicu nisam gledao (samo kosarku u Nisu, finalni turnir kupa)... Smijesno.

Nego, danas je stigao ribavirin i cetiri ampule pegazisa. Sutra radim nalaze, a prekosutra kod doktorice na prvu injekciju... Nije mi pretjerano stalo da izlijecim hepatitis, iskreno. Ali, eto, jebes ga... Drugi su me nagovorili, njima jeste stalo, a meni nije veliki problem da ispunim zelju.

Vidjecemo kako ide to sa kontraindikacijama i slicno. Mislim da za mene nece biti problema. U najgorem slucaju, izvrsicu samoubistvo...
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Vlado_M wrote: U najgorem slucaju, izvrsicu samoubistvo...
A ma ti si mi skroz lud i drag.. :-D
Neka te, samo ti to govno izleči i lako ćeš sve ostalo..
I ako treba, leči se zbog drugih - kad već ne želiš da preduzmeš tako nešto zbog sebe ..
Ja sam uz tebe i samo hrabro napred!!
Sve će to biti kako treba .. PDT_Love_18
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Otkako si promijenila rukopis, nikako da te prepoznam :)... Hvala ti.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Vlado_M wrote:Otkako si promijenila rukopis, nikako da te prepoznam :)... Hvala ti.
Hehehehehe.. Naviknućeš se, polako..
Rešila sam!! :-D
Sad mi je opet interesantno da kuckam normalno :p
Stalno neke zanimljivosti kod mene, vidiš ti to.. :lol:
Ljubac i sve najbolje!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
raskorak

Post by raskorak »

Samo napred Vlado_M. I sa pisanjem i sa izbacivanjem cece iz sistema i sa... pa, sa svime što si naumio :) .

Pozdrav za staru kuku.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Xa, xa,
tema ispod teme:

prvoj autor Ras, a poslednji mu pisao Vladicam
drugoj autor Vladicam, a poslednji mu pisao Ras

Svejedno, kako god bilo to su dva lika koja JA licno na forumu, ali zaista sa uzivanjem citam
i ponosim se sto poznajem tako talentovane ljude.
Ljubi baba rodjena PDT_Love_18
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Locked