I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Vlado_M

Re: I poslije njega...ON

Post by Vlado_M »

Ono sto zelim od ove ojebine zvane zivot je, zdravlje porodici i meni,par havera sa kojima bih srao o svemu i svacemu,onako opusteno,puno Punk,rock,hard muzike i cetiri zene koje ce me opsluzivati kao pashu
Nije to ta ljenost sestro
Kapa dole Vudd... Pogodio si u samu srz. Na onom nedeljnom skupu koji si opisao, stari Vladimir bi se usvinjio od alkohola (ako bi bilo prilike), pa bi ga solidno podnio. A ako ne bi bilo alkohola, ponasao bih se isto kao ti, plus sto bih jos strahovao da li ce primijetiti da mi je majica natopljena znojem i zalijepljena za ledja... Obicno se oznojim po ledjima kad se borim sa sobom da budem fin i kulturan i zainteresovan, a nisam :).

Otkako sam odlucio da ne prilagodjavam sebe drugim ljudima i okolnostima, vec okolnosti i drustvo sebi, nemam nikakvu potrebu za heroinom ili alkoholom.

Pozdrav.
saša-ex

Post by saša-ex »

Vlado_M wrote:
Otkako sam odlucio da ne prilagodjavam sebe drugim ljudima i okolnostima, vec okolnosti i drustvo sebi, nemam nikakvu potrebu za heroinom ili alkoholom.

Pozdrav.
Čoveče! Nisam znao da je tako prosto :D

A ja mogu sa raznim ljudima. Jedino me nervira venčana kuma, inače ženina drugarica.Čoveče, koji je ona smor...Kao neki vajni ekonomski stručnjak, vazda premudra i prepametna.Kad smo u gostima kod njih ( ima muža, on je neki broker, dobro, ne baš tako dobar kao Vlado :D ,ali momak na mestu), uvek imam veliku borbu da se suzdržim i budem muž na mestu,i tako to...I baš mi teško ide,do sad ni jedanput nisam prošao bez sranja, zadnji put nisam mogao da se suzdržim i ostanem bez komentara, na to da je potpuno normalno da njenu trenutnu trudnoću prati pet različitih ginekologa...
Kapiram da svi ljudi imaju situacije i društva u kojima se osećaju bolje ili lošije, nevezano da l su bili narkomani ili ne...
SAMO CEO ŽIVOT...
ruzicasti oblak

Post by ruzicasti oblak »

...
Last edited by ruzicasti oblak on Wed May 27, 2009 10:44 am, edited 1 time in total.
sjelena

Post by sjelena »

ruzicasti oblak wrote:Mislim da moje pisanje na ovom forumu prestaje imati bilo kakvog smisla. Mislim da ne pomažem nikom, a kod sebe stvaram osjećaj duboke, egzistencijalne usamljenosti. Ostala sam neshvaćena, a to mi je tužno saznanje.
Nisam se ukljucivala u vas "razgovor" do sada, ali moram da primetim, da ni ja nisam uspela da vidim smisao u tvom pisanju, niti trag zelje da pomognes bilo kome. Nismo culi nista osim naucenih definicija koje si nam doslovce iznela.
A sto se usamljnosti i neshvacenosti tice.. mozda je problem u mestu na kome to trazis.
Last edited by sjelena on Mon Feb 23, 2009 9:43 pm, edited 1 time in total.
Image
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

da, to je stvarno tuzno...bez uvrede, ali ako si ocekivala da rjesavas svoja egzistencijalna pitanja na narko forumu, onda si fakat nasla crkvu kojoj ces se moliti...
ruzicasti oblak

Post by ruzicasti oblak »

...
Last edited by ruzicasti oblak on Wed May 27, 2009 10:45 am, edited 1 time in total.
sjelena

Post by sjelena »

Vlado_M wrote:Otkako sam odlucio da ne prilagodjavam sebe drugim ljudima i okolnostima, vec okolnosti i drustvo sebi, nemam nikakvu potrebu za heroinom ili alkoholom.
podeli mudrost sa nama ostalima, bas bih volela da umem... da prilagodim
Image
vudd

Post by vudd »

...
Last edited by vudd on Mon Feb 23, 2009 10:32 pm, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Sagitarius

Post by Sagitarius »

A šta mene petljaš u ove *izdarije?
Nemaš pametnija posla?
vudd

Post by vudd »

Sagitarius wrote:A šta mene petljaš u ove *izdarije?
Nemaš pametnija posla?
Stvarno bezveze,izvini Sag
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Post Reply