I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

goldy

Re: I poslije njega...ON

Post by goldy »

..
Last edited by goldy on Wed Jun 24, 2009 9:20 pm, edited 1 time in total.
vudd

Post by vudd »

Ma ja,jezik je najvazniji(da li je? :wink:) Nama ljudima je on sve i sve,i svugdje. .je jako bitan

Sad kontam razliku izmedju nas i zivotinja.Neko jutro pozelim, dobro jutro svom psu,a on me cudno pogleda i kao da rece''Ma razligu,kretenu,buve me jebu citavu noc,smrz'o sam se ko govno poslednje,dok ti grijes guzicu u kuci,lanac me steze,ne mogu za onim kujama sto setase ovuda nocas,i prkosise mojim potrebama...a ti seres o dobrom jutru,supak jedan...Ono jest' da je Tornjak,al' mu to nedaje za pravo da se tako izrazava.
Kasnije se uctivo izvinuo, kad sam mu odnio hranu.Nesto kao''Onaj koji zna govoriti,govori kratko...av,av''(sad ce Sagi rec da njega prozivam :D ,..a nije, milosne mi majke)
A mozda sam ja to i umislio,ko ce ga znati...Bitno je da se razumijemo.Av,av...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
ruzicasti oblak

Post by ruzicasti oblak »

...
Last edited by ruzicasti oblak on Wed May 27, 2009 10:43 am, edited 1 time in total.
goldy

Post by goldy »

..
Last edited by goldy on Wed Jun 24, 2009 9:21 pm, edited 1 time in total.
adam*

Post by adam* »

goldy wrote:Sreco draga....
Sve ti radis,osim da odg na ono sta ja pitam.....
Ali valjda sam se htjela uvjeriti u neke stvari.Ljudi konstanto traze odobravanje,cini mi se da ga ti ne dobijas(u stvarnom zivotu).Pa pokusavas nas narkomane zadivit svojim kao sto rekoh,neupitnim znanjem.Jebo to,ja sam svjesna da ga nemam,ma cak ne stavljam tacku i zarez na prava mjesta.....Mislis da je to bitno?????????????????????????????
Pa ja cu ti rec da nije....naravno da cu ja radit na tome,upisat sta zanimljivo kada jos ojacam.
Ali ti da li je to bitno,ono stavrno....pa vala nije.Sta ti imas od svih silnih knjiga koje si procitala?Nemas nista !!!!!!!!
DA imas ne bi se ulagivala nekim ljudima ,narkomanima-ne bo Bog da se procuje :-D ,samo da bi dobila potvrdu svoje ispravnosti i dala svom zivotu smisao.
Sve naj ti zelim,mozda tako ne zvuci....

a ovo sve puno tacaka i zareza............pa cak i uzvicnika.....a o znakovima pitanja da ne govorim..... :rolleyes:
cucla cucla cuclica
vudd

Post by vudd »

Dobro je bolan vise,nemoj da ja poludim :-D :-D :-D

Goldy,jel imas nesto protiv Oblaka,il' ti samo ne pasu meteoroloske promjene? :) salim se
Sta ima veze sto se izrazava tako,kako ona to radi,ako ima dobre namjere i ako ce to i pokazati,nadam se,ovde na forumu...
Zlatna nemoj sta izatorit',sto se evo ubacih kao ilegalac na ovu raspravu o pismenosti.
pzozzzodewredsa n vudjdjddd
paramparcad

Post by paramparcad »

zajeban neki oblak se nadvio nad forumom,koliko vidim pocinje i elektricitet da se formira...bogami,bice ovo zajebana oluja :)
vudd

Post by vudd »

paramparcad wrote:zajeban neki oblak se nadvio nad forumom,koliko vidim pocinje i elektricitet da se formira...bogami,bice ovo zajebana oluja :)
Param,ispricah li ja tebi onu o dzukelama i tankoj koski?Nisam?E pa ovako.... :)
Treba malo elektro shockova i reanimacije,nebi li ozivjelo ovo cedo zamorce-forum ba

:heart: :heart: :heart: :heart: PDT_Love_07
ruzicasti oblak

Post by ruzicasti oblak »

...
Last edited by ruzicasti oblak on Wed May 27, 2009 10:43 am, edited 1 time in total.
Lilith*Nancy*

Post by Lilith*Nancy* »

Pozzdraw za Pink Cloude :heart: PDT_Love_01
STAND UP FOR WHAT IS RIGHT
EVEN IF YOU STAND ALONE!
Post Reply