MY STORY...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Sagitarius

Re: MY STORY...

Post by Sagitarius »

Ne bih htio bit party-brejker,ali meni to je brojanje dana,mjeseci...glupo.Pa nije odsluženje vojnog roka.
dete svemira

Post by dete svemira »

[-o< :-" :smt113 :smt113 :smt113 :smt113 :smt113 :smt113 :smt006 :heart: PDT_Love_07
sve najlepse......
Misli koje misliš
su život koji živiš.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Sagitarius wrote:Ne bih htio bit party-brejker,ali meni to je brojanje dana,mjeseci...glupo.Pa nije odsluženje vojnog roka.
Da, slazem se sa tobom skroz.. To je i moje mishljenje, zato i ne prawim neku famu oko toga.. Pa tako treba da je do kraja ziwota, a ne sad swakih nekoliko duwati swecice na tako neshto..
Nego eto, moja draga kewica woli da slawi i da je srecna, pa tako.. Kontam ja i nju, pa neka je.. Mnogo se nas dwe razlikujemo (koliko god da smo slichne), to wec bezbroj puta rekoh..
Tako da ona slawi uweliko, a ja igram igricu :-D
Kako god, swakako da je dobro i pozitiwno.. Ali bash da je za ponositi se i slawiti?? Ne mislim tako..
Ponosila bih se da to gowno nikad nisam probala, i da mi nije owako unishtio ziwot.. A owo sada je "swiranje qrcu", da izwinete ..
Pozdrawljam ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
dete svemira

Post by dete svemira »

Sory,ali moram ti reci da ljudi na razlicite nacine ,,broje,,

Imaces jednog dana cerku....Ili bar zamisli obrnutu situaciju....

Ma,ne....glupo je.....

Budi sretna sto ona sad moze da te zagrli i poljubi te u celo i cestita i tebi i sebi sto ste uspele.
Mislim da treba da budete sretne i duvate svecice do trenutka dok nebudete shvatile da krecete da brojite godine.

U svakom slucaju,mislim da je tvoja majka sad jedna lavica koja je sretna i zbog sebe i zbog tebe.Nemoj joj to uskracivati.....Puno poljubaca za vas obe!
Misli koje misliš
su život koji živiš.
PTG-MAMY

Post by PTG-MAMY »

dete svemira wrote:Budi sretna sto ona sad moze da te zagrli i poljubi te u celo i cestita i tebi i sebi sto ste uspele.
Mislim da treba da budete sretne i duvate svecice do trenutka dok nebudete shvatile da krecete da brojite godine
ZA DETE SVEMIRA: PUNO TI HVALA NA DIVNIM REČIMA... BAŠ SU ME DIRNULE... :tear:
DAJ BOŽE DA BUDE TAKO KAKO SI NAPISALA... [-o<
goldy wrote:Bravo za vas!!!!!!!Kad je tema slavlje,i ja da se pohvalim da je meni danas tacno 3 mjeseca
ZA GOLDY: SAMO NAPRED! KAO ŠTO DETE SVEMIRA REČE, SADA ZAJEDNO BROJIMO MESECE,
A ONDA KREĆEMO DA BROJIMO GODINE! JEL' DOGOVORENO???!!! :smt058

PORUKA ZA ADAMA I SAGIJA: NISTE MAJKE,PA NE MOŽETE ZNATI KOLIKA JE MOJA DANAŠNJA RADOST!
ALI VERUJTE MI NA REČ -DA JE OGROMNA!!! :heart: \:D/

POZDRAV SVIMA I SREĆNO!!! :smt039
goldy

Post by goldy »

Ne bih htio bit party-brejker,ali meni to je brojanje dana,mjeseci...glupo.Pa nije odsluženje vojnog roka.
Zasto je glupo??????Naravno da ne mislim do kraja zivota sjediti i hvalati se sa tim,ali definitivno ovo sto se meni desilo u zadnja 3 mjeseca je stvar na koju sam vise od icega ponosna na sebe.Mislim da jeste vrijedno,i ako ja tome ne pridajem vaznost i znacaj............kako da uspijem?Nemam vise pive i loze da sa njima slavim,zasto onda da ne pricam o tome.Cisto mi da vremena i prostora da se sjetim ko sam,sta sam.Da vrijednujem svoju borbu.Da se sjetim sta sam prosla u zadnja 3 mjeseca,kako je sve izgledalo na pocetku,da se sjetim gdje sam bila prije toga,i zasto se vrijedi boriti.
Mama sve najbolje,ja se najiskrenije nadam da cemo mi slaviti i godinu,pa dvije......
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Glupo mi je,jer sam se nagledao i previše ljudi,koji bi tako brojali,pa bi nakon nekog vremena počeli mislit-"evo čist(a) sam već godinu,6mj.,2 godine,5 godina,pobijedio sam,mogao bi malo,čisto da se sjetim starih dana..."
To je jedan od najčešćih klišea,za recidiv...
dete svemira

Post by dete svemira »

Da li dopustas da postoje razliciti ljudi?

Da li postoje ljudi koji ne broje,jer su svesni da ce napraviti recidiv pre ili kasnije?
Ili ne broje jer....neznam....nisu potonuli da bi mogli da postuju svoj dan zivota?

Svi brojimo nesto...dan,mesec,godinu....bitno je ostati cist.Zar ne?

Ne budi pesimista.....

Mi dajemo ljudima krila.Ne oduzimamo im nadu...

Puno pozdrava od M. sa severa
Misli koje misliš
su život koji živiš.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Ma sve OK,
samo sam htio naglasiti,da se tako često upadne u zamku:npr. 2 godine mi traje liječenje,znači iza 2 god.sam superman.
Jak sam,mogu si doptustiti ponešto ovoga-onoga...Ta ja sam 2 godine bez dopa,znači mogu!

NE MOŽEŠ,DOP NAM SE SVIMA SVIĐA NEGO IŠTA,I PRED NJIM SMO ROBOVI,PA DA GA I 10 GODINA NE DIRAMO.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Sagitarius wrote:samo sam htio naglasiti,da se tako često upadne u zamku:npr. 2 godine mi traje liječenje,znači iza 2 god.sam superman.
Jak sam,mogu si doptustiti ponešto ovoga-onoga...Ta ja sam 2 godine bez dopa,znači mogu!

NE MOŽEŠ,DOP NAM SE SVIMA SVIĐA NEGO IŠTA,I PRED NJIM SMO ROBOVI,PA DA GA I 10 GODINA NE DIRAMO.
Ja ewo dopushtam da postoje razlichiti ljudi.. Pa, dozwolite i wi!!
Ewo sticajem okolnosti, nas dwe smo razlichite na jednu temu i u jednoj kuci.. Werujem da je josh mnogo slichnih sluchajewa..
Ja se potpuno slazem sa owom Sagijewom !!
Definitiwno imamo isto stanowishte, bar na owu temu..
Weliki pozdraw od mene i ewo, wratila mi se mama :butthead: :wink:
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Locked