molim pomoc

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Amer

molim pomoc

Post by Amer »

hey raja..vec sam nekad bio na forumu posto me odm logova al se ne sjecam: eh moja prica ide ovako..bivsi sam ovisnik bar ja tako mislim.hmmm..na horsu sam vec neke 1-5 god....dop sam smrko i pusio na foliju ako znaci sta...unazad 7 mjeseci saznam da mi stari (cova kojeg volim i voljecu najvise na svijetu) ima rak jetre.a pravu mamu nikad nisam ni imao u americi,imam macehu koja me ne voli bas previse...uuu buraz sranje, pa se nakog toga svega pocem rokati na gun....prode 3 mjeseca stari umro..jebiga imao sam momente da sebi hocu da ubrizgam vecu kol. nego sto meni treba sreca tu su jarani samnom..i to je tako trajalo jos 4 mj. da bi ja sebi rekao prije 20 dana da prestajem i tako ovih 20 dana borim se sa krizom i dovam vutru....ponekad pojedem neki tramal al danas samo puko da sam imao love rokno bih se 10000%....eh sad neznam da li da idem na ljecenje posto ko imam neku svoju karijeru ako se to sad jos procuje gdje nebi trebalo ode sve u pm. jel postoje neke tablete koje smanjuju krizu il neki kurac koji pomaze a da nije terapija...mada cisto sumnjam al eto....svi odgovori dobrodosli pozdrav za sviju znam kako vam je....nedajte se.. :(
PsyTechGirl

Re: molim pomoc

Post by PsyTechGirl »

Dobrodoshao ..
Moj sawet tti je da se raspitash o nekoj komuni koja bi ti najwishe odgowarala i da uzmesh sebi odushka od swega na neki period.. Sigurna sam da ce te swe chekati tu gde je i sada, a ti cesh se sigurno wratiti kao potpuno nowa osoba, bez tih problema koje imash sada .. i moci cesh da razwalish sa tom karijerom koja ti se nazire u buducnosti !!
Weliki pozdraw za tebe i budi jak .. Ne daj se !!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
eldineca

Post by eldineca »

pozzz i tebi brate

sta god radio,zanemari sve okolo,kontas jebo karijeru,ako nastavis vec si je izgubio a ako se izboris izgradit ces novu

imas bolnicu,blokatore,komunu,vidi za sta si ti borba traje dugo

cuvaj se i javni se,ono dokle si ,sta si ,jesii dobro
da smo zivi i zdravi jos godina sto
Amer

Post by Amer »

e raja hvala vam puno na podrsci...razmisljam o toj komuni pa cemo da vidimo...pozz veliiiiiki
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Amer wrote:e raja hvala vam puno na podrsci...razmisljam o toj komuni pa cemo da vidimo...pozz veliiiiiki
Ajde pa slobodno podeli swoje razmishljanje sa nama!! Mozemo ti samo pomoci.. Sumnjam da bi ti odmogli :D
Puno beskrajne srece i samo napred!! Radish prawu stwar i neka ti nishta ne bude zao .. Pozdrawljam ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
eldineca

Post by eldineca »

Amer wrote:e raja hvala vam puno na podrsci...razmisljam o toj komuni pa cemo da vidimo...pozz veliiiiiki
samo stisni petlju brate i bori se do kraja,na bilo koji nacin,bez predaje i povlacenja
da smo zivi i zdravi jos godina sto
petrija

Post by petrija »

Tvoja prica zaista zvuci tuzno, ali to nije dovoljno dobar razlog da se lisis ostatka zivota. Zivot je ne predvidiv i ne znas sta te sve lepo moze sacekati iza ugla. Samo, sigurna sam
da ako se stalno budes valjao po istim govnima, nema nacina da ces mirisati na ruze. To sa terapiskim zajednicama moze da bude pozitivno iskustvo, ali uvek ces se vratiti
u svoj zivot i kao sto znas, iz koze se ne moze! Ja ti predlazem da radis sa onim sto imas. Imas karijeru? Supriska! Zadrzi je ako ti odgovara. S druge strane, ako te posao gusi i imas druge nacine da prezivis, bezi glavom bez obzira! Na kraju, uvek ostajes sam sa sobom i moj ti je savet da se potrudis da ostanes u dobrom drustvu.
Vec si dosta protracio, vrati se sebi i svojim interesovanjma, brani svoje i cuvaj svoj mir. Gledaj da izbegnes kontakt se starom ekipom, to je uzasno vazno, veruj mi.
Ma da su ti iz oka ispali, pali! Bice ti dovoljno da se ponekad iscantras sa nekim sa foruma, ali ostale izbegavaj! Ja sam licno jako stradala pokusavajuci stalno nekom da
pomognem. Bude ono povuci potegni, pa solidarnost, pa propast! Vrati se sebi, moras da se pomiris sa sobom i da si oprostis za sve. Jer sam si sebi bio najveci neprijatelj. Zavrsi sa tim. Ne vracaj se po jos! Zivot moze da izgleda potpuno drugacije nego sto ti se sad cini. Moras da se dovoljno odmaknes od svega da bi to mogao da osetis. ali ne fizicki, mislila sam mora da prodje neko vreme da povratis ravnotezu, ali to ce se desiti. A onda ce ti doci nova iskusenja i tako ko zna koliko puta, ali ne gubi iz vida svoj cilj koji
bi migao da bude sloboda! Zar to ne zvuci dovoljno dobro? Da budes slobodan da zivis i volis zivot i ljude koje ces sretati. Kad budes dovoljno na suvom, sreca ce ti se
preokrenuti i ti ces znati da je to samo tvoja zasluga, razmisli i odluci. Kad jednom odlucis, na budi slindja i ne popustaj nikome a najmanje sabi.Nadam se da sam te
bar malo ohrabrila, ne daj se!
sanela

Post by sanela »

petrija wrote: Samo, sigurna sam
da ako se stalno budes valjao po istim govnima, nema nacina da ces mirisati na ruze.
Super rečeno. Potpisujem!
Amer

Post by Amer »

ufff,pozdrav braco i sestre...kako ste mi vi...evo ja se skino nisam dugo bio na forumu 6mjeseci cist tj od ovog gore prvog posta....jbt danas mi ova jebena maceha nesto sere malo mi je falilo da se roknem imo sam love al et savlado sam to sve...pusim vutru..i da vam kazem moze se skinit vidim neko kaze komuna,metadon il' sta ja znam vec ja se nasuho skino jes bilo jebeno pravo al et....ono samo da vas pozdravim i nedajte se...bacite govno jebo mu ja mater usta...rad njeg sam i poso popusio proculo se jbg....al et sad sam ja dobar hvala onom gore(ako ga ima), i borim se s ovom macehom ona bi najvise voljela da ja lezim gdje predoziran....al necu iz mrznje prema njoj...al ga ja razvuko jbt....volim vas sviju...pozdrav veliki
Amer

Post by Amer »

i ja ba...to su sve momenti koji nalete...ono daaaaaaaaaaaaaaj dopaaa oce mozak jebo mater....te momente treba sjebat 8)
Post Reply