I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

vudd

Re: I poslije njega...ON

Post by vudd »

Blagodarim Psy, za pozdrave.Volim i ja tebe :)

U zadnje vrijeme,budim se i kontam ''jos jedan dan''.Naviknut obicno da je sve ovo sranje .Vrijeme,ljudi,kuce,Cece,Obame,Dodici,pijana komsinica ,ja(na zadnjem mjestu,naravno) ..a onda kafica sa zenkom,''A je to'' sa klincima i sve opusteno,ok...Nemogu ja da vjerujem :) da je to tako,fali ona ''bem-ti-zivot-'vaki'' filozofija.Fali depresija,mrznja na sve i svakog,teorija da je sve nekad,nesto,neznam ni ja sta,bilo bolje :?: :) Valjda apstinencija daje rezultate :wink: ,ali naviknut na crnilo,trazim,trazim... :ninja: I ova ekonomska kriza,obecavala je jak motiv za ''Ja sam u pravu''.Kad ono nista :)
Nek'ostane ovako,da zlo necuje
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

vudd wrote: I ova ekonomska kriza,obecavala je jak motiv za ''Ja sam u pravu''.Kad ono nista :)
Jaoj, pa kako te ne woleti ?!? :-D PDT_Love_18 :heart:
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
lizard

Post by lizard »

Bajrambaričula vudd! Iako ova noć više podsjeća na Božić iz hollywoodskih filmova, ma ja, na mlađima svjet ostaje :D
Pozdrav!
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
vudd

Post by vudd »

lizard wrote:Bajrambaričula vudd! Iako ova noć više podsjeća na Božić iz hollywoodskih filmova, ma ja, na mlađima svjet ostaje :D
Pozdrav!
Jah,na mladjima svijet ostaje,ovako saren,lijep...Svim silama,potrudicemo se da ga jos vise zagovnamo,da ozonsku rupu prosirimo,i proizvedemo mega-virus,koji ce ubijati iskljucivo trudnice...jah

Meni ovo vise vuce na spaghetti-western sa svim onim zajebanim sesirima.

ili onaj ''pirati sa kari.ba''gdje je svima more do koljena...Allahimanet lizard-wizard iz o.sa

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CGY8CIfV4Vc[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hXp2g93EvGk[/youtube]
lizard

Post by lizard »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V3KaBPAnoEU[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C-Rr4huQqRE[/youtube]
Selam iz Vučkojebine :D
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
vudd

Post by vudd »

Selam iz Vučkojebine
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eEbL3i-AC80[/youtube]

E moj Vucko...bila su to dobra vremena(opet ja, kako je nekad ,nesto,neznam ni ja sta,bilo bolje :) )

Cuo sam da sada Vucko zivi negdje Kanadi.Kazu ljudi,vidjeli ga kod nekog kontejnera,trazi k'o nesto.Ofucana mu dlaka,vele,posjedila,rovi po smecu i naglas zavija ''Sarajevooooo-oooo''
Samo, nezove se Vucko vise...Sad je Edward.
A kad se samo sjetim, koliko je samo krvavih noseva bilo po skoli,kad one Vuchkove slicice izadjose u onim zvakama...Bila su to dobra vremena :D
vudd

Post by vudd »

Say''no''drogama...Rekose junaci,i zapitase se:''Ocemo li braco moja,pomrijeti ka'no piizde,oli kako Bogom dolikuje'' :wink: Pozz Heroina i svim apstinentima,i onima koji ce to biti,jednog dana...i ostalima.I Saneli :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Rzot-4aCyjw[/youtube]
sanela

Post by sanela »

Hvala vudd na pozdravu :) i otpozdrav...
Ja baš ne kontam Heroininu digresiju i prozivanje, ali i nju pozdravljam.
Nego, baš ste zaredali sa ovim youtube-ovima, pa me zanima možete li mi objasniti svrhu trpanja toga na Vaše ispovijesti umjesto stavljanja u Opće diskusije. Nekako mislim da vaše ispovijesti ljudi otvaraju kad žele nešto pročitati, a onda ih zatrpaju klipovi. Mogu misliti ako se tome raduju ljudi sa sporijom konekcijom...

Pozz za sve koji pišu i čitaju ove, i sve druge, redove na forumu :D
vudd

Post by vudd »

sanela wrote:Hvala vudd na pozdravu :) i otpozdrav...
Ja baš ne kontam Heroininu digresiju i prozivanje, ali i nju pozdravljam.
Nego, baš ste zaredali sa ovim youtube-ovima, pa me zanima možete li mi objasniti svrhu trpanja toga na Vaše ispovijesti umjesto stavljanja u Opće diskusije. Nekako mislim da vaše ispovijesti ljudi otvaraju kad žele nešto pročitati, a onda ih zatrpaju klipovi. Mogu misliti ako se tome raduju ljudi sa sporijom konekcijom...

Pozz za sve koji pišu i čitaju ove, i sve druge, redove na forumu :D
Nisu to klipovi,to su ti moderne ispovjesti.ba sa dozom humora,a moderan humor je vješto kamuflirano očajanje :)
Ispovijest uvijek ima za cilj skandal, slavu, pravdanje ili reklamu.Nista od toga nije skriveno u ovim postovima :D
Dosta sam depresivno prezentirao svoju ispovjest do sad.Vrijeme je da se to promjeni ,jer covjek koji ne menja svoje misli, ili je vrlo mudar, ili je budala.Ja sam ono trece :D
Ma jok Sanela,,dobro se osjecam,a cisto...pa zato, valjda.A doce sigurno,kad cu opet bajkovito kleti sudbu zlu,i cviliti kao''Ah,boli,placem,ko je kriv,ti?...ne...ja? mozda?zasto?smrz,smrc,ser,ser :) Vud ju anderstend det?pozdrav
Last edited by vudd on Sun Feb 15, 2009 11:32 pm, edited 1 time in total.
sanela

Post by sanela »

vudd wrote: Ispovijest uvijek ima za cilj skandal, slavu, pravdanje ili reklamu.
Veri interesting. Aj never thot ov det. Bat ve ar ol diferent, arent vi?
vudd wrote: Vud ju anderstend det?
Aj vil definitli traj :wink:
Post Reply