TEMA: NISTA!!!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Luna

Post by Luna »

pa izvadi se iz njega. AKo treba skaci iz aviona(sa padobranom, naravno)....to ti mise prica. A jel amerika ili bosna to nije ni bitno. eto ja sam u americi pa se sjebem isto ko i ti. Ali se i izvucem. A tu je sve malo depresivno pa ti zato on to kaze. Posjeta je posjeta,.....niko ne kaze da moras ostati.
Putovanje folovi....daj radi nesto....digni dupe i na setanje brzooo.... perec da mi kupis. :-D
ajde ba ....neces kod doktora, neces kod psihijatra...a sta da ti kazem. Nesto moras uraditi....ovako ko i ja samo sjedim i kukam. Pa necu vise...rekla sam. K vragu....tisucu mu dabrova hahahahahhahaha
Omare.......cmok
mise en place

olimpijada

Post by mise en place »

carobnih 5 krugova"volimo Jureka vise neg bureka" ma ja sam tad klinac bio ali ipak je Sarajevo-olimpijada ,cjeli svjet holiday in(dama konzumira tonik i dzin) nego nije iskljucivo to vizovi olmpijade.Samo ima jedan problem Kirk Duglas se licno zalio da ga je konobar zavrno zanekih100$ sto je injemu bilo sumnjivo,medjutim kolega olimpijada je to i cjene su takve d.
M4j4

Post by M4j4 »

E ljudi,dobro jutro,ee vec pola dva,ali vreme se vratilo sat unazad,a mene steglo grlo..jooj...pre neki dan smejem se ja mom decku kako je tako neotporan,sta grlo,sta grip,sta temperatura,pa sad posle tri dana evo i mene grlo razbija,a samo cekam temperaturu. Kukuuu...A sutra moram ustati u 6 da bih u 7 vadila krv u laboratoriji,ono redovno mesecna kontrola zbog HCV a sad kad joj doodjem u ovakvom raspalom stanju,eee....
Ali sam ipak nesto raspolozenija nego juce...cim sam videla da su Ramona i Kata ovde,odmah mi pao kamen sa srca,hehe,nesto ste se ucutale dva dana...a nisam nikako mogla da se naviknem na vas nove,izvin`te ,sta cu kad sam stidljivko :oops: hehehehe.....
Obozavam ovu temu,Luna kraljica si majke mi
Cmok za CRNU PETORKU hheeheheheh
Image
Ramona

Post by Ramona »

On ti može dati sve, brdo droge i Porsche, uuu je je, lopov Jack, lopov Jack. Džek. Pići na radiju, otka' to nisan čula bogati aaaaa
Pozzzz Majo (aj da prestanem s ovim 4 4 - a fora ti je, znaaš e e) kiss i cmok i pusići mali i velikiiiii
(ja sam usprkos promjeni vremena oliti sata spavala do 11, što bi onda bilo do 12 po starom, i po starom u drugom smislu heh)
Fanatik

Post by Fanatik »

Šta,ko,gdje,aha a sta se ba to sat unazad s.ebo.Jle jel to sat unazad , a jessss a joojjjjjjj.Ramona a sta to ti,nemoj ba da te mlatim ,nemoj da bude Marisol.Hhhehehehehehheh evo ti sad nesto od mene :smt118 :smt118 :smt118 .Jooojjj ljudi dolazi mi tetka,joojjjjjj bacit cu se sa Balkona.
mise en place

pozdrav za M4j4

Post by mise en place »

Polako se upoznajem sa svima i pozdravljam te d."novajlija" mada se pomalo osjecam kao da sam ovdje vec 100 godina d.
Ramona

Post by Ramona »

Baci ti nju s balkona :wink: a ne sebe jeba te ja
Fanatik

Post by Fanatik »

Ahhahahha,đeš ba tetku bacit sa balkona.Hhaha,pa ne bih je mogo dići ba,.heheehhehhehhehe :-D :-D
M4j4

Post by M4j4 »

Des`,R4mon4 :-D :-D :-D
A Omare,ne moras je dizati,namamis je do ivice (balkona) pa samo gurnes hehehe :twisted:
bolje da sam se potpisala kao psihop4t4 hehehehe :D
Image
Ramona

Post by Ramona »

PSIHO P4T4K - HO-PSI P4T4K hehehee :wink: (a i ovo 'psi' se može grčkim slovom valjda)
Pusa i dobro jutro draga, i dragi Omare braco, i Lunice i dangubici maloj Zvrxx i svimaaaaa
Locked