Još jedan tužan dan

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
FeyPSt

Još jedan tužan dan

Post by FeyPSt »

dddddd
Last edited by FeyPSt on Sat Feb 07, 2009 12:32 am, edited 1 time in total.
Zona Sumraka

Re: Još jedan tužan dan

Post by Zona Sumraka »

da, sutra je novi dan...
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Narawno da objawish.. Dobro je da jesi, tj drago mi je da jesi..
Hey, pa nisi ti ni luda ni bloesna.. Mnogo je takwih dana, wecheri i noci kroz ceo ziwot.. I onim tkzw "normalnim ljudima", a ne nama koji smo imali ikada weze sa gudrom, koji smo podlozniji bilo kom widu depresije.. Nego mila,, nemoj se predawati, nego glawu gore i samo napred.. Mogu samo da pretpostawim kroz shta ste swe do sada proshli zajedno (a i odwojeno), tako da sam sigurna da ce owo biti za was dwoje, kao zajednicu, samo josh jedna prekretnica, dok se stwari ne poprawe malo...
Jbg, da je stalno lepo, zaborawili bi da nam je lepo.. Zato mora da bude waljda i nekih gowno-dana, da bismo znali kada nam je zaista lepo i uziwali u tome..
Od srca ti zelim da se cela ta situacija shto pre razmrsi i da shto pre ponowo stanete na swoje noge, ali kao normalni ljudi, koji znaju shta zele i kako je biti na dnu.. Nemoj to nikada wishe dozwoliti sebi!!
Molim te pishi kad god ti je teshko ili dosado..
Shaljem ti pregrsht energije (pozitiwne offcourse :D ) i ne daj se.. Mnogo gore stwari i situacije ste prewazishli, tako cete i owu .. Ljubac !!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

A widi je shto je blesawa..........
Pa shto uradi to, sestro slatka ??? :evil:
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
paramparcad

Post by paramparcad »

FeyPSt wrote:dddddd
ekstra.
FeyPSt

Post by FeyPSt »

Ovaj dan ce bit i gori,sad smo se stvarno -ajebali!
Dosta mi je više,najrađe bi se prijavila na održavanje i živila tako cili život.
Jebote prije 5miseci i manje,bila su mi dosta 2 suba od 8mg.,a sad umirem. . .100 puta dnevno a tebi je,tebi svejedno!!!!!
Nemogu više prsti ne slušaju.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

FeyPSt wrote:Ovaj dan ce bit i gori,sad smo se stvarno -ajebali!
Dosta mi je više,najrađe bi se prijavila na održavanje i živila tako cili život.
Jebote prije 5miseci i manje,bila su mi dosta 2 suba od 8mg.,a sad umirem. . .100 puta dnevno a tebi je,tebi svejedno!!!!!
Nemogu više prsti ne slušaju.
Niste se waljda ponowo nawukli .. ??? :shock: :?
Post Reply