molim vas....POMOZITE MI...
Moderator: sanela
molim vas....POMOZITE MI...
ovako, prvo hvala sto ste usli na moju temu, nadam se da cete mi moci pomoci...U subotu navece sam sa dva prijatelja i dvije prijateljice odlucio da probam kako je pusiti travu. Samo je jedan prijatelj imao iskustva s tim, ne puno, nabavili smo od nekog covjeka 3 komada, rekao je da je to prava roba bez ikakve mjesavine, inace taj covjek je moj dugogodisnji poznanik i znam da nebi lagao. popusili smo sva tri komada, medjutim jednoj kolegici je pozlilo i pocela je da povraca nesto kao krv, i to ne samo krv vec i komade nekog mesa, izgledalo je kao komadi jetre, a cijeli dan nije jela nista sigurno u medjuvremenu ovaj kolega sto je imao nekog iskustva se poceo nenormalno tresti a zatim i svi ostali za njim, izgledalo je kao u ludnici, ja sam poceo da cujem neke glasove, i moje kolegice su isto pocele da placu jer su cule neke glasove u glavi. danas se svi osjecamo normalno osim ove sto je povracala boli je nesto u grudima cijeli dan...PA SAM HTIO DA PITAM JELI MOGUCE DA JE ONA STVARNO POVRACALA KRV, I DA LI SE POSLIJE UZIMANJA TRAVE STVARNO POCINJEMO TRESTI I CUTI TE NEKE GLASOVE ILI NAM JE OVAJ COVJEEK DAO NESTO DRUGO....MOLIM VAS ZA POMOC, KOLEGICA NESMIJE NI OTICI LJEKARU....HVALA...PUNO HVALA....
-
Re: molim vas....POMOZITE MI...
lose ste se istripovali zbog drame i to je sve.pazi,moguce je da je povratila jedno plucno krilo ali posto ima dva nema veze...
ne prepadaj ljude, to je ipak bila samo jetra..a jetra se regenerise..sad, ne bas uvek..
salu na stranu, probali ste, videli ste koje je sranje bad trip. Sledeci put se dobrom prijatelju,koji ne bi lagao, zahvalite na ponudi. Drugarica ce biti ok sve dok ne bude prilazila prijateljima koji ne lazu.
salu na stranu, probali ste, videli ste koje je sranje bad trip. Sledeci put se dobrom prijatelju,koji ne bi lagao, zahvalite na ponudi. Drugarica ce biti ok sve dok ne bude prilazila prijateljima koji ne lazu.
Vozdra S.
Eto malo si experimentisao i vidis kakvo je to sranje.
Postoje ljudi koji su slicno reagovali,nije im bilo dobro,isprepadali se i imali neugodna iskustva,ali su rjesili da probaju jos jednom.
Takvih koji su drogama dali 2.sansu imas masu na ovom forumu,njihove/nase price,ispovjesti.Sve sam jad i bjeda,strava i uzas.
Budi pametan i neka ti/vama to bude znak da droga nije igra,samo propast i ono gore navedeno!
Uzmi malo vremena,izaberi neku ispovjest i procitaj sta te ceka ako nastavis!
Zelim ti sve naj i jos jednom....Pamet u glavu

Eto malo si experimentisao i vidis kakvo je to sranje.
Postoje ljudi koji su slicno reagovali,nije im bilo dobro,isprepadali se i imali neugodna iskustva,ali su rjesili da probaju jos jednom.
Takvih koji su drogama dali 2.sansu imas masu na ovom forumu,njihove/nase price,ispovjesti.Sve sam jad i bjeda,strava i uzas.
Budi pametan i neka ti/vama to bude znak da droga nije igra,samo propast i ono gore navedeno!
Uzmi malo vremena,izaberi neku ispovjest i procitaj sta te ceka ako nastavis!
Zelim ti sve naj i jos jednom....Pamet u glavu

- Sagitarius
Ma jebeš ti prepadanje,
ja sam od prvog šuta ODirao,triskama i hladnom vodom me budili,pa opet....
Vjerovatno su pušili vutru prskanu nekim otrovima,koji je "pojačavaju"
ja sam od prvog šuta ODirao,triskama i hladnom vodom me budili,pa opet....
Vjerovatno su pušili vutru prskanu nekim otrovima,koji je "pojačavaju"
ma kakva jetra ma kakvo belodrobno krilo...heheheh :vom: mani te se tih sranja! evo probali videli i cao.ne treba vam to.pozz zelim ti sve naj naj :rolleyes:
- PsyTechGirl
Jaoj boze dragi...
Slushaj, swe je oke, samo nemojte wishe pushiti ta gowna ! Probali, wideli da je sranje, i dosta !
Nije powracala komadice swojih unutrashnjih organa ..
E jbt..
Sorry ..
Powracala je samo ono shto joj nije organizam skroz swario do tog trena.. A ostalo je, kako paramparcad kaze bio samo losh trip.. Nekome trawa jednostawno ne odgowara, jer njegowa psiha ne moze da se nosi sa swim tim deshawanjima u organizmu.. (lupanje srca, tripowi u glawi, kojekakwe fobije..)
Toliko od mene, pozdraw

Slushaj, swe je oke, samo nemojte wishe pushiti ta gowna ! Probali, wideli da je sranje, i dosta !
Nije powracala komadice swojih unutrashnjih organa ..

Powracala je samo ono shto joj nije organizam skroz swario do tog trena.. A ostalo je, kako paramparcad kaze bio samo losh trip.. Nekome trawa jednostawno ne odgowara, jer njegowa psiha ne moze da se nosi sa swim tim deshawanjima u organizmu.. (lupanje srca, tripowi u glawi, kojekakwe fobije..)
Toliko od mene, pozdraw

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..