Korak do...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
Sagitarius

Korak do...

Post by Sagitarius »

Danas sam dobio otkaz nakon 5 dana u firmi,i koju sam imao prejaku želju da se zaposlim.
Gazda je,preko "svog čvjeka" u muriji,došao do podataka iz mog dosijea,i fino mi se zahvalio.
Ovo je već treći put,ljudi ovo nije normalno.
Po zakonu,podatke iz dosijea,na uvid smije dobit samo sud,međutim,u ovon isprdku od države,svako tko zna i čistačicu u MUPu,može dobit uvid u nečiji dosije.
Lud sam 1000%.
Da imam pištolj ili nešto lsično,ne znam,vjerovatno bi sad bio u pritvoru.
Na korak sam od rješavanja pole.
Jebeš liječenje i apstinenciju,kad poslje nemaš nikakve šanse da se vratiš u društvo.
Znači,ako si jednom robijao,jedino što ti preostaje,je da se vratiš dilanju i drogiranju.
Ne znam šta da radim,ovo je već 3. put da mi se ovo dešava.
Dođe mi da odselim u Nepal,Mongoliju,uzmem 100 koza,i odjebem sve ovo.
Prokleti licemjeri,oblate te ako si narkoman,a siguran sam da nijedan ne plaća uredno porez ili sl.
Jedan od tih koji me otkantao,je kockar,koji svaki vikend "spizdi" 2-3000eur.
I oni će mene da osuđuju,govna licemjerna!
A naj tragičnije(komičnije),je što je ravnatelj policije prije nekih mjesec dana izjavio da NITKO ne smije dobjiati podatke iz nečijeg dosijea,osim suda.
Eh,da mi je nekako doć do njega,s par novinara...
lizard

Re: Korak do...

Post by lizard »

Hajde Sagi živa glava, još i trjezna...ma biće posla. Mislim glupo se sad pravit pametan ali ima baš pametna za takvih prilika: Niko nićiju nafaku nije pojeo!
Teško je u par mjeseci apstinencije "pofatat" sve izgubljeno. Brate korak po korak baš kao malo djete kad uči hodat:)
To u kakvoj sredini živiš...malo i misto i te spike, to je takvo uvjek bilo i biće. Ti isti likovi koji su ti danas radili o glavi, za par mjeseci/godina mogu ti za "par milja" naći posao boli glava. Zato glavu goru, ženi na stomak i uživaj u životu. Ako si se mogao godinama snalazit za gudru, zašto ne bi mogao za nešto što će ti mnogo više značiti.
Pozdrav i ljubi tibu,mislim Bibu:)
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
PTG-MAMY

Post by PTG-MAMY »

Sagitarius wrote: Eh,da mi je nekako doć do njega,s par novinara...
NE OČAJAVAJ, NEGO UČINI TO!!!
SKRENI PAŽNJU JAVNOSTI NA (NE SAMO) SVOJ PROBLEM!!!
SIGURNA SAM DA ĆE TE NOVINARI OBERUČKE DOČEKATI!!!

PA ZAR ŽELIŠ DA DOŽIVLJAVAŠ PONIŽENJA TE VRSTE, DO KRAJA SVOG ŽIVOTA??!!
DOVOLJNO SI PAMETAN I ELOKVENTAN, DA BI MOGAO LAKO DA IZADJEŠ NA KRAJ SA SVIM TIM GOVNIMA!!! :smt021

MISLI NA SVOJE DETE KOJE ĆEŠ USKORO DOBITI!!!
NEKA TI ONO DA SNAGU DA SE BORIŠ ZA SVOJA PRAVA!!!!!!!!!!!!!!

BUDI JAK!!!
NE BUDI GUBITNIK, NEGO POBEDNIK!!!
JA VERUJEM U TEBE :thumbsup:

UH, IZVINI ALI, MNOOOOGO SAM LJUTA! :smt013
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Ja se recimo ne slazem.. Mislim sorry mama ali sumnjam bash da je prawilno "otici sa nowinarima".. Ipak, nismo mi u Los Andjelesu !?!
Ja bih na twom mestu to i uradila majke mi - mislim na - pakowanje i otici u tri lepe.. Shto dalje od twoje proshlosti i owih seljaka koji ne wide dalje od swog nosa!!
I tamo fino zapochnesh neki nowi ziwot sa swojim detetom i dragom ti zenicom..
A owo swe shto je bilo ostawi iza sebe, samo kao jedan weoma pouchni film koji si gledao..
Pa daj sam sebi josh jedni shansu za normalan ziwot ?
Znam da to bash i nije tako lako kako ja pricham, ali jbg, nije ni nemoguce ..
Weliki pozdraw od mene i drzi se !!
Ko ih ebe!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Post Reply