HMMMMMM ISPOVJEST
Moderator: sanela
-
Re: HMMMMMM ISPOVJEST
pozdrav i nastavi...istresi se.
BAŠ TI HVALA NA KOMPLIMENTIMA..
NEGO,HOĆEŠ LI USPETI DA NAGOVORIŠ SVOJU MAMU DA NAM SE I ONA PRIKLJUČI? :smt024
KONTAM NEŠTO, :smt115
PSIHOTERAPIJA ZNA BITI SKUPA.. PA ONDA ONA GNJAVAŽA DA ODEMO TAMO,
PA ČEKANJE U REDU SA DRUGIM "SLUČAJEVIMA", PA SPIKA SA NJIMA I TE STVARI.. :rolleyes:
MA, SVE I KAD BIH OTIŠLA, SIGURNA SAM DA ME NEBI POŠTENO NI SASLUŠALI, :smt015
A NE DA BI ME NEŠTO KORISNO POSAVETOVALI! :-"
GARANT IMAJU JEDNU ILI DVE REČENICE, KOJE SVAKOME GOVORE-I TO JE TO!
OVO JE MNOGO JEDNOSTAVNJE!!!
I DELOTVORNIJE!!!
100%
:supz:

PSIHOTERAPIJA ZNA BITI SKUPA.. PA ONDA ONA GNJAVAŽA DA ODEMO TAMO,

PA ČEKANJE U REDU SA DRUGIM "SLUČAJEVIMA", PA SPIKA SA NJIMA I TE STVARI.. :rolleyes:
GARANT IMAJU JEDNU ILI DVE REČENICE, KOJE SVAKOME GOVORE-I TO JE TO!

OVO JE MNOGO JEDNOSTAVNJE!!!

I DELOTVORNIJE!!!

100%
hej hvala svima na pozzzzzzz,citam vas ono i evo i pocetka heheh do juce bio rupa
da smo zivi i zdravi jos godina sto
e ovako ono rat je ja negdje 5 osnovne,starci nikad kuci,ja po polju,ekipa radi se unprofor zabice i tako to,par lanc paketa koja markica u dzepu i zezancija,ko djeca ono znjni isprobavanja pusta skolska sala nas par koja cigara i po kesa sintelana,hehehe najaci sam bio tad,ono svijet je moja ja glupi balavac.i eto tako ti to pocinje
onda ono sta ces smrdilo je,pa postade brzo bezeze,godina dvije pauze pa trava,ono tinejdzerski izlasci ,curice,malo starija ekipa i ja.ja tih dana nekakav tuzan,izgubljen, a oni ono smijeha do neba ,sega sala a okice se cakle ah rko tu am i ja .i onda naravno bz ikakvih problma nadzem se s tom dzojom u ruci,ono pusi ona mene ja nju ,i cekam ono kad ce vise ,daj sad,al nista.i isfuram se tu ja te moradoh opet sutra,i od suta bilo je hahahaha ionda samo navika.eto umori se pa cemo opet kasnije.
onda ono sta ces smrdilo je,pa postade brzo bezeze,godina dvije pauze pa trava,ono tinejdzerski izlasci ,curice,malo starija ekipa i ja.ja tih dana nekakav tuzan,izgubljen, a oni ono smijeha do neba ,sega sala a okice se cakle ah rko tu am i ja .i onda naravno bz ikakvih problma nadzem se s tom dzojom u ruci,ono pusi ona mene ja nju ,i cekam ono kad ce vise ,daj sad,al nista.i isfuram se tu ja te moradoh opet sutra,i od suta bilo je hahahaha ionda samo navika.eto umori se pa cemo opet kasnije.
Last edited by eldineca on Mon Feb 09, 2009 7:36 pm, edited 1 time in total.
e ja konto RETO i to ,a mama moram skontat dobru fintuu pa onda napadam,a za psihice i to jok samo rijtki imaju dusu i razumiju,a ovde ih ima dostaPsyTechGirl MAMA wrote:BAŠ TI HVALA NA KOMPLIMENTIMA..![]()
PSIHOTERAPIJA ZNA BITI SKUPA.. PA ONDA ONA GNJAVAŽA DA ODEMO TAMO,![]()
GARANT IMAJU JEDNU ILI DVE REČENICE, KOJE SVAKOME GOVORE-I TO JE TO!![]()
OVO JE MNOGO JEDNOSTAVNJE!!!![]()
I DELOTVORNIJE!!!![]()
100%
Ono dodzoh do trave,pusala se ono god dvije s osmjehom a kasnije zna se ko ruzna navika,uskoro sam se poceo nadopunjvat tableticama,u to vrijeme artan,akineton nedugo zatim i tramal.Tad je uslijdilo zlatno doba mog drogiranaja,miislim osjeco sam se sretnim tada,zujalo se po patrtijama,ono bilo je ,tako se meni tad cinilo puno ljubavi,u to sam vrijeme bio na brzim drogama.To je trajalo nekih par godina kada je u moj zivot usla i prva paranoja,naime na jednom od tih partija dsi mi se sljedece.Onako svi u dobili od extazija kad dolazi do belaja ,nastaje panika izlazimo napolje te dolazi do pucanja u kojem gubim druga,uskoro za mene nije bilo vise opustanja,uslijedila su konstantna ganjanja,gdje god bi isao vata la bi me paranoja,ni u stanu nebi bilo mira slusao bih stalno zvuk lifta i auta,u komplt ekipi vladala j slicna situacija tako da smo se samo lsili dogama nbi li bilo zaborava.Ja sam poceo ignorisat sve sto sam volio i sto mi je bilo drago,tako da sam se ubrzo nasao onako emocionalno sam.sve manje sam bio na brzim drogama a sve vise na tramalima i apaurinima.I tada dolazi taj dan ulaze njih trojca,onako zrace im lica,bz biga i problema,bez osjcanja i stida,odmah sam znao sta je jer sam vidi to i ranije,moro sam to da imam.Sljdeca slika koje se sjecam je ,ja u autu bezbrizan stoniram.
Tako, lepo, daj nam sve...
...i uzmi koliko god mozesh da ponesesh i koliko god mislish da ti treba!
Samo pishi!
Samo pishi!
Moon child
e]Vuk wrote:Tako, lepo, daj nam sve...
Samo pishi![/quotgoldy wrote:I tako je sve krenulo na dole ili gore .............nastavi .
Pozdrav i dobrodosao....
To to je to ,to mi treba
Hvala
I to kazem potpuno bezbeizan stoniram ja,hahahaa,koja zabluda.da nastavim furo se nos tad ,mozda nekih mjesec dva i stop,nebih ono jedom u gradu a nisam jos konto da sam navucen i kako to obicno biva nesto ko malo jaca gripa,odlezo je ja mislim 3-4 dana,uskoro mi izleti moj prvi posten poslic i tu bi malo povlacenja,ono bi povremena cuga i koji gram spida,mada mi se kralj nostop pojavljivao u razmisljanja,nesjecam se najbolje tog perioda al znam da je trajo metar ,dva.
I onda poziv za odsluzenje vojnog roka.E sad se moja prica s zutim zahuktava,pred sam odlazak uzmem nekih 3o grama spida i nasmrcem se par dana ko budala,ono sad polazim i vec sam u vojnom autobusu sav pozelenio od napora,ono mirna i tiha atmosvera a ja bi se najradije raketom ispalio od dizanja,ono u seciji sam na kraju busa ,bacam pogled po ljudima kad ono isperd mene jedan gigant a u ruci mu folija,hahaha reko eto ga.
To je bio trenutak upoznavanja i bili samo najbolji toko cijelog vojnog roka,svako skretanje iz strija bilo je barakidiranje u vc-u ,nas dvojca i folija,robu smo uzimali navelko od vikenda do vikenda,bilo je nonstop nekih parica tako da se kriza nije ni na tren osjetila .
Ondapo izlasku iz vojske nakon malo jace od 6 metara nisam skonto kako mi se tolerancija povecala.
Uh kako znaju bit bezeze ova sjecanja,dosta.
I onda poziv za odsluzenje vojnog roka.E sad se moja prica s zutim zahuktava,pred sam odlazak uzmem nekih 3o grama spida i nasmrcem se par dana ko budala,ono sad polazim i vec sam u vojnom autobusu sav pozelenio od napora,ono mirna i tiha atmosvera a ja bi se najradije raketom ispalio od dizanja,ono u seciji sam na kraju busa ,bacam pogled po ljudima kad ono isperd mene jedan gigant a u ruci mu folija,hahaha reko eto ga.
To je bio trenutak upoznavanja i bili samo najbolji toko cijelog vojnog roka,svako skretanje iz strija bilo je barakidiranje u vc-u ,nas dvojca i folija,robu smo uzimali navelko od vikenda do vikenda,bilo je nonstop nekih parica tako da se kriza nije ni na tren osjetila .
Ondapo izlasku iz vojske nakon malo jace od 6 metara nisam skonto kako mi se tolerancija povecala.
Uh kako znaju bit bezeze ova sjecanja,dosta.