Moram ti reci kad sam vidio da si (necu te persirati,vuud je napisao razlog) postavila ispovjest,malo sam bio skeptican.
Kad sam te procitao...skidam kapu.
Ocekujem dosta interesantnu i poucnu pricu,samo da znas

Moderator: sanela
ma nije sanela ovde administrator ja sam.podebljala je svoje ime crvenom bojom i jos se lazno predstavlja kao admin...svasta.vec sam je nekoliko puta upozorio i hteo da je banujem ali sve mi nesto zao...devojka ima problem pa necu i ja jos da joj stajem na muku.PsyTechGirl MAMA wrote: NEGO,JOŠ NE ZNAM NI DA LI ĆE MI SANELA UOPŠTE POŽELETI DOBRODOŠLICU, ILI ĆE MI REĆI DA JE MOJA ISPOVEST MALO ZALUTALA U CELU PRIČU?.. :smt015
Hahahahaha, kralju najsmijesniji!!paramparcad wrote:ma nije sanela ovde administrator ja sam.podebljala je svoje ime crvenom bojom i jos se lazno predstavlja kao admin...svasta.vec sam je nekoliko puta upozorio i hteo da je banujem ali sve mi nesto zao...devojka ima problem pa necu i ja jos da joj stajem na muku.
p.s.postoji verovatnoca da ce ona sad vas da ubedjuje u suprotno i vi samo aminujte.sta god da kaze samo se setite da nije dobro ali ozdravice ona...jednog dana.
paramparcad wrote:ma nije sanela ovde administrator ja sam.podebljala je svoje ime crvenom bojom i jos se lazno predstavlja kao admin...svasta.vec sam je nekoliko puta upozorio i hteo da je banujem ali sve mi nesto zao...devojka ima problem pa necu i ja jos da joj stajem na muku.PsyTechGirl MAMA wrote: NEGO,JOŠ NE ZNAM NI DA LI ĆE MI SANELA UOPŠTE POŽELETI DOBRODOŠLICU, ILI ĆE MI REĆI DA JE MOJA ISPOVEST MALO ZALUTALA U CELU PRIČU?.. :smt015
p.s.postoji verovatnoca da ce ona sad vas da ubedjuje u suprotno i vi samo aminujte.sta god da kaze samo se setite da nije dobro ali ozdravice ona...jednog dana.