Literatura-ne tortura..Šta čitate?
Moderator: sanela
Re: Literatura-ne tortura..Šta čitate?
Trenutno čitam "Psihička samoodbrana"-Dion Fortune
Jedan, jedini, neponovljivi, za sva vremena, u svako doba....Ivo Andric !
Potpis.
- PsyTechGirl
Shta ja znam.. Meni je literatura - tortura !!
Jbg, znam da je to neozbiljno i nezrelo, ali shta cu.. Nemam ja bre ziwaca da blejim nad nekom knjigom i razmishljam shta je tamo neki lik hteo da kaze ?!
Ono, ne prodje mnogo, dok ne pomislim "ma koga boli uwo za te twoje gluposti, pali!" , bacim knjigu i najcheshce nastawim da se dosadjujem.. Tako recimo na poslu>!! Imam dosta wremena, recimo bash za chitanje, ali nema shaaaanse.. Kako pochnem, tako pochne da mi se spawa, da zewam i ostalo
Ma ja sam nepoprawljiw sluchaj..

Jbg, znam da je to neozbiljno i nezrelo, ali shta cu.. Nemam ja bre ziwaca da blejim nad nekom knjigom i razmishljam shta je tamo neki lik hteo da kaze ?!
Ono, ne prodje mnogo, dok ne pomislim "ma koga boli uwo za te twoje gluposti, pali!" , bacim knjigu i najcheshce nastawim da se dosadjujem.. Tako recimo na poslu>!! Imam dosta wremena, recimo bash za chitanje, ali nema shaaaanse.. Kako pochnem, tako pochne da mi se spawa, da zewam i ostalo

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Ne, ne u pravu si. Na gugl idi, pa neka ti se svidi.PsyTechGirl wrote:Shta ja znam.. Meni je literatura - tortura !!![]()
Ono, ne prodje mnogo, dok ne pomislim "ma koga boli uwo za te twoje gluposti, pali!" , bacim knjigu i najcheshce nastawim da se dosadjujem.. Tako recimo na poslu>!! Imam dosta wremena, recimo bash za chitanje, ali nema shaaaanse.. Kako pochnem, tako pochne da mi se spawa, da zewam i ostalo![]()
- PsyTechGirl
Pa jedino taj neki rad.. Inache stwarno ne znam shta drugoheroinapg wrote:Ne, ne u pravu si. Na gugl idi, pa neka ti se svidi.

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Theodor Kaczynski (Unabomber) - "Industrijsko drustvo i njegova buducnost", manifest...
- Sagitarius
Michael Jordan - U ime Božje
Citam novine i neverujem...narkomani kradu decu po maxi-marketima....pale se i bacaju u kontejnere...a o pljackama svakodnevnim da ne govorim.....ubijanje za prevlast u BG i tako..........svasta nesto!!!!
cucla cucla cuclica
obozavam knjige, pa trenutno uzivam u divnom prevodu Ota Oltvanjia
Dzonatan Letem - Sva sirocad Bruklina
Dzonatan Letem - Sva sirocad Bruklina

Zavrsavam Solzenjicina.
Jos par strana i osjecacu se kao leptir.
Sad je vrijeme da predjem na nesto laganije,recimo "Vlak u snijegu".
:smt118
Jos par strana i osjecacu se kao leptir.
Sad je vrijeme da predjem na nesto laganije,recimo "Vlak u snijegu".
:smt118