need help!!!

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

gajke

need help!!!

Post by gajke »

novi na forumu,a stari ....!pozdrav svima i brzo ozdravljenje,a i sam to zelim.moja prica je preduga kao i vecine na forumu!konacno ponovo skupljam energiju da krenem u akciju,imam 8 subova,apaurine,ali me zanima nesto,bio sam na la vita klinici i ugradio neltroxen implant i kajem se sto ne ugradi novi,bas se kajem!!na klinici mi je dr.pored subova davala neke pola plave,pola bijele i neka bijela za spavanje ZNA LI NEKO STA TO MOZE BITI pa me interesuje sta smijem da koristim uz subove jer ne mogu psihu da smirim sa solo subom.dajte ljudi neke dobre prijedloge jer i sami znate da subovi ne podnose zezanje.toliko za sada,pozdrav svima!!!
Sagitarius

Re: need help!!!

Post by Sagitarius »

Pitaj dotkora.,
meni bi pomagali apaurini 1omg,(ali ne "na lopate),1-2 od 10mg max dnevno(ne svakodbevno)
gajke

Post by gajke »

pitao sam ja svoju doktoricu iz "cuvene la vitae"klinike i ona nece da mi kaze nema sanse.Sagitarius mogao ili mogla si da procitas o njima da sve kriju ko zmija noge tako da moram ovako da se informisem.ne znam da li se smije kombinovati SEROQUEL sa subom,da li je neko kombinovao i kakva su iskustva.uglavnom ja sam definitivno odlucio da se cistim,i i vrijeme je!!ja stvarno mrzim ovaj dop iz dna duse al u glavi imam nekog djavolcica koji me zeza al cu i njega da se rijesim.ZNACI I DALJE OSTAJE PITANJE STA SE SMIJE KOMBINOVATI SA SUBUTEXOM.SAGITARIUS HVALA PUNO I MOLIM TE AKO JOS NESTO SAZNAS JAVI.POZDRAV!!!PS.sta se trpa u infuzije ako neko zna....
pejaaa

Post by pejaaa »

samo kod doktora za savete u vezi sa subutexom(ako si iz srbije meraces da pljunes 500+ evrica)! nikako benzodiazepine i ostale depresore cns-a jer mozes da zakuntas zauvek! tu je naravno i gomila drugih lekova koje netreba uzimati uz sub. ali kao sto rekoh, pravac doktor-nema zajebavanja sa subutexom-suboxonom!
Sagitarius

Post by Sagitarius »

NIje baš toliko opasan apaurin uz Subutex(naravno ne u ogromnim dozama).
Od subutexa se skoro pa i ne može ODirati,eventualno neko tk onema toleranciju na opijate,jer sub ima tzv. "plafon-efekt",preko 20mg,sve više djeluje kao klasični blokator.
gajke

Post by gajke »

ma zanm ja da je zaenut sub.onaj seroquel jel neko pio uz sub,to me zanima
gajke

Post by gajke »

I NISAM JA ZA TABLETURINE U OGROMNIM KOLICINAMA,SADA NAVECE UZMEM POLA ILI 2X PO POLA LEXILIUMA 6MG,A I DOKTOR MI JE REKAO DA UZ SUBUTEX MOGU DA UZMEM RAPTEN K ZA BOLOVE I BROMAZEPAN ILI LEXILIUM AL U MALIM KOLICINAM.PITANJE ZA VAS DRAGA BRACO I SESTRE JE STA VI MISLITE O TOME????
pejaaa

Post by pejaaa »

slusaj doktora :D diklofen(rapten) moze da pomogne kod bolova u kostima(antireumatik), mada je pitanje koliko.
nemoj da se nerviras lakse ce ti biti(delujes nervozno, mozda gresim)... i batali taj subutex sto pre!
Sagitarius

Post by Sagitarius »

.. i batali taj subutex sto pre!
"Batali ga",kad posložiš svoj život,inače nećeš imati koristi od njega,pio ga 5 dana ili 5 godina.
pejaaa

Post by pejaaa »

sredjivanje zivota i navika je obavezno naravno! mada on to zna, nije mu prvi put...
Post Reply