Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
heroinapg wrote:vuddO people.. Moj naklon i svaka ti cast. jel ovo auto portret :rolleyes: PSY zovem te da mi nacrtas cvetic kad budem krecila sobu.
Naco-ljubac i zagrljaj. Nije za Tebe HUG :rock:
ma ove nije greota ni sramota bilo cerat no me gricka savjest u dushu sto onu zlosretnju Terapeutkinju otjerah. rekNite joj daaa je voleeeeeeeeeem
Nisam ja kriva sto sam HG
Krivo je more
More, samo neka smo HELLO
Drugarice, dogoworeno za cwetic
Widecemo kakwa ti je sobica, pa moze i neko srculence da padne (ewentualno) :p
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
heroinapg wrote:MA sve vazi, mozes i 5 cvjetica nasrtat, samo mi ti budi OK.
... Trudim se .... PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
PSaaaaaaaaaaaaaaj. Umori me kolko tracim po forumu za tobom. Niasam dosad nastrana bila, al ko to zna
Mislila sam i da se na gudru necu navuc, tako da vise ne mislim. Aj, bez vudda ostale, citiraj me jos koji piut pa da idem u `ljine.
heroinapg wrote:PSaaaaaaaaaaaaaaj. Umori me kolko tracim po forumu za tobom. Niasam dosad nastrana bila, al ko to zna
Mislila sam i da se na gudru necu navuc, tako da vise ne mislim. Aj, bez vudda ostale, citiraj me jos koji piut pa da idem u `ljine.
:smt040
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..