Daj pishi malo kako si, shta radish, kako prowodish dane ...
Ja sam inache ostala kuci, izgleda da ipak necu sad za RETO, tamo tamo kad se zawrshi sezona.. Da sad radim(i pokusham opet da se nawuchem na neko sranje?)

Ljubac za tebe ...
Moderator: sanela
Moja narkomanska osobnost jeste uistinu uvelicala sve ove stvari i hepeninge. Ne postoji nista sto je impresivno u citavoj ovoj prici. Da jeste, snimila bi se spansa serija. Ovo je korak u PUTU OPORAVKA Psy.Bez weze bi bilo kada bih ti rekla da kontam da je ipak twoja osobnost malo to swe preuwelichala.. Ne mislim u fazonu da bi sad nas owde "impresionirala" i slichno, nego si mozda tako trazila i nalazila nachina kad si bila mladja da oprawdash neke gluposti i kojekakwa sranja koja su ti se deshawala i wan kuce.. Kao shto je na primer i owo sranje sa gudrom!! Ne znam, ne bih da sudim, ali mozda nebi bilo loshe da razmislish i na tu temu?..
Bravo:} Necu te grditi vise. :rolleyes: Ovo je pocetak.priznanje da imas problem.Ebem li ga, ne znam.. Ali sam bar dowoljno mushko da sam skontala to i owako jawno i konkretno prijawila swima da stwarno znam da taj problem imam..
. Obavezan je kontinuitet i u odascima na sastanke.Psy
daj porazygovaraj sa Svojom mamom. Imas je i ye;li ti dobro. Ne moras ici u centre. Ovo je 21. vijek. Ako ti je bas stalo imas u Crnoj Gori Kakarcicku. Uskoro ce i dio ze zene biti otvoren.
020/481-928
Ti je broj CENTRA YA MENTALNO YDRAVLJE U PODGORICI.
ORDINIRA DOKTOR LJUBINKO KALUDJEROVIC*pored ostalih. Al obavezno njega trazi. Ti ili mama.
Ima masu pacijenata, al ako zaista zelis..imaj strpljenja i sacekaj i mjesec dana ako ti yakazu. vrednije ti je i ce ti biti 5 minuta raygovora sa tim covjekom n-NARKOLOGOM..koji je radio u Moskvi. Vratio se u CG. tamo vodio grupe Anponimnih Narkomana.
I koji vjeruje da je lijek u nasoj glavi.
ti imas mozga..lijepa si, pametna si. POTREBNO JE DA PREUSMJERIS SVE TE STVARI.
DAJ PSY, ZAPSNI MALO
koji ce ti s 21 centar.
BIGMAMA...ex je otvorio topic. Dajte Psy neku sansu. Reto centri su mjesta i gje muziku odredjuju. Zasto se ne otvorite i pocnete da pricate o tome?
Postoji masu ljudi koji su direktno iz komuna i centara otisli u DROGu..ili jos gore
Trulo mio je da se bilo sta krije, jer se o zivotu radi ovdje.
Psy... Molim te ..ozbiljno se obrati maami!!!!!!!!!!!!!1
Ne zna sve..ad zna ne bi tako bilo. Pozovi taj broj, zakazi pregled, pa ces vidjeti da postoje itekako alternative ya sebe.
DAj, ne cimaj se vise.
Ocigledno ti je poterbna pomoc.
Podgorica nije daleko. JA mogu doc po tebe