COCAIN-postoji i ljepša strana života

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

heroinapg

Re: COCAIN-postoji i ljepša strana života

Post by heroinapg »

Svako dobro Jaco. Nisam ja ni najmanje cool, zajebancija mi je pomogla..jbg
Svako dobro!
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Hvala hero, odoh da pokušam zaspati jer sutra me čeka put i velika promjena.... čuvaj se mila..... pusa i sretno Jaca. tačka. xaxaxaxa. :smt006 :smt006 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt041 :smt041 :smt056 :smt058 :smt058 :smt058 :smt058 :smt058 :smt058 :smt058 :smt058 :smt058 :smt058
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
goldy

Post by goldy »

..
Last edited by goldy on Mon Jun 29, 2009 8:01 pm, edited 1 time in total.
oci boje meda

Post by oci boje meda »

jaco
budi hrabra, istraj, postuj, slusaj, uci....menjaj ono lose, razvijaj jos vise ono dobro....ne plasi se, nemoj biti tuzna, nemoj razmisljati o tome sta ce biti za ......X vremena....dan po dan zivi, ujutru ustanes i zivis taj dan......moras da naucis da zaboravis, ustvari ostavis proslost iza sebe (ne da zaboravis) oprostis sebi i ne razmisljas o neizvesnoj buducnosti, jer od tolikog razmisljanja i zivljenja u proslosti i straha od neizvesne buducnosti, u grcu si i ne mozes ziveti danas.a mozda bi mogla uzivati bas u danasnjem danu, u nekoj sasvim obicnoj maloj stvari. to ti govorim, a isto govorim i sebi, TO I JA moram nauciti.jos uvek to ne umem, proslost me koci, buducnost plasi i sta se desava?!NISTA!bas tako, ne desava se nista.ne vidim ne cujem, slepa sam i gluva, a mogla bih uzivati, ili tugovati, svejedno, ali osecati...sada se ne drogiram, a ja i dalje od silnog straha nista ne osecam...ne znam da li je to tuzno ili smesno?!
odoh predaleko, a samo sam ti htela reci SRECNO, ISTRAJ i VRATI SE JAKA, CVRSTA, NASMEJANA, ODISTINSKI SRECNA, BAS ONAKVA KAKVA BI ZELELA DA BUDES..PROMENJENA,ISPRAVNA (da li je to prava rec?)
ljubim te, pa za neko vremeda nam pises novu ispovest iz reto centra :smt006 :goodman:
T
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Chuwaj se mila, puno cu misliti na tebe.. A iskreno i nedostajacesh mi mnogo.. Ni sama ne znam zashto.. Nekako si mi u owom saputnishtwu mnogo prirasla srcu... Swe najbolje i ne brini zua tachkice.. Bicu ja tu da te menjam,a ti kad se wratish da i mene nauchish nechemu.. Iskreno se nadam tome jer smo weoma slichne.. Swe najboljeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Big Mama

Post by Big Mama »

ode..........................................................................................sretno srećo.....i ne brini, sve će bit ok :D
PDT_Love_18
U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji misliš da jesi
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Jaoj bre bash mi nedostaje....
Nadam se da ce neko swratiti da nam kaze kako je ushla, kako se snashla, ili bilo shta drugo na tu temu ........
A do tada, weliki pozdraw od mene !! :-D
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Big Mama

Post by Big Mama »

rekao sasa-ex negdje da se bori...najgori su ti prvi dani u komuni...samo da izdrži! nadam se i molim da će biti jaka i da će sve biti ok...
evo i malo točkica za podršku...............................................................................................................................

zagrljaj za velikog borca :-D
U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji misliš da jesi
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Ziwot je borba.. Samo nek* se bori !!
Nadam se da je tako i da ce istrajati ..

Ali mi mnooooogo fali :cry:
Henri

Post by Henri »

kasnim kao i obično...faking ADHD :?
pa srećno i od mene, mada se nismo upoznali. a volio bih da jesmo, jer sva frka koju si prolazila poslije koke, ono sa mislima i beskrajnim ljujanjima raspoloženja iz minute u minut malte ne, identično proživljavam, samo nije od bijelog već ...prirodno urođena mana. nadam se da ćeš udariti conkretne temelje svoje nove budućnosti i živit život punim plućima. po pozitivi koju sam osjetio čitajući te, zaslužuješ.
fight the power!!! :wink:
Locked