I da, skroz rijetko sanjam, ali kad sanjam, snovi su mi nebulozni, evo nesto ovako....
Prije sam mnogo cesce i sarenije sanjala...
Moderator: sanela
To je jako čest san,naročito u krizi,sanjaš brda dopa,svi se nešto pucaju,a konačno kad kreneš da se središ,paf,i probudiš se.YugoStar wrote:Ja sanjam cesto i vjerujem u znacenje snova,sto me nekad i optereti.(nepopravljivo sam sujevjeran!).
Nego radije bih pisao o zutim snovima.
Citam da su se neki uspjeli nadrogirati ili uzeti zuto u snu.Meni to nikad,ali nikad nije uspjelo.Sredim ja i to,ali da se spucam nikada!
Ne kontam.
to Dr. Sagy.Sagitarius wrote:To je jako čest san,naročito u krizi,sanjaš brda dopa,svi se nešto pucaju,a konačno kad kreneš da se središ,paf,i probudiš se.YugoStar wrote:Ja sanjam cesto i vjerujem u znacenje snova,sto me nekad i optereti.(nepopravljivo sam sujevjeran!).
Nego radije bih pisao o zutim snovima.
Citam da su se neki uspjeli nadrogirati ili uzeti zuto u snu.Meni to nikad,ali nikad nije uspjelo.Sredim ja i to,ali da se spucam nikada!
Ne kontam.
Koji crnjak,zar ne?
apsolutno tacno, cak su i snovi pod tabletama drugaciji.paramparcad wrote:zato sto si pocela da se drogiras,prosto zar ne?prestani to i odmah ces dobiti nazad snove.
Daaa, definitiwno.. Uh ja samo kad se setim swojih u prwim mesecima.. Ma pakao!! Po celu noc sam se derala, prichala i swadjala se u snu.. Napichkawala swe i swakoga a mama mi swako jutro preprichawala.. Chak sam i, zamislite, sanjala da iskachem iz woza.. I to ono bash!! Letos..heroinapg wrote:apsolutno tacno, cak su i snovi pod tabletama drugaciji.paramparcad wrote:zato sto si pocela da se drogiras,prosto zar ne?prestani to i odmah ces dobiti nazad snove.