IGLA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sanela

Re: IGLA

Post by sanela »

paramparcad wrote:opet kvaris zabavu sanela.ja razumem profesionalnu deformaciju ali pusti vise kumunalne usluge na forumu...sigurno da mozes prozore na stanu da obrises ili slicno,partibrejkeru jedan
:smt016
simon_says

Post by simon_says »

a slamcica jel igra? :-D :-D :-D
ANONYMOUS does not forgive
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Jok samo igla covece :-D
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Amer

Post by Amer »

hmmmmmm moj prvi post...danas sam na krizi sjedim u sobi dosadno pa kucam u google forum narkomanija i naleti na vas ovdje..ja sam na 1gr(igla naravno) evo sad sam skinuo krizu trazim tramala u ovih par dana s zeljom da skinem..na liječenje ne smijem ici posto mi je stari umro prije 2 mjeseca pa kad bih moji saznali da se drogiram onda sam naguzio sam sebe..et drago mi je da imam s nekim komunicirat ovdje oko toga sranja..moj zivot je uzas,sranje,tuga i bol :cry: izmoren sam vise od svega al zivit moram neznam sta vise da kazem cujemo se sutra .pozdrav za svu raju na krizi
goldy

Post by goldy »

..
Last edited by goldy on Mon Jun 29, 2009 8:21 pm, edited 1 time in total.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Amer wrote:hmmmmmm moj prvi post...danas sam na krizi sjedim u sobi dosadno pa kucam u google forum narkomanija i naleti na vas ovdje..ja sam na 1gr(igla naravno) evo sad sam skinuo krizu trazim tramala u ovih par dana s zeljom da skinem..na liječenje ne smijem ici posto mi je stari umro prije 2 mjeseca pa kad bih moji saznali da se drogiram onda sam naguzio sam sebe..et drago mi je da imam s nekim komunicirat ovdje oko toga sranja..moj zivot je uzas,sranje,tuga i bol :cry: izmoren sam vise od svega al zivit moram neznam sta vise da kazem cujemo se sutra .pozdrav za svu raju na krizi
Hey dobrodoshao ti nama na forum.. Nadam se da cesh se u narednom periodu dosta sruziti sa nama :-D
Tako da u fazonu kad god ti je dosadno, teshko, ili bilo kako, samo pishi.. Pishi do iznemoglosti i uwek ce se naci neko ko ce to prochitati i dati ti neki sawet koji ce ti sigurno pomoci..
Swaka chast shto si se odluchio na takaw korak - skidanje, samo napred!! Kakaw god termin bio (moje saucheshce zbog tate...) za skidanje je PRAWI!!!
Weliki pozdraw od mene i nadam se da cemo se u buducnosti i upoznati ...
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
dete svemira

Post by dete svemira »

kako ste u losem tripu...jbg....
Izgubili ste nit same misli zasto je tema tad postavljena,i ovo sto kucate je jedna ironija,ali u sustini,takvim ponasanjem i terate ljude sa foruma.JBG.....
Mozda malo da razmislite....
Pravim suze i vence za ljude-decu koji overavaju.
Dva-tri pa i pet puta mesecno dolaze porodice i porucuju suze za narkomane.
reci cete to je tvoj posao.Ali zamislite da ste prosli neke delove mene,i da radite suze za dete od 22 godine koje se sjebalo.

Nisam zelela da povredim i pogodim nikog,ali ovde ocigledno ima puno recidiva a ja vam nisam kriva sto ne zelite da budete jaki.
Ja nisam pukla,koliko mislim da je ovde par ljudi proslo kroz neke teske situacije,pa su ostali jaki.
Jesam pocela ovu temu,ali me je interesovalo:
-sta vas tera da napravite sranje OPET u svom zivotu
-koji je osecaj
-da li se otreznite ili vam jebeni egoizam i dalje puca u glavu?
I da li je moguce da budete toliko bezosecajni i da se sjebete OPET?

i NE Sanela,ovo nije glupa tema,samo ljudi citaju ono sto im odgovara!
Misli koje misliš
su život koji živiš.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

dete svemira wrote:kako ste u losem tripu...jbg....
Izgubili ste nit same misli zasto je tema tad postavljena,i ovo sto kucate je jedna ironija,ali u sustini,takvim ponasanjem i terate ljude sa foruma.JBG.....
Mozda malo da razmislite....
Pravim suze i vence za ljude-decu koji overavaju.
Dva-tri pa i pet puta mesecno dolaze porodice i porucuju suze za narkomane.
reci cete to je tvoj posao.Ali zamislite da ste prosli neke delove mene,i da radite suze za dete od 22 godine koje se sjebalo.

Nisam zelela da povredim i pogodim nikog,ali ovde ocigledno ima puno recidiva a ja vam nisam kriva sto ne zelite da budete jaki.
Ja nisam pukla,koliko mislim da je ovde par ljudi proslo kroz neke teske situacije,pa su ostali jaki.
Jesam pocela ovu temu,ali me je interesovalo:
-sta vas tera da napravite sranje OPET u svom zivotu
-koji je osecaj
-da li se otreznite ili vam jebeni egoizam i dalje puca u glavu?
I da li je moguce da budete toliko bezosecajni i da se sjebete OPET?

i NE Sanela,ovo nije glupa tema,samo ljudi citaju ono sto im odgovara!
Hey, iskreno, ti si owde napisala neshto saswim drugachije od tematike koju si nawela za owu temu.. Na zalost.. Da si owo shto si sada napisala napisala na pochetku, sigurna sam da bi i drgachije textowe chitala, a i owu temu bi ljudi drugachije doziweli..
Moje skromno mishljenje bez namere da napadnem ili uwredim ikoga!!
Pozdraw ...
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
sanela

Post by sanela »

dete svemira wrote: i NE Sanela,ovo nije glupa tema,samo ljudi citaju ono sto im odgovara!
Ok, možda tema nije glupa, ali sadržaj koji se ovdje nalazi je potpuno u suprotnosti sa svrhom zbog koje si ti započela temu. I zato ga smatram glupim...
eldineca

Post by eldineca »

hehe jel ,jel potpiso pakt s dzavolom i osudio sam sebe na pakao do kraja zivota,nekad je tako tesko bit normalan al opet vade ona cista jutra,vade,vade pisaj osjecaj
da smo zivi i zdravi jos godina sto
Post Reply