Yesenia wrote:Koliko se ja secam ovo o "w" je citat iz Vukajlije..
Nego, da se vratim na temu..vec sam negde procitala ( izvinjavam se autoru sto ne mogu da se setim ko je) da ako odete u komunu necete moci vise da se vratite kuci, u fazonu to ne zele vasi roditelji/ukucani?!
Mozda ispadam glupa u drustvu, ali ja ti nista tu ne kapiram..zasto su vasi roditelji protiv toga da se jednog dana vratite cisti, zdravi, normalni i jaki? Zivite li vi sa roditeljima/ rodbinom/ prijateljima ili dilerima?
Mozda sam nesto propustila? PTG, sta tvoj ocuh konkretno iznosi kao argument da neces biti pozeljna kuci posle komune?
Hey.. Jaca je ta koja je celo wreme imala trip da ne moze da se wrati kuci posle komune.. Ja sam kiontala da cu se swakako wratiti kad obawim to shto imam, mislim o tome nisam ni razmishljala.. Ono kao, podrazumewalo mi se! I tu smo se mama i ja dogoworile (ja predlozila, a ona podrzala) za taj RETO i kad smo rekli njemu.. Haos! Ma on se kao uwredio shto njega niko nije pitao nishta, waljda, nego smo mi odluchile i samo mu saopshtile odluku.. A shto jeste, jeste.. Zadnjih godina u kakwo god sranje da sam upala, on je bio taj koji me sa kewom izwlachio.. Da ne nabrajam sada swe situacije, dowoljno je da wam kazem da sam bila bash u "elementu" za prawiti sranja.. Od do, shto bi rekli..
Prema tome, kao shto sam wec negde pisala, moja kewa je jako neozbiljna osoba i nishta ne razmishlja i samo ide glawom kroz zid sa odlukama.. I on je chowek to skontao za owo wreme shto smo kod njega i popizdeo! Ispalo je na kraju ili - ili ?!
Jbg, kad god je sawetowao kewu da ne treba da mi dozwoli to, a ona bi mi dozwolila, ja bih naprawila neko sranje, i uwek zeshce od prethodnog, zbog kog bi on ispashtao.. Ewo na pr, ziwela sam sa momkom nekoliko god (a on je na prwu rekao da to ne treba tako, ali sam ja iskukumawchila kewu da se slozi sa tim, jer sam ja ipak "dowoljno odrasla" i swe to.. Pustila me, otishla sam tamo, nikada nishta nismo radili, samo smo se zajebawali i na kraju pocheli klepati i sa dopom.. Nije nam wishe ni gandza bila dowoljna! Pa, kad je kewa saznala, doweli su me ipak u njegowu kucu na skidanje i swe.. Pa me tih prwih dana pogotowo, wozio po lekarima radi lekowa i ostalih zajebancija.. Pa onda opet na terapiju (recimo kad je kisha) i swe tako.. Jedna od retkih osoba koja je stala za mene kad mi je neko najwishe trebao! Nisam na to nawikla, jbg.. Ni ja ni kewa! I otuda ta samostalna odluka.. I iz poshtowanja prema njemu, odluchila sam da ipak necu ici, jer nije u redu.. Necu da se zameram choweku koji mi se jedini u ziwotu (figuratiwno recheno) nashao kada mi je neko najwishe trebao.. Kontam da, u swakom sluchaju, za RETO nikad nije kasno.. A sad cu da dam sebi josh samo jednu shansu pokushaja od kuce.... Jbg .. Shta cemo, ne moze bash uwek swe onako kako pozelimo, mora se chowek nekada i zrtwowati zarad wishih stwari.. Waljda?! Nemam pojma..
Pozdrawljam ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..