Skontala sam to za poziwe.. i isposhtowacu!! Pa zar je teshko nekoga nazwati u odredjeno wreme?? Pa misli, ako im je to neki pokazatelj.. Onda je to smeshno!! Ali dobro..Vlado_M wrote: Sale
Ovo sto si napisao lijepo zvuci, zaista (osim sto ne mislim da cura potpuno stoji u mjestu, ako nista drugo danas poznaje daleko bolje sopstveni problem nego prije 8 mjeseci). Ali, to je ideal. U principu, ne postoje nikakve garancije da se takve promjene u karakteru covjeka mogu desiti u komuni (najcesce se i ne dese), ili bilo gdje drugo. Osim toga, rad sa kvalitetnim psihoterapeutom bi takodje trebao dovesti do istog... Ili AN koraci odgovorno sprovedeni do kraja. Cini mi se da vrsta pomoci nije toliko od presudnog znacaja, koliko jeste motivacija i predanost ovisnika. I sreca i jos par detalja...
Psy, traze od tebe da ih nazoves u tacno odredjeno vrijeme da bi pokazala ozbiljnost i zelju za lijecenjem. Sjecam se da su mene tako cimali nekoliko puta dok nisam odustao, svojevremeno... Ako ti se ide u komunu, onda idi. Ali, mislim da bi prije svega trebala biti sigurna da zelis to, da ti se ne bi dogodilo da se nakon par dana predomislis. Ja nisam detaljno upoznat sa tvojom pricom, citao sam prvu i osmu stranicu, pa cu se uzdrzati od drugih savjeta.
Poz.
Vlada_M, hwala ti.. Bolje ishta, nego nishta.. Iskreno, twoji saweti mi se chine weoma umesno i mogu ti reci da bi wolela da si prochitao chitawu, makar na preskoke.. Nema tu mnogo, a sawet swaki mi je sada i wishe nego potreban.. Pogotowo od nekoga kao shto si ti :p
A, shta sa tobom bi da si odustao?? Kontam da, kad si odustao, werowatno to nisi prewishe ozbiljno ni planirao.. ili jesi?? Shta ti bi??
I, poshto nisi otishao u komunu, kako se se izlechio (uslowno recheno) sam posle toga, tj jesi li se izlechio uopshte ??
Weliki pozdraw od mene i swe najbolje ..