Retro
Moderator: sanela
Re: Retro
Hvala Nancy sreco i samo se ne daj,budi svoja.

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
- Lilith*Nancy*
Hwala ti puno S. i da znas da jako cesto mislim na tebe.Saljem ti weliki oblak pozzitiwne energije da te cuwa....!
STAND UP FOR WHAT IS RIGHT
EVEN IF YOU STAND ALONE!
EVEN IF YOU STAND ALONE!
Hvala,vidimo se mi uskoro.

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Sinoc sam cimeru rekao sve o sebi.Kakav sok,hahahaha!Ma nemate pojma ,kaze da se bio sav najezio.Lezimo mi u mraku i pricamo price i ja mu pocnem pricati ovu svoju.I slusao me jedno petnaest minuta i kad sam zavrsio bio se...pa sjebo.Situacija je bila toliko cudna i sve to,bio sam na trenutak bas nesiguran kako ce reagovat.Ali dobro sam procjenio covjeka i sad mi nije krivo.Jebiga moze mi trebati,zato sam to uradio.Danas je opet sve po starom,poceli smo se zajebavati na tu temu.Ovdje je inace sve super,petak je a to je ovima neradni dan ,pa nema guzve na ulicama.Imao sam pravo sa svojim stavom sa crncima to sve vise uvidjam.Sada me dozivljavaju sve vise i vise kao lidera a ne sefa.Otprilike to sam i htio da uradim.Priredio sam i to zadovoljstvo da smo danas konvoj koji su vodili Juznoafrikanci pretresali sat i drzali na ovom suncu.Naime nisu imali svu dokumentaciju,jedan od njih je bio zaboravio bedj,a mogao sam mu progledati kroz prste,jer se znamo,ali nisam.
I ondas su ih crnci peglali sa ogledalima,psima...hehehe,ma bilo je kul.A jos ispunjavam SOP,tj previlo sluzbe i sefovi su onda prezadovoljni.Svi sretni.Ja bih ljudi o narkomaniji pisao,ali nemam puno.Javlja se u situacijama kada sam nesiguran,ali ne kako vi mislite,vec kada recimo nisam siguran kako se posao radi,ili hm,pa nekad mislim da ce me neke situacije koje sam cinio u proslosti ukopati ovdje,jer posljedice ostaju.Ma ne znam nekad sam paranoican,tako bi se to moglo jednim imenom nazvati.Mozda i u tome da nekada povladjujem i spustam se kada ne bih.Da ne procjenjume situaciju kako treba,ali sve to mogu da pripisem i neiskusvu.Ne znam.Znam samo da malo strpljenja i imacu sve,jer nije bilo nista sto dosad uz pomoc Vise Sile nisam savladao ako sam ostao do kraja.Ne znam,zadovoljan sam.I kod kuce su stvari dobro i to me jako ispunjava.Haj ljudi pricacu kad budem imao sta.Pozdrav Sale,iznenadio bi se kako stvari ovdje stoje.To je nesto najcudnije sto sam vidio,znaci stvarno je 1600 i neka i bez pretjerivana svijet se kada ga ogolis i nije bas tako mnogo promijenio.I reci Nikoli da nije fer sto me ne doda na yahoo....

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Ooooo ima nekih dana koji su bas teski i napeti.Odoh da spavam.........
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Ma nista sve je okej nego eto malo....
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,