Baš bi bilo zanimljivo,da za koju godinu vidimo,gdje je tko stigao,na Lovrinac ili negdje bolje.....
HM , A KOLIKO BI TI MENI DALA GODINA ???
mislim , pišeš kako ti imaš 30 , a ja sam ona kratke plave ( bojana ) kose
PRIČA IZ SLUČAJ GRADA
Moderator: sanela
Re: PRIČA IZ SLUČAJ GRADA
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
Ha,ha,ha,to je napisala :rolleyes: :finga:AnAna_mo wrote:Pa zar Amyna nije na Subutexu?
Je,je,aha
FeyPSt wrote:Tebi nikad dosta,pametnome dosta
aj napiši još koju umotvoriju,još malo pa scenario za "Let iznad kukvičijeg gnijezda" bi se dao napravit od tvojih postova
ovim citatom od dragog mi forumaša Saša-ex te pozdravljam zauvjek i skini mi se sa .... teme
....
" Priznao sam da sam slab, da sam niko i ništa i zavapio za njim. I to ne kada sam bio narkoman ili u krizi, već dve godine posle početka mog lečenja, kada sam shvatio da nije dovoljno samo ne uzimati drogu, jer sve druge stvari koje su me mučile i proganjale su i dalje bile tu. Slično svedočanstvo može ispričati i većina od ovih 25 ljudi koje sam spomenuo na početku. Svi smo došli iz različitih priča, različitih socijalnih slojeva, različitih ekipa...Ali svi smo imali istu potrebu i to je ono što nas je na kraju spojilo.
Na ovom forumu želim da nas sve spoji ista želja za normalnim životom, ista želja da se ostavi droga, isti jasan stav da je izlečenje moguće. Sve ostalo je zamaranje, šuplja priča i pravdanje svojih slabosti."
a tebi Saša-ex mogu samo zahvaliti što jutros čitajući po forumu nađoh odgovore na svoje nedoumice ... :rolleyes:
Hej Amyina i FeyPST, mislim da ste rekle jedna drugoj što ste imale. Molim vas da ovdje stavite tačku, jer svaka dalja diskusija je bespredmetna. Da ne bih brisala postove i zaključavala temu...

hmm .... i opet se preispitujem čime sam je tako naljutila ....
idemo dalje !
amyna slucajno sam naisla na ovu temu i procitala sve odpocetka (nema puno pa nije bilo tesko inace kada ima puno nije bas da mi se da sve citati) i moram ti reci da nisi ovdje nigdje spomenula da si na subu tako da ta tvrdnja ti ne stoji, pa se nemoj cuditi kada ljudi pitaju.
ako smijem samo nesto pitati, ova cura koja se javila koja je bila sa tobom kod doktora, vise je pitanje za tu curu, kak si naisla bas na ovo, mislim forum je velik kak si bas nasla ct curu sto ti je to rekla tamo u cekaonici, ono cisto me zanima, ono sanse za to su 1:1000000.
a ti amyna procitaj jos jednom svoj post o njoj, neznam ali mislim da sam ja procitala tako nesto o sebi(jer jesi ju malo omalovazavala ono glupa, plava, prodaje spiku svojim bliznjima i tak) j ja bi se da sam naisla na to o sebi malo bi mi bilo bed, imala bi ti potrebu odgovoriti, kao sto je tebi ova cura. jer ipak ko smo mi da u cekaonici na temelju zajednickog cekanja prosudujemo ljude, dali oni muljaju ili ne, po sto su dosli, zasto kako i tak dalje....
ili ti tako dobro procijenjujes ljde na temelju razgovora na mob, i prvog dojma. mozda imas neke meni nepoznate moci. ja sam isto mislila da kolko sam profila ljudi u zivotu srela, i sto sam sve prozivjela da mogu nekoga prosuditi na temelju jedne rijeci, i uvijek iznova vidim da te teorija ne stoji, jer sto puta mi se dogodilo da neku gnjidu vidim kao super covjeka, i obrnuto. tako da moj savjet ti je, nemoj to raditi.
mislim inace bi bilo ok ovdje na nekom forumu to napisati, svoj dozivljaj ali eto ima svega cura bas naletila na ovaj forum i vidjela to, tak da nije ni na netu dobro pisati svasta, nikda neznas ko bi to mogo vidjeti.
neznam na cemu si sada, i kako si sada ali vidim iz tvojih postova ako dozvoljavas da si dosta kako bi rekla, "umisljena" stavila sam pod navodnike jer to nije rijec koju bi upotrijebila ali tako nesto. nemoj biti tako sigurna da i ti mozda neces posrnuti pa ce jednog dana netko ovdje napisati joj danas sam bio kod doktora i vidio jednu oronulu danericu, tresla se da dobije terapiju (ne kazem da ce se to dogoditi, samo primjer), a ti ces to vidjeti, skuziti da se o tebi radi, i biti ce ti tesko kao i ovoj curi, pa pokusaj prvo upoznati nekoga pa suditi o njemu.
eto toliko od mene, nadam se da necu potaknuti daljnje rasprave.
ako smijem samo nesto pitati, ova cura koja se javila koja je bila sa tobom kod doktora, vise je pitanje za tu curu, kak si naisla bas na ovo, mislim forum je velik kak si bas nasla ct curu sto ti je to rekla tamo u cekaonici, ono cisto me zanima, ono sanse za to su 1:1000000.
a ti amyna procitaj jos jednom svoj post o njoj, neznam ali mislim da sam ja procitala tako nesto o sebi(jer jesi ju malo omalovazavala ono glupa, plava, prodaje spiku svojim bliznjima i tak) j ja bi se da sam naisla na to o sebi malo bi mi bilo bed, imala bi ti potrebu odgovoriti, kao sto je tebi ova cura. jer ipak ko smo mi da u cekaonici na temelju zajednickog cekanja prosudujemo ljude, dali oni muljaju ili ne, po sto su dosli, zasto kako i tak dalje....
ili ti tako dobro procijenjujes ljde na temelju razgovora na mob, i prvog dojma. mozda imas neke meni nepoznate moci. ja sam isto mislila da kolko sam profila ljudi u zivotu srela, i sto sam sve prozivjela da mogu nekoga prosuditi na temelju jedne rijeci, i uvijek iznova vidim da te teorija ne stoji, jer sto puta mi se dogodilo da neku gnjidu vidim kao super covjeka, i obrnuto. tako da moj savjet ti je, nemoj to raditi.
mislim inace bi bilo ok ovdje na nekom forumu to napisati, svoj dozivljaj ali eto ima svega cura bas naletila na ovaj forum i vidjela to, tak da nije ni na netu dobro pisati svasta, nikda neznas ko bi to mogo vidjeti.
neznam na cemu si sada, i kako si sada ali vidim iz tvojih postova ako dozvoljavas da si dosta kako bi rekla, "umisljena" stavila sam pod navodnike jer to nije rijec koju bi upotrijebila ali tako nesto. nemoj biti tako sigurna da i ti mozda neces posrnuti pa ce jednog dana netko ovdje napisati joj danas sam bio kod doktora i vidio jednu oronulu danericu, tresla se da dobije terapiju (ne kazem da ce se to dogoditi, samo primjer), a ti ces to vidjeti, skuziti da se o tebi radi, i biti ce ti tesko kao i ovoj curi, pa pokusaj prvo upoznati nekoga pa suditi o njemu.
- PsyTechGirl
... a to je po tebi ??AnAna_mo wrote:Jao, jao, ovaj forum se koristi za sve osim za sto bi trebao...
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
TEŠKO MENI , ....AJD SANELA , NE OBAZIRI SE MALKICE 8)
Odakle ja da počnem , a kažeš Astrid , da me čitaš , pa , čitaj malo pozornije ... ne vrijeđam !
Istina , jesan umišljena i ne bježim od toga , ali vjeruj , imam zašto . Kada kažem da čitam ljude , to je manje - više i profesionalna deformacija jer radim sa ljudima pa ih moram čitati . Dok sam bila u sranju , džeparila sam ... a kada to radiš 7 godina upoznaš ih baš onako , skroz ! Prepoznajem kada glume , kada su falši i kad jezik tjela govori sam za sebe .
E , upravo to se desilo taj dan kada sam ( stvarno igra slučaja ) srela sugrađanku u zavodu , a dan posli ovde na netu . Ne , uistinu je nisan prije poznavala , razlika smo i osam godina , tj. , ja sam 38-godišnjakinja sa ogromnim iskustvom oba svjeta
.....ALI , NE , NISAM ORONULA , DRHTAVA , ....Vjerujem , istinski , da bi puno žena htjelo izgledat kao ja , a to tvrdim bez napuhivanja ( skromnost mi nije vrlina , ah ) , ipak , imam sve svoje zube , kile taman , guzu koju muž obožava, a muškarci otvoreno zagledaju ...
malo i da karikiram
zar tebi nije čudno da se u mojim godinama ja zaj.... po netu da bih vam pričala lovačke priče ili ....
Odakle ja da počnem , a kažeš Astrid , da me čitaš , pa , čitaj malo pozornije ... ne vrijeđam !
Istina , jesan umišljena i ne bježim od toga , ali vjeruj , imam zašto . Kada kažem da čitam ljude , to je manje - više i profesionalna deformacija jer radim sa ljudima pa ih moram čitati . Dok sam bila u sranju , džeparila sam ... a kada to radiš 7 godina upoznaš ih baš onako , skroz ! Prepoznajem kada glume , kada su falši i kad jezik tjela govori sam za sebe .
E , upravo to se desilo taj dan kada sam ( stvarno igra slučaja ) srela sugrađanku u zavodu , a dan posli ovde na netu . Ne , uistinu je nisan prije poznavala , razlika smo i osam godina , tj. , ja sam 38-godišnjakinja sa ogromnim iskustvom oba svjeta

malo i da karikiram
zar tebi nije čudno da se u mojim godinama ja zaj.... po netu da bih vam pričala lovačke priče ili ....
Pa da nisi htjela potstaknuti dalju raspravu ne bi napisala kilometarski post u kojem si lijepo sve izanalizirala, nakon što sam ja rekla i amyni i drugoj djevojci da prekinu sa diskusijom na tu temu. Nemoj svakoj supi biti začin.astrid wrote:amyna slucajno sam naisla na ovu temu i procitala sve odpocetka (nema puno pa nije bilo tesko inace kada ima puno nije bas da mi se da sve citati) i moram ti reci da nisi ovdje nigdje spomenula da si na subu tako da ta tvrdnja ti ne stoji, pa se nemoj cuditi kada ljudi pitaju.