astrid wrote:cuj pejaaa ova prica mi nis ne govori, jer ta cura nije napisala ni na kolko je bila, niti kako ih je skidala, dali naglo ili ih je polako spustala, dali uz ljecnicku pomoc dali sama, sto je u zamjenu uzimala, nis to ona nije napisala. i ja sam citala svakve price o tom subu ali obicno se nnekim cudom u tim pricama izostavi onaj dio koji sam gore napisala, a to po meni nije potpuna slika onda. ja ne mislim odjednom jedan dan baciti subove i pocet krizirati na suho, prvo cu polako smanjivati kao i sve, tako da se ne bojim previse. eto to je moje misljenje.
amyna nemoras ti meni slati nikvu dokumentaciju , vjerujem ti je, nisam ja napisala da ti ne vjerujem, nego samo da mi je to cudno da ti je netko tako dao sub, i da mislim da je 6 kom previse za nas, i meni bi bilo previse a bila sam ovisna o dopu , hepovima, i ljekovima za smirenje u enormnim kol. ono tu dozu bi trebalo dati nekome kakoi sam rekla ko je 30 ak god na dopu, i neznam cemu, eto samo to, da mislim da bi trebala mijenjati doktora, jer ja zivim u zgu, ne kazem da su tu neki strucnjaci, ali od ni jednog nisam cula ovakav rezim. ali istina je da svakl ima svoje, svak svoje misli, neki te ostave ne njemu, neki inzistiraju ne spustanju, neke nije briga, ali da ti daju 6 tableta, to nisam cula, i po meni taj doktor oprosti je bolesnik.
Astrid , draga , nije važno di si , Zg ili St , mislim da se nisi informirala o subu toliko da bi mogla pisat i uz to napadat mene ... hej , pa nisam ovde da bi nekome solila pamet i uvjeravala ga koje količine valjaju ili ne valjaju . Pišem onako kako JEST , a ti vjeruj ili ne , zaboli me ! 10 MJESECI SAM NA SUBUTEXU I TO POD PRATNJOM DOKTORICE VESNE BARIŠIĆ . Nisam imala ni jedan recidiv i svaka kontrola je prošla kako triba . Svaki put moram dat urin i nikada , ama baš nikada nisam imala problema u zavodu , niti sa terapijom , niti mi je itko rekao koliko ja to pijem .... Sada , pri kraj terapije , njeni prijedlozi su da mogu izabrat pa povremeno samo uzimat sub , tj. , kada se osjetim loše , što po meni nije loša ideja ali nisam tada ni čista . A to je ono što želim .