totalno iskreno......
Moderator: sanela
- oci boje meda
Re: totalno iskreno......
steta..a mi te cekali...a jos smo imali i goste iz reto centra...bas je bio dobar sastanak....nista,,,valjda u cetvrtak..pozz svima
T.
T.
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama
-
...vidimo se u cetvrtak tj sutra sigurno,bez greske...
recite mi koliko odprilike ljudi dolazi na sastanke da znam sta da ocekujem i kako da se pripremim,xexe...
popzdrav ljudi i sve najnajnaj.......
recite mi koliko odprilike ljudi dolazi na sastanke da znam sta da ocekujem i kako da se pripremim,xexe...
popzdrav ljudi i sve najnajnaj.......
- PsyTechGirl
Samo napred ..
Jedwa chekam da to doziwish pa da nam isprichash iskustwa, poshto ni ja nikada nisam bila ni na kakwom AN sastanku ..
Weliki pozdraw ..
Jedwa chekam da to doziwish pa da nam isprichash iskustwa, poshto ni ja nikada nisam bila ni na kakwom AN sastanku ..
Weliki pozdraw ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Na sastanku je obavezan frak i leptir masna, xi xi xi (sala, naravno)
Ma nista nemas da se pripremas, veruj mi da je najbolje da budes ono sto jesi i to je to!!!
Vidim da si uporan za "kolicinu" narkomana na NA sastancima.
Evo, vidi ovako, nekada bude pet ljudi, nekada dvadesetpet,
to ama bas niko ne moze i ne treba unapred da zna, jer niko nije obavezan da bude na sastanku!!!
Svako dolazi koliko mu je dovoljno i koliko zeli.
Evo na primer ja: Ja idem jos uvek SKORO svaki dan iako sam u programu 12x12 vec godinu i kusuric dana!
MENI toliko treba da naucim da se osecam dobro u svojoj kozi trezna i cista.
Pravila sam recidive, sest meseci pa recidiv, pa 3 meseca pa recidiv, za recidivom, nedelju dana razlike!!!
Danas ne pijem i ne uzimam psihoaktivne tablete i super mi je,
Danas je 3 meseca i 3 dana da sam uspela da se "resim" svega sto me je guralo na dno.
Aj, blago Babi, polako sad nikuda ne zurimo, pa se vidimo sutra!!!
Ma nista nemas da se pripremas, veruj mi da je najbolje da budes ono sto jesi i to je to!!!
Vidim da si uporan za "kolicinu" narkomana na NA sastancima.
Evo, vidi ovako, nekada bude pet ljudi, nekada dvadesetpet,
to ama bas niko ne moze i ne treba unapred da zna, jer niko nije obavezan da bude na sastanku!!!
Svako dolazi koliko mu je dovoljno i koliko zeli.
Evo na primer ja: Ja idem jos uvek SKORO svaki dan iako sam u programu 12x12 vec godinu i kusuric dana!
MENI toliko treba da naucim da se osecam dobro u svojoj kozi trezna i cista.
Pravila sam recidive, sest meseci pa recidiv, pa 3 meseca pa recidiv, za recidivom, nedelju dana razlike!!!
Danas ne pijem i ne uzimam psihoaktivne tablete i super mi je,
Danas je 3 meseca i 3 dana da sam uspela da se "resim" svega sto me je guralo na dno.
Aj, blago Babi, polako sad nikuda ne zurimo, pa se vidimo sutra!!!

Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
A, da,
Ovaj post sam stavila ovde, jer vidim da mi u sanducicu stoje 2 PP namenjene tebi.
Ne znam zasto ne odlaze, a ako nisi ni mail dobio onda nije nesto u redu sigurno, videcemo kasnije mozda je sada samo protok spor!
Ljubi baba PDT_Love_18
Ovaj post sam stavila ovde, jer vidim da mi u sanducicu stoje 2 PP namenjene tebi.
Ne znam zasto ne odlaze, a ako nisi ni mail dobio onda nije nesto u redu sigurno, videcemo kasnije mozda je sada samo protok spor!
Ljubi baba PDT_Love_18
-
sta bi sa ispovescu?
Jesi dobio konacno 2xPP?
Otisle iz mog sanducica, juhuhuhu
Aj, pa pocni tu ispovest, naslov ti je SJAJAN - tako i treba,
a dalje ne znamo!!! Al si iskreeen.
Vidis da hocemo da te citamo
Otisle iz mog sanducica, juhuhuhu
Aj, pa pocni tu ispovest, naslov ti je SJAJAN - tako i treba,
a dalje ne znamo!!! Al si iskreeen.
Vidis da hocemo da te citamo

-
ide ispovest ovih dana....
mrzi me da kucam,nevolim to....
ovih dana obecavam malo po malo
mrzi me da kucam,nevolim to....
ovih dana obecavam malo po malo
Pozdrav! Nemas pojma kolko ce ti biti lakse kad izbacis iz sebe. Ne forsiraj se. Tu smo
btw, ides li na sastanke? Najjache je definitivno diejliti s ljudima koji imaju i culo vide. Iz oci se najvise moze procitati.
btw, ides li na sastanke? Najjache je definitivno diejliti s ljudima koji imaju i culo vide. Iz oci se najvise moze procitati.
-
...pozdrav ljudi..sha se radi na estradi???
i tako posetih ja svoj prvi NA sastanak,u cetvrtak....bilo je,bilo je moglo bi se reci zanimljivo skroz i nekako bolje i opustenije nego sto sam ocekivao,ma super i prijalo mi je,izpraznio sam se za pocvetak bar na sastanku,nadam se da cu uskoro i na ovom sajtu...
ma jednostavno mrzi me da kucam,ma i ne toliko koliko islim da bi to sto kucam bilo totalno zbrkano i ne povezano....
ma pisacu samo da se nakanem...trenutno sam u maloj krizi jer sam odlucio da je dosta...ovo mi je prvi dan....resio sam i ovaj put ima da ispostujem sebe prvenstveno i da istrajem,ma u inat svima...nazovi prijateljima...ma jbacu im mamu....ima tako da se sredim da ce da crknu od ljubomore,posto su vec odavno ranjeni i krvare a sad ce da crknu....
Jbte ispostavi se da su mi x puta bolji prijatelji ljudi s kojima se i ne druzim toliko a ne oni u koje sam se da kazem kleo,sisice jedne...
No nebitno i o ovome cu drugi put....
Bitno je da mi je danas prvi dan lecenja,skoro da se skidam na suvo..imam samo jednu tabletu subotexa od 8mg i nesto bromaza za spavanje i ne treba mi nista,,,gistro,xexe...nek mi je B u pomoci.....ma samo da prodje 10tak dana i planiram odmah da se posvetim sportu,teretana,plivanje i 2 puta mesecno na masazu da idem...Jedva cekam u tu teretanu da krenem,nekako mislim da cu se extra osecati samo do toga da dodje......
zbuuuuuun totalan......
pozdrav svima koliko god vas ima......

i tako posetih ja svoj prvi NA sastanak,u cetvrtak....bilo je,bilo je moglo bi se reci zanimljivo skroz i nekako bolje i opustenije nego sto sam ocekivao,ma super i prijalo mi je,izpraznio sam se za pocvetak bar na sastanku,nadam se da cu uskoro i na ovom sajtu...
ma jednostavno mrzi me da kucam,ma i ne toliko koliko islim da bi to sto kucam bilo totalno zbrkano i ne povezano....
ma pisacu samo da se nakanem...trenutno sam u maloj krizi jer sam odlucio da je dosta...ovo mi je prvi dan....resio sam i ovaj put ima da ispostujem sebe prvenstveno i da istrajem,ma u inat svima...nazovi prijateljima...ma jbacu im mamu....ima tako da se sredim da ce da crknu od ljubomore,posto su vec odavno ranjeni i krvare a sad ce da crknu....
Jbte ispostavi se da su mi x puta bolji prijatelji ljudi s kojima se i ne druzim toliko a ne oni u koje sam se da kazem kleo,sisice jedne...
No nebitno i o ovome cu drugi put....
Bitno je da mi je danas prvi dan lecenja,skoro da se skidam na suvo..imam samo jednu tabletu subotexa od 8mg i nesto bromaza za spavanje i ne treba mi nista,,,gistro,xexe...nek mi je B u pomoci.....ma samo da prodje 10tak dana i planiram odmah da se posvetim sportu,teretana,plivanje i 2 puta mesecno na masazu da idem...Jedva cekam u tu teretanu da krenem,nekako mislim da cu se extra osecati samo do toga da dodje......
zbuuuuuun totalan......
pozdrav svima koliko god vas ima......