Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
MANS0N wrote:I jasno mi je bez poniznosti i programa nista,sav sam donji.Ovako Visa Sila ce da mi ostvari svaku zelju,uvijek je.
MA.SONE majstore,
cesto mislim o tebi u zadnje vreme,
sta da ti kazem osim da sam ponosna sto te poznajem i sto sledim put vrlo, vrlo slican tvom...
(za cetiri dana: 3 meseca bez ovog i bez onog, tra la la)
Cuvaj se i ne zevaj mnogo u te ekrane gde su te trebe, nacrtaces pogresnu mapu, pa ode mast u propast...(Joke)!!!
Ljubi baba
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Danas mi se desilo nesto interesantno,sto mi je srce ispunilo nesigurnoscu,ali nekako i poslije toga mirom.Ucinio sam sve sto mogu,svaki moj neuspjeh nije vise do mene.Slicno je umiranju,moras sad onaj dio sa disanjem odraditi,ali mir te preplavi.Naravno ovo pretpostavljam,nisam umirao.Jos.
.Naco,treba je imala pored svog monitora molitvu,nisam gledao u trebu.Izvinjavam se na digresiji,sad mi naumpade.
Ja sam ipak voljen,jebiga lijepo je znati i to.I to ne zbog ovog ,ili onog vec zbog sebe,onakav kakav sam.Sav smrdim na barut i pomalo sam gluh,pomalo sjetan i tuzan,ne zbog neke borbe vec zbog borbe u meni.Jos se onaj ja otima i bori,jos mu nije jasno.Nece ni biti do sutra.Hoce li mi ovo Visa Sila rijesiti?Mislim svakako hoce,ali da li ce mi se svidjeti rezultat?Nemam straha vise.Nemam ga odavno,bas je dobro ovako i kada treba bude stvarno korisno.Pritisak mi onda ne smeta,ne nervozim se ,ne zbunjujem se.Nije savrseno,ali je ufffffffffff nemas pojma koliko bolje.Mnogo.Osjecaj u dusi je-volio bih da me neko zagrli,momci to rade i ispunjen sam jer uradio sam sve sto ja mogu.Tudje misljenje mi uglavnom ne smeta,cilj mi je uvijek preci.Ne vole me svi jebiga.Ohol sam.Primjetim to jako u ovim trenucima,jer vidim da nisam bio prema nekim ljudima fer,ne prastam greske.Ne ocekujem ni da meni budu oprastane,zato sam takav,ali prija mi kada ipak budu.Da li je greska ako nije do mene?Ako jednostavno ne postoji nacin da izvedem nesto,a opet sam u toj situaciji?Nije,ali ipak hocu da se provjerim,Visa Sila zavrsava stvari za mene kako ona hoce,to uvijek na kraju shvatim.Trebao bih biti ponizniji.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
to bi svi trebali raditi, svakodnevno...svakome treba ispušni ventil, ja kad se osjećam ili loše ili dobro uvijek mi je lakše kada to podijelim s nekim...veliki pozdrav...
U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji misliš da jesi
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
Eto ga zavrsio sam.Uh kakv je ovo osjecaj!Visa Sila mi je jos jednom pokazala koliko sam mali i da mi je bolje da mislim sta radim.Bio sam danas sa onima kojima se smijem i skontao da se i ne razlikujemo bas toliko.Hm,ali cime cu se zabavljati sad?Jer mene moja superiornost zbavlja i hrani,sta da radim?Ma necu biti zao,samo mogu li ja to?Pomalo,progres ne perfekcija,tako ovaj program kaze.Inace kao slag na tortu nasao sam u ovom internet shopu,kaficu,ducanu,prodavnici tehnicke robe,i ne znam cega jos ne i kiselu!Ovaj arap je ima,inace oni ni ne znaju sta je to.Amerikanci isto,koliko sam skontao,nije im bas nesto.Ali jebiga sta znaju djeca o zvicaju?To je meni uz ovu hladnu americku kafu vrh dnasnjeg uzitka.I(sad se narkomanima obracam) nemate pojma sta propustate(mislim na kafu).Jebote gornji sam opet!Ne znam kako ali Visa Sila mi je sve zavrsila.Sasmo sam bio miran i bez onih kretenskih emocija koje te tjeraju u gresku.Dobar je fazon i sto sam skontao da ne moram sve zapaliti ako nesto ne uspje i imao sam rezervnu varijantu.Ma lazem,imao sam utociste,svoju ljubav i porodicu,ono sto vrijedi kada stavis sve na tefter.Hvala bogu nije trebala.Cilj je je i dalje tu.Ovi vamo se klepaju citav dan,bruje helikopteri,avioni ,puca se i eksplozije i ispaljenja se cuju,ali ja sam skroz haj.Ma dobro i nije to sad nesto opasno,to je ovamo u Sadr sitiju,mi smo na granici,ali nas ne diraju.Samo preko nas preljecu granate u Zelenu zonu,ne padaju na nas.Sadr siti je inace jedan od kvartova u Bagdadu i tu ima oko 2 miliona ljudi,uglavnom pristalica Muktada Al Sadra i pomalo su ludi.Vole ga ko Boga. A momak je mlad i lafcina ko ne bi.Uglavnom kad se naljute,ljuti su pravo.Joj osjecaja ljudi ,tako se rastezem,tako sam pozitivno umoran,tako ispunjen...pihhhhhhhhhhhhhhhhh
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
MANS0N wrote:.Bio sam danas sa onima kojima se smijem i skontao da se i ne razlikujemo bas toliko.Hm,ali cime cu se zabavljati sad?Jer mene moja superiornost zbavlja i hrani,sta da radim?Ma necu biti zao,samo mogu li ja to?
Joj Mansone, što me nasmija ova tvoja konstatacija o tome šta te zabavlja... Uvijek možeš naći novi način zabave, a do sad si trebao naučiti da možeš napraviti sve što želiš i na čemu radiš, uz pomoć Više sile.
Nego, čitam ovo što pišeš i sve me tako podsjeća na onaj novi film sa Leom DiCapriom "Body of Lies". Genijalan film, nedavno sam ga gledala u kinu. Samo se ti čuvaj... hug
Hvala Sanelice,nisam gledao film,ali pogledacu.Ovako....narkomanija ba je super.Iskreno,nemam kad da mislim jesm ili nism narkoman.Imaju neke situacije,gdje se moja ovisnost bas pojavi,ali jebiga zivot bi onda bio sranje da nema toga.Dosadan i to.Ali nije,napet je i uvijek meni moj mali ovisnik u meni napravi dovoljnoi drame za cetiri epizode Dinastije.Sanela jesi li gledala Dinastiju? Sada,ovih dana me polako uvode u posao,posto se mi smjenjujemo,u posao cuvanja jednog punkta,ulaza u bazu.Tu vole da eksplodiraju ovi,pa moram to stvarno da naucim.Juce su ranili jednog vojnika pored nas i helikopteri su ga odvezli dalje.Valjda ce biti dobro.Uglavnom,imam,tj ne jos ali imacu svojih 20 crnaca i ja sam im glavni trebamo da organizujemo taj punkt.To je veliki punkt,ne znam kako da objasnim,ali tuda prolazi lokalno stanovnistvo na putu u americku bazu a tamo obavlja servire,znate ono radnici ,cistacice i to.Onda koinvoji,ma svega.I mi smo nekako ta prva linija.Imam i k9 ,to je ekipa sa psima ,koji traze eksploziv.Znaci mi zaustavimo vozilo i punici izadju mi ih pretrazimo,vozilo,pregledamo i skeniramo dokumente,oci,ili otisak prsta i ako je sve okej idu dalje.Imaju dalje kontrole.Ej evo su mi neke pare dosle da uzmem zovu me a to je lijepo uvijek cuti cujemo se poslije.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Jao kako ja tebe wolim!Da,da 4 epizode Dinastije od jednom kako mi to poznato zwuci.... I ja se trudim,swojski se trudim da ne prawim takwe scenarije.Saljem ti expresom weeeliki Hug da ti tamo sto pre stigne i cuwaj se!PunkKISSSSSS :supz:
STAND UP FOR WHAT IS RIGHT
EVEN IF YOU STAND ALONE!
Eh nije lose.Rasizam,aj majko da sam mislio da cu da se bavim ovom temem nikad ne bih vjerovao.Juce sam jednog od svojih nazvao majmunom.Mislim ne znam koliko to kontate,ali ovdje je to strasno.A nije bas ni pametno.Naime ovaj jedan Juznoafrikanac,a oni su bas rasisti ,nazvao je mog tim lidera,momka koji je direktno meni podredjen i koji je super i radi pravo dobar posao,majmunom.Onako uvod je bio od jedno pet minuta o njihovoj nesposobnosti,ljenosti,ma ono svemu,a realno momci nose ovaj posao i rade najtezi posao.I on je nakon te tirade pogledao u mene i ono kao zar ne a a ja mu kazem da je on majmun.Sjedimo u kolima i napeta je situacija ,ali ono bas,ova dvojica iza nas izadjose i nastao je sjeb.On meni kao nisam tebi nista rekao ovo ono,ja njemu kazem jesi mom tim lideru i taj momak radi za mene savrseno posao i da je rasista i da ako hoce mozemo izaci iz kola.On mi poce pricati o karakteru i kako ce mi oprostiti i da se ne brinem,ja mu kazem da se ne brinem i da se ne bojim(sto i nije tesko jer kada radim ispravnu stvar nikad se ne bojim,interesantno) i da ako vec prica o karakteru treba da mijenaj svoj.I on ode.I tako vidjecemo sta sad.Nas je malo u odnosu na crnce i kao moramo se drzati sto je u redu,ali ovo je ruzno nekako.Previse i bez potrebe.Nije to nama tako veliki problem,ali pretpostavljam da njima jeste.Ja zaradjujem deset puta vise nego oni a ipak oni se mnogo vise trude i daju.To nisu amerikanci,to je jeftina snaga koja obavlja neke poslove koje ne moze vojska da obavlja jer im je ovako lakse i jeftinije.MI smo im supervizori i mi smo spona izmedju njihovog posla i americke komande.Uglavnom,na mojih sto metara kapije nema problema.Oni su malo kao dijeca,nezreli,plasljivi,budalsti i po meni cesto rade nelogicne stvari.Na ovom poslu cu biti oko mjesec dana a onda se opet vracam u PSD,to je pratnje ovih licnosti.Ali prija krevet i svoja soba sto jest jest.Imam i tus i vodu toplu i sve. Danas mi je dan off i jebote zradicu prosjecnu platu u Bosni,sto uopste nije lose za jednog narkomana.Ne mogu da vjerujem u ovom net kaficu, ili kako da ga nazovem, jer je sve zivo pa i net kafic, sa zvucnika lupa Metallica,Saint Anger.
Oj moram polako sa ovim crncima necu da ih saljem kuci,ali hocu da ovaj gejt radi perfektno,moram naci mjeru i moram iskulirati emocije.Oni su jako osjetljivi na nas bijele supervizore jer misle da smo svi isti i da su svi nasi postupci motivisani bojom koze.Ali vidim da neke stvari ne rade dobro i moracu zategniuti i to jako.Ako to znaci i par njih da saljem kuci,bolje je nego da ih par izgine.Ne vole nositi pancire i sljemove sto je razumljivo jer stoje na ovoj vrucini 12 sati devno,ali nema tu ali.Uglavnom,primjetio sam par mangupcica,pa cemo ih rjesavati.Juznoafrikanci stvarno dobro rade ovaj posao,sto jest jest i gospoda su,ali ja zelim da to radim bez njihovog stava o ljudima.Nije zdrav.Imaju donekle pravo jer jebiga cinjenica je da su ovi zaostali,ali ipak necu ih ja jos gaziti.Dosta im njihove muke. Moram naci mjeru.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,