Mislim da su prve stvari na kojim bi trebali poradit, one koje ste prve izgubili: normalnu komunikaciju i autoritet.Otac wrote: Taman pomislim da sam na pravom putu a onda se pokolebam...
Pozdrav!
Mislim da su prve stvari na kojim bi trebali poradit, one koje ste prve izgubili: normalnu komunikaciju i autoritet.Otac wrote: Taman pomislim da sam na pravom putu a onda se pokolebam...
AnAna , pročitala sam sve što je Otac napisao , ali ne bi bilo loše da svi koji su postali u ovoj temi ponovo pročitaju , jer mi se čini da je tu mnogo više elemenata za uzbunu . Ti i svi mi koji smo u ovom sranju , možemo vidjeti da Otac treba stručnu pomoć hitno . Ja iščitavam u svemu ovom dugogodišnju borbu , neuspješnu i iscrpljujuću za cijelu obitelj , pa i curu koja je tu samo kada mu triba ....AnAna_mo wrote:I meni je to za novce zapalo za oko. Ako stvarno povremeno pusi (znaci sa prekidima) i rijetko uzima kokain, previse on para trosi. Jos pogotovo kad ste rekli da vas je pitao da mu ukrupnite punu teglu centa u eure...
Ako se ovo odnosi na mene, ako ne nije ni bitno. Uzbuna je po postovima Oca davno dignuta, samo je izostala kvalitetna reakcija! Ako me sjećanje ne vara, stučnom pomoću je zapoćeta ova tema, u kojoj se spominju zajednički obilasci doktota, savjetovališta i komune! Nešta nije išlo po planu ili još gore nije bilo plana.amyna wrote:AnAna , pročitala sam sve što je Otac napisao , ali ne bi bilo loše da svi koji su postali u ovoj temi ponovo pročitaju , jer mi se čini da je tu mnogo više elemenata za uzbunu. Ti i svi mi koji smo u ovom sranju , možemo vidjeti da Otac treba stručnu pomoć hitno. Ja iščitavam u svemu ovom dugogodišnju borbu , neuspješnu i iscrpljujuću za cijelu obitelj , pa i curu koja je tu samo kada mu triba ....AnAna_mo wrote:I meni je to za novce zapalo za oko. Ako stvarno povremeno pusi (znaci sa prekidima) i rijetko uzima kokain, previse on para trosi. Jos pogotovo kad ste rekli da vas je pitao da mu ukrupnite punu teglu centa u eure...
Mislim da je vrijeme za op ili trop ( ili , ili ) , znači , stavit ga pred zid i ultimativno neka odabere - lječenje ili zbogom !