PRIČA IZ SLUČAJ GRADA
Moderator: sanela
- Sagitarius
Re: PRIČA IZ SLUČAJ GRADA
Srećom,tu se ne dobija terapija(metadon ili subutex),samo pismo liječnika,s kojim ideš kod svog po tablete,inače bi bio totalni cirkus
I ovako su zaposlili zaštitara

....ebate , čim se zeru maknem , vaaauuu ...
interesantno , ponovo čitam svoj post i ne vidim ni jednu rečenicu di sam žensicu uvridila da bi tako pdivljala na mene , ali dobro ... valjda tako djelujem na ljude koji ne znaju čitati , a trideset godina nose samo da nose ...
Prepucavanje mi fantastično ide , ne znam samo ima li ženskica volje , no , i to ćemo doznati . Nastavak slijedi , vežite se - POLJEĆEMO -

interesantno , ponovo čitam svoj post i ne vidim ni jednu rečenicu di sam žensicu uvridila da bi tako pdivljala na mene , ali dobro ... valjda tako djelujem na ljude koji ne znaju čitati , a trideset godina nose samo da nose ...
Prepucavanje mi fantastično ide , ne znam samo ima li ženskica volje , no , i to ćemo doznati . Nastavak slijedi , vežite se - POLJEĆEMO -

...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
Sagitarius wrote:Srećom,tu se ne dobija terapija(metadon ili subutex),samo pismo liječnika,s kojim ideš kod svog po tablete,inače bi bio totalni cirkus![]()

je baš tako , ali nije poanta terapije nego muljanje sistema koji ipak želi pomoći . Poštivam njih i vrijeme koje troše na sve one koji traže pomoć .... ovdje dolazimo do onog djela priče kako JE STRAŠNO TEŠKO SKINUT SE JER I DOKTORI SU NEZNALICE I KRETENI KOJI ME U PROPAST VODE ....
jao nama
- Sagitarius
Meni su pomogli,danas sam čist,naravno uz MOJU volju.ovdje dolazimo do onog djela priče kako JE STRAŠNO TEŠKO SKINUT SE JER I DOKTORI SU NEZNALICE I KRETENI KOJI ME U PROPAST VODE ....
Čitam tvoje postove,i ne vidim nekakvog smisla,puta,cilja.
Jednom ti je do rokanja,drugi put NIKAD VIŠE,treći put,sam Bog zna šta želiš reći...
BRAVO !Sagitarius wrote:Meni su pomogli,danas sam čist,naravno uz MOJU volju.ovdje dolazimo do onog djela priče kako JE STRAŠNO TEŠKO SKINUT SE JER I DOKTORI SU NEZNALICE I KRETENI KOJI ME U PROPAST VODE ....
Smatram da današnji narkomani imaju veliki izbor onog trena kada odluče prestati biti narkomanima , no , nije uvik bilo ovako . U mojim počecima narkomani su bili sve i svašta , gori od ubojica i pedofila zajedno , ali javnost se okrenula na bolje po ovom pitanju . Još uvijek je sve na našim odlukama , one su ipak najbitnije u ovome . Nitko , ama baš nitko ne može te uvjeriti da je život bez droge 1 000 puta bolji ako to sam ne spoznaš . Spoznaš to kad izgubiš 999 razloga za život . Ostane ti jedan , da preživiš , možda još samo jedan dan ...
..... i kad prođu svi potresi i sva sranja se dese , i započnemo normalan život opet , dogodi se da se nanovo okrenemo mračnim , usranim godinama , i opet Jovo nanovo , ah ....
A šta si ti postigla,sa svojim godinama,osim metadonske terapije?amyna wrote:....ebate , čim se zeru maknem , vaaauuu ...
![]()
![]()
Meni su održavanje nudili više puta,pa ipak guram ovaj subutex,pokušavam nekako izbacit opijate iz života,posrnem,pa se dignem,srećom imam kraj sebe krasnog čovjeka koji me razumije i voli.
A jučer,jedina nervozna si bila ti,jer nisi mogla dočekat da se ispišaš,da bi progucala hepte što prije.
Ja sam bila nervozna,jer sam iskreno priznala da sam zasrala sa dopom,unatoč subutexu,što doktorima i nije bilo baš jasno,te su me zato toliko zadržali,a najgore od svega mi je što kad dođem na Zavod vidim face poput tebe i Tice,i sličnih vama,koji su na heptima,samo da bi se mogli još i rokat dopom u beskonačnost.
Baš bi bilo zanimljivo,da za koju godinu vidimo,gdje je tko stigao,na Lovrinac ili negdje bolje.....
FeyPSt -gledam tvoj profil - registrirala si se 19.01.2009 , i prvi post je na ovoj mojoj temi , a osim toga nisi je niti pročitala (što je nepristojno , u najmanju ruku ) nego si se zakačila na zadnji post u kojem si se prepoznala .... jer da si išta drugo pročitala ( sumnjam duboko u tvoju pimenost) , snimila bi jednu činjenicu da sam na subutex-u od 3 mjeca 2008 .
... i tako , kako se ne rokam heptom , ili čime god još , samo si članovima ovog foruma podastrla činjenice mog ozbiljnog lječenja i time sebe ( čitaj ; mene Amynu ) prikazala kao iskrenu i poštenu osobu i u stvarnom svijetu . To opet znači kako ja u svom životu uspjevam riječi pretvoriti u djela , a što je najvažnije , ne lažem sebe svakojakim opravdanjima . Ili jesi ili nisi , i to je to .
No , ako tebi pomaže činjenica da možeš preko suba rokat se tu i tamo , vikendaški , o.k. , to je tvoja privatna stvar , neću se mješat .
A što sam ti ja tu kriva ?
Draga moja , ne napadam te , niti si mi u peti , ali ako misliš da sam tu zbog tebe i tebi sličnih , pozdravi se kulturno i odskakući !
... i tako , kako se ne rokam heptom , ili čime god još , samo si članovima ovog foruma podastrla činjenice mog ozbiljnog lječenja i time sebe ( čitaj ; mene Amynu ) prikazala kao iskrenu i poštenu osobu i u stvarnom svijetu . To opet znači kako ja u svom životu uspjevam riječi pretvoriti u djela , a što je najvažnije , ne lažem sebe svakojakim opravdanjima . Ili jesi ili nisi , i to je to .
No , ako tebi pomaže činjenica da možeš preko suba rokat se tu i tamo , vikendaški , o.k. , to je tvoja privatna stvar , neću se mješat .
A što sam ti ja tu kriva ?
Draga moja , ne napadam te , niti si mi u peti , ali ako misliš da sam tu zbog tebe i tebi sličnih , pozdravi se kulturno i odskakući !
Last edited by amyna on Wed Jan 21, 2009 12:55 pm, edited 1 time in total.
AnAna_mo wrote:Pa zar Amyna nije na Subutexu?

smiješno
jesan , ali to nije lako pročitat !