ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

igra bez granica

Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Post by igra bez granica »

draga moja i ja sam uz tebe i secas se letos dok sam bio u du kada smo govori o sirenju pozitivne energije i slanju iste Lj. uvek cu biti uz tebe i ti to znas pa makar u mislima. zvacu te sutra imam ti stosta pricati onaj dan isriski venac nas zajebao pa se vise nismo culi a sutra opet idem tamo dole na jug kod meni vrlo drage osobe.puno mislim na tebe. bio sam u bg i to prvi put bez nervoze i pitanja hocu li naci neku dobru semu. bilo je tako oslobadjajuce provesti vikend sa meni dragim ljudima i posebno jednom ali o tome preko fona. KAko je sa lj sta se desava sa vama? vidim da izlazis i vrlo mi je drago zbog toga. uzivaj zasluzila si
pozdrav ostaloj ekipi
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Ooooo Okanoooo :?:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
oci boje meda

Post by oci boje meda »

okana je bolesna kao pseto...cudno je to godinama dok sm se gudrala ni kinula nisam, a sad me spopadaju sve bolestine, a mrzim lezati i lezati
sto je jos gore spopadaju me demoni svi iz proslosti, sve lose stvari koje sam radila, sve sto sam izgubila, upropastila, .....tesko je i boli.....ali necu se predati...samo se setim kako je bilo letos......i pomislim ne zelim to ponovo....ali mi smo narkomani i brzo zaboravimo koliko nam je bilo lose, i stalno iznova trebamo se podsecati svih losih stvari koje smo radili sebi i drugima, sve one muke koju smo prosli skidajuci se i koju jos prolazimo boreci se da odolimo, da naucimo da zivimo ovaj stvarni svet od kojeg smo uvek bezali, da se uklopimo, a da ostanemo svoji, da se ne stopimo sa gomilom, a da ne koristimo lazna resenja za izdvojiti se....a to je tesko, jebeno tesko....opet nocima ne spavam, demoni, prokleti, ali proci ce. znam. mora.
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
goldy

Post by goldy »

..
Last edited by goldy on Mon Jun 29, 2009 8:06 pm, edited 1 time in total.
oci boje meda

Post by oci boje meda »

opet citavu noc nisam spavala, ali sam barem nesto korisno radila...pored naseg dragog joespappe i ja sam pripomogla pa copy/paste hrvatski prevod just for today, a i pricala sa dvoje jako dragih ljudi, jedno od njih je moj sponzor, upravo zavrsismo..obe smo lude, besane noci provodimo...dobro, bar pametne stvari radimo.. razgovor sa njom mi pomaze puno...drugi prijatelj mi je pojasnio neke stvari, kada sam mu rekla kako se poslednjih dana lose osecam, plasim se buducnosti, proganja me proslost, grize me savest...
i sta sam naucila?moram da naucim da zaboravim, ustvari ostavim proslost iza sebe (ne da zaboravim, nikako) oprostim sebi i ne razmisljam o neizvesnoj buducnosti, jer od tolikog razmisljanja i zivljenja u proslosti i straha od neizvesne buducnosti, u grcu sam neprestalnom i ne mogu ziveti DANAS. a mozda bih mogla uzivati bas u danasnjem danu, u nekoj sasvim obicnoj maloj stvari, naizgled neznacajnoj.lepom suncanom danu, nasmejanom prolazniku....ne znam, bilo cemu. TO JA moram nauciti.jos uvek to ne umem, proslost me koci, buducnost plasi i sta se desava?!NISTA!bas tako, ne desava se nista.ne vidim, ne cujem, slepa sam i gluva, a mogla bih uzivati, ili tugovati, svejedno, ali osecati...sada se ne drogiram, a ja i dalje od silnog straha nista ne osecam.pre me je paralisala droga, sada strah..ne znam da li je to tuzno ili smesno?!, verovatno tragikomicno, ali osecam da ide na bolje.....polako, ali ide.osecam to.polako ucim, sve manje i sve redje sam u grcu...desi se ponekad da citav dan ne mislim ni o onom sto je bilo ni o onom sta me ceka, nego da uzivam u sada, u ovom trenu, upravo sada....evo i sada sam zadovoljna, odavno je svanulo, divno sam pricala sa dve drage osobe, slusam neku laganu muziku, kuckam, pogledam kroz prozor, nije suncan dan, ali dobro, sta sad, boze moj,bar ne pada kisa, preko puta zidajuu zgradu, radi se punom parom, a ja eto uzivam u toplini svoje sobice, ne moram se nigde mrdati, osim ako to sama ne zelim,i bas mi je lepo...prosla me je tuga koju sam osecala zbog LJ, zbog toga sto ne znam sta ce biti sutra,zbog.......ne kazem da se svi ti strahovi i tuge nece vratiti, hoce sigurno, pa to je normalno i za ljude koji se nikada nisu drogirali, a ne za nas narkomane, ali necu sada da mislim o tome...SADA mi je lepo bas....moram stvarno da se naucim i naviknem da uzivam u trenutku i malim stvarima, kao nekada davno, pre mnogo godina, jer zivot i cine male stvari.i tako, to vam je to...uzivajmo u sada i danas. cak i kada je tesko, ko zna zasto je to dobro..visa sila radi za nas, i kada se nama ne cini da je to mozda najbolje resenje, vremenom ce se pokazati da je bas tako trebalo da bude...i onda cemo uzivati.i biti zadovoljni. slusajmo svoju visu silu, pustajmo je da deluje....jer ne mozemo sami.

a meni se oci sklapaju...lakau noc, dobro jutro... :D
T.
goldy, pozdrav veliki, koliko vidim ni ti nisi lose...radujem se zbog toga...smo napred, hrabro...proci ce sve ovo jednom...sve lose ce jednom biti juce....
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

YugoStar

Post by YugoStar »

Hoce :!:
:smt109
Vuk

Post by Vuk »

Evo jedan hug i od mene, vidim da si ozdravila, nadam se da se gledamo uskoro...
Moon child
oci boje meda

Post by oci boje meda »

tnx ljudi..bas sam vas se zazelela......jedva cekam doci na sastanak.....sve vas videti, svi mi nedostajete....a Ti, yugo, posto ti nisi na NA, da se ne osetis izopstenim, posto sam je li, imala prilike da cujem svasta nesto u poslednje vreme, tj da shvatim da ti se ponekad posebno mora naglasiti da se i na tebe odnose neke reci :lol: e, pa eto, ovo nedostajanje da znas.....da i na tebe sam mislila..i tebe sam se zazelela jeste jeste.....i igrice. i svih mojih sa nA naravno, sve vas ljubim
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

Vuk

Post by Vuk »

Hug-back!
Moon child
YugoStar