Idiot
Moderator: sanela
Re: prica o najpametnijem tipu na svijetu
Pepe, Amyna, Bakuta, Adame, Raskorak (ako citas) pozdrav i vama...
To je sve sto mogu iz sebe jutros iscijediti. KOntam da je red da nesto odgovorim, ali me rijeci prilicno jebu.
Citamo se.
To je sve sto mogu iz sebe jutros iscijediti. KOntam da je red da nesto odgovorim, ali me rijeci prilicno jebu.
Citamo se.
Nemoj Vlado da tobom za"Vlada" LadoVina.....prosetaj patike....treniraj trljoguz.....
cucla cucla cuclica
.... vidiš , i Adamu fališ ... usput , Adame pozdrav !adam* wrote:Nemoj Vlado da tobom za"Vlada" LadoVina.....prosetaj patike....treniraj trljoguz.....
Da ti pravo kažem Vlado , ovih dana sam i ja nešto u k....cu , kiša me manta i ne da vanka , a ja inače sam burovit tip koji obožava sunce , vjetar i te šeme . Dozlogrdilo mi kuća , suđe , roba koja neće da se osuši , ono , znaš , ... nije po mome . Ja da mogu i vrimenom bi vladala , ali te talente nikako da izmolim . Meteropata nisam , ali mi djeluje na kosicu :axe:
zeza
ajde , pa ako nemaš kakva pametnija posla , pridruži se
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
Safin me je prilicno razocarao, pa evo da napisem nesto novo.
Novo je lijecenje HCV-a. Dugo mi je trebalo da prelomim da hocu i da se potpuno odreknem alkohola, ali konacno sam uradio... U stvari, glavni je razlog to sto u Federaciji vise nema besplatnog lijecenja, a RS je to organizovala prosle godine za 80 ljudi. Ostalo je jos nekoliko slobodnih mjesta i odlucio sam da se uvalim.
Komisija mi je odobrila lijecenje, u ponedjeljak idem u bolnicu na nekoliko dana pretraga, biopsija i slicnih sranja.
Novo je lijecenje HCV-a. Dugo mi je trebalo da prelomim da hocu i da se potpuno odreknem alkohola, ali konacno sam uradio... U stvari, glavni je razlog to sto u Federaciji vise nema besplatnog lijecenja, a RS je to organizovala prosle godine za 80 ljudi. Ostalo je jos nekoliko slobodnih mjesta i odlucio sam da se uvalim.
Komisija mi je odobrila lijecenje, u ponedjeljak idem u bolnicu na nekoliko dana pretraga, biopsija i slicnih sranja.
E cao Vlad.
Drago mi je da si prelomio i odlucio da se "kotarises" tog virusa.
Samo naprijed i zelim ti sve naj i da to sjebes sto lakse.
Ako ti bude sta trebalo(neznam sta,mozda neki doktori ili stela po tom pitanju),slobodno se javi.Mislim da imas moj broj,ali ako si ga sjebao javi na PP.
U svakom slucaju tu sam,kafica,suplja i sl.
:smt023
Drago mi je da si prelomio i odlucio da se "kotarises" tog virusa.
Samo naprijed i zelim ti sve naj i da to sjebes sto lakse.
Ako ti bude sta trebalo(neznam sta,mozda neki doktori ili stela po tom pitanju),slobodno se javi.Mislim da imas moj broj,ali ako si ga sjebao javi na PP.
U svakom slucaju tu sam,kafica,suplja i sl.
:smt023
Isto!Vlado_M wrote:Dugo mi je trebalo da prelomim da hocu i da se potpuno odreknem alkohola, ali konacno sam uradio...
Bravo drug, znala sam ja to, bravo!

Svaka cast!
Zelim da se brzo vratis iz bolmice, zapocnes terapiju i
piseees...
i bez bacanja kompa u kontejner, molim te!
Najiskreniji pozdrav, HUG i :smt023
Ljubi Bakuta PDT_Love_18
Gde si JugoZvezdice moja sjajna, kako zivis i sta ima?
I tebe Baba PDT_Love_18
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Cao Naco druze stari,vec sam ti negdje napisao i pozdrave poslao

Hvala na zeljama i to. Nije bilo tesko zavrsiti sa alkoholom, trebalo je odraditi samo tri stvari - prestati izlaziti, prestati gledati berzu i nervirati se i prestati pisati.
Yugo, fakat vise nemam tvoj broj telefona, ali nemam ni svoj, trenutno. Aparati su sa karticama zavrsili u kontejneru, jednog sumornog sugavog novembarskog dana. Starci me gnjave da kupim sebi fontele ovih dana, da me mogu maltretirati dok budem u bolnici, ali tu im zelju necu ispuniti...
Javicu ti se.
Yugo, fakat vise nemam tvoj broj telefona, ali nemam ni svoj, trenutno. Aparati su sa karticama zavrsili u kontejneru, jednog sumornog sugavog novembarskog dana. Starci me gnjave da kupim sebi fontele ovih dana, da me mogu maltretirati dok budem u bolnici, ali tu im zelju necu ispuniti...
Javicu ti se.
Vlado..veliki pozdrav, svako dobro i milo mi je sto si tu.