YugoStar svaka ti cast.
Amyna, ljubi te Bakuta za iskrenost u takvoj situaciji, nadam se da ti je SADA bolje.
Pokusaj da kazes sebi: SAMO DANAS NECU NISTA UZETI.
Pozzz i javi se...
PRIČA IZ SLUČAJ GRADA
Moderator: sanela
Re: PRIČA IZ SLUČAJ GRADA
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Stojim na kantunu glava u balunu,di si ti? Amina,ljepotice(sve gledam ovaj tvoj avatar...najsexy u raji,pa te takvu i zamisljam) jeli malo bolje? Nisi fer,prvo zapocnes da se igramo,a onda zbrises...bar namigni,ispostuj ekipu,nas koje neboli polni organ za tebe i koji te shvatamo i uz tebe smo... 

Ljudi vi bas ne kapirate, ona je u zikri sedne za forum istrese se, a onda lepo ode uradi se i nema je, dok god joj opet ne pukne zikra i zagolica je savest, pa opet na forum. Ocajnicki trazi pomoc i paznju, ali ocigledno da nema podrsku i jaku volju. Sve sto joj pricate je uzalud, ja mislim da su ovi njeni postovi ono sto mi posle nazivamo rupe....Kada se sredi lecice se, kada je u krizi drogirace se...Mislim svi postovi prosto smrde na heroin. Nema njoj spasa od foruma...
Zao mi je dece......zao mi je dece
S.
S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Amyna, kako si m idraga, javi se , javi se, javi se...
:smt024 :smt024 :smt024
:smt024 :smt024 :smt024
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Mozda ja sada grijesim , ali draga Sonja , nekim situacijama nisi dorasla da bi komentirala mene .Sonja wrote:Ljudi vi bas ne kapirate, ona je u zikri sedne za forum istrese se, a onda lepo ode uradi se i nema je, dok god joj opet ne pukne zikra i zagolica je savest, pa opet na forum. Ocajnicki trazi pomoc i paznju, ali ocigledno da nema podrsku i jaku volju. Sve sto joj pricate je uzalud, ja mislim da su ovi njeni postovi ono sto mi posle nazivamo rupe....Kada se sredi lecice se, kada je u krizi drogirace se...Mislim svi postovi prosto smrde na heroin. Nema njoj spasa od foruma...
S.
a ja dobih neku inspiraciju da pisem o svojoj pobjedi koja mi je nadomak , jer poslozih 76 problema ..... ostalo je nekih tricavih 786 7654 987 566 ....... ali sto je to za mene :finga:
javim se , pozzzzzz svima
p.s. imam neke obaveze
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
Vratila sam malkice film unazad godinu dana ........vrrrrrrrrrrrr.......... pa da rezimiram !
NIŠTA NIJE KAKO VAM SE ČINI !
Moja pobjeda (ponovna) je počela kada sam svima vama , a prvo sebi , priznala koliko problema imam. Shvatila sam da sam prepuštena samoj sebi , i ako ću nastaviti biti kreten , ništa neću uspjet napravit . Ukratko , odjebala sam sve iz svoje blizine , skoncetrirala se na sebe i ono što sam zamislila , provodila u djelo . Muža sam ostavila , spakirala se i otišla roditeljima , normalno , i dicu povela sa sobom . Mjesec dana u Makarskoj na rehabilitaciji od saobraćajne mi je fenomenalno došlo , a i muž shvatio što je izgubio . U to vrime dolazio u posjete i uspili smo se pomirit , ali sada su moje želje bile ultimatum zajedničkog života . Nisam pristala ni na kakve kompromise .
Hoću naglasit , svi znamo kako nešto trebamo napraviti , samo trebamo odlučit , stisnut srce i želudac , izgurat do kraja i rezultati su tu. Ma kako ufurani bili , znamo što je ispravno .
......ODO RUČAT
NIŠTA NIJE KAKO VAM SE ČINI !
Moja pobjeda (ponovna) je počela kada sam svima vama , a prvo sebi , priznala koliko problema imam. Shvatila sam da sam prepuštena samoj sebi , i ako ću nastaviti biti kreten , ništa neću uspjet napravit . Ukratko , odjebala sam sve iz svoje blizine , skoncetrirala se na sebe i ono što sam zamislila , provodila u djelo . Muža sam ostavila , spakirala se i otišla roditeljima , normalno , i dicu povela sa sobom . Mjesec dana u Makarskoj na rehabilitaciji od saobraćajne mi je fenomenalno došlo , a i muž shvatio što je izgubio . U to vrime dolazio u posjete i uspili smo se pomirit , ali sada su moje želje bile ultimatum zajedničkog života . Nisam pristala ni na kakve kompromise .
Hoću naglasit , svi znamo kako nešto trebamo napraviti , samo trebamo odlučit , stisnut srce i želudac , izgurat do kraja i rezultati su tu. Ma kako ufurani bili , znamo što je ispravno .
......ODO RUČAT
- Sagitarius
Dobar tek......ODO RUČAT
........ i tako to ... ode ja jučer kod doktorice na kontrolu u ZZBO(zavod za bolesti ovisnosti) , i kako nje nije bilo , primila me druga ali sam se načekala cilo jutro . Kako već biva , uvik nekog sretnem kog sam prije poznavala , ali jučer sam vidila Ticu - stari đanki koji se davno ostavio - .... no , to je već druga priča .... i od svih tih likova jedna curica mi zapela za oko . Onako mršava , bez guze , blida , plavih sjajnih okica , malo previše sjajnih za moj ukus , motala se po čekaoni razgovarajući sa bližnjima na mob i prodajući neke spike meni nerazumljive ... KA ONO , ONI NJU TIRAJU DA IDE I DA SE TESTIRA , ALI ONA TEK TU I TAMO PONEKAD UZME MALO DOPA JER JE U DEPRI ... A ŠTA ONI MISLE , DA SE PREKO SUBA NE MOŽEŠ PUKNIT .... MA SVE OVO MENI NE TRIBA ....NEĆU NA METADON , ZAŠTO MI UKIDA SUB ...i tako , vrti se ona tu sa nama , šetucka se neurozno , 3-4 puta pokušava se popiškit a ne može , i sve do jednog trena kad se oglasio Tica -DAJ KOJI KURAC OVA OTEŽE , GLUMATA...- i ja joj priđem prekidajući je u raspravi sa mobom i kažem - MOLIM TE UĐI KOD DOKTORA I ZAVRŠI ŠTO IMAŠ , IMA NAS PUNO KOJI ČEKAJU I NERVOZNI SMO SVI ! - Pogleda me presjajnim okicama plavim , digla tanke , pažljivo počupane obrve i bez riči poklopi mob i pravac u ordinaciju spuštene glave .
Tipičan primjer kako se ponaša neko ko je prisiljen da se lječi a ne želi . No , u meni je ona izazvala čudan osjećaj prijezira , koji nikada nisam osjetila i sada me sram . Sramim se sebe , mislim da ja nisam bolja od nje , niti smo mi svi bolji il gori od onog drugog . Različiti jesmo . Jutros se mislim , možda sam mogla odvojit pola sata i sa njom van zapalit cigaru , ponudit joj kavu , a ne je osuđivat u startu . Inače nisam takva , ali jučer mi je jednostavno toliko digla živac sa svojim glupastim prenemaganjem i kroz glavu mi prošlo - TAKO MLADA , PLAVA , GLUPA , NEVJEROJATNO !!! -
Možda ta njena mladost (21 -25 god.) u meni je izazvala zavist ili tako slično tome ??? Ne znam .
Sebe vidim kao dobru i osjećajnu osobu koja ne robuje predrasudama , a upravo jučer sam se ponašala upravo obrnuto . Bilo što da sam pokušala bilo bi bolje od onog apsolutno ništa . Sebi govorim kako su ove generacije novih ovisnika sjebani do kraja i da sa njima nemam dodirnih točaka . Kao , ne kužimo se i u ONA vrimena je to izgledalo puno drugačije !!! Ma, ku....c !!! Sve je to ista kašeta govana kad je heroin u pitanju ! Moj problem je i veći od njenog , ja kao majka troje djece dozvolila sam sebi pad nakon 11 godina . Jebeno !
Prijezir .... hm , da , prema sebi .
Tipičan primjer kako se ponaša neko ko je prisiljen da se lječi a ne želi . No , u meni je ona izazvala čudan osjećaj prijezira , koji nikada nisam osjetila i sada me sram . Sramim se sebe , mislim da ja nisam bolja od nje , niti smo mi svi bolji il gori od onog drugog . Različiti jesmo . Jutros se mislim , možda sam mogla odvojit pola sata i sa njom van zapalit cigaru , ponudit joj kavu , a ne je osuđivat u startu . Inače nisam takva , ali jučer mi je jednostavno toliko digla živac sa svojim glupastim prenemaganjem i kroz glavu mi prošlo - TAKO MLADA , PLAVA , GLUPA , NEVJEROJATNO !!! -
Možda ta njena mladost (21 -25 god.) u meni je izazvala zavist ili tako slično tome ??? Ne znam .
Sebe vidim kao dobru i osjećajnu osobu koja ne robuje predrasudama , a upravo jučer sam se ponašala upravo obrnuto . Bilo što da sam pokušala bilo bi bolje od onog apsolutno ništa . Sebi govorim kako su ove generacije novih ovisnika sjebani do kraja i da sa njima nemam dodirnih točaka . Kao , ne kužimo se i u ONA vrimena je to izgledalo puno drugačije !!! Ma, ku....c !!! Sve je to ista kašeta govana kad je heroin u pitanju ! Moj problem je i veći od njenog , ja kao majka troje djece dozvolila sam sebi pad nakon 11 godina . Jebeno !
Kako li samo sereš,ni one iz Đardina ti nisu ravne po blebetanju!
Hvala na komplimentu o godinama,imam 30 godina,i nitko me ne tjera na liječenje.Malo sam zabrijala s dopom,pa me sub više nije pokrivao.Htjeli su mi dat metadon,da me otkantaju,kao što su tebe prekrižili,davši ti doživotno održavanje.
Zašto sereš da si mi se obratila,kad mi ni ti,ni itko tamo mi nije riječi rekao,osim sestre i doktora,pa ne vidim čemu ti služi,da serendaš po forumu,osim da se predstavljaš kao nekakvo oličenje mudrosti.
Moji problemi s mokrenjem su vrlo dobro poznati na Zavodu,dosad sam uvijek radila test na slinu,kojeg jučer nisu imali,ne moram ti se opravdavat,ali eto,vidim da voliš puno da sereš,pa čisto da te informiram,JA SAM TRAŽILA da mi se napravi test,jer mi nisu vjerovali,da mogu bit pozitivna na sub i dop.
Javi kad dolaziš drugi put na kontrolu,pa da vidiš tko je sjeban do kraja,jadnice patetična!
A koja si ti,kratke crvene kose,ili jedna od one dvi dugokose?amyna wrote:........ i tako to ... ode ja jučer kod doktorice na kontrolu u ZZBO(zavod za bolesti ovisnosti) , i kako nje nije bilo , primila me druga ali sam se načekala cilo jutro . Kako već biva , uvik nekog sretnem kog sam prije poznavala , ali jučer sam vidila Ticu - stari đanki koji se davno ostavio - .... no , to je već druga priča .... i od svih tih likova jedna curica mi zapela za oko . Onako mršava , bez guze , blida , plavih sjajnih okica , malo previše sjajnih za moj ukus , motala se po čekaoni razgovarajući sa bližnjima na mob i prodajući neke spike meni nerazumljive ... KA ONO , ONI NJU TIRAJU DA IDE I DA SE TESTIRA , ALI ONA TEK TU I TAMO PONEKAD UZME MALO DOPA JER JE U DEPRI ... A ŠTA ONI MISLE , DA SE PREKO SUBA NE MOŽEŠ PUKNIT .... MA SVE OVO MENI NE TRIBA ....NEĆU NA METADON , ZAŠTO MI UKIDA SUB ...i tako , vrti se ona tu sa nama , šetucka se neurozno , 3-4 puta pokušava se popiškit a ne može , i sve do jednog trena kad se oglasio Tica -DAJ KOJI KURAC OVA OTEŽE , GLUMATA...- i ja joj priđem prekidajući je u raspravi sa mobom i kažem - MOLIM TE UĐI KOD DOKTORA I ZAVRŠI ŠTO IMAŠ , IMA NAS PUNO KOJI ČEKAJU I NERVOZNI SMO SVI ! - Pogleda me presjajnim okicama plavim , digla tanke , pažljivo počupane obrve i bez riči poklopi mob i pravac u ordinaciju spuštene glave .
Hvala na komplimentu o godinama,imam 30 godina,i nitko me ne tjera na liječenje.Malo sam zabrijala s dopom,pa me sub više nije pokrivao.Htjeli su mi dat metadon,da me otkantaju,kao što su tebe prekrižili,davši ti doživotno održavanje.
Zašto sereš da si mi se obratila,kad mi ni ti,ni itko tamo mi nije riječi rekao,osim sestre i doktora,pa ne vidim čemu ti služi,da serendaš po forumu,osim da se predstavljaš kao nekakvo oličenje mudrosti.
Moji problemi s mokrenjem su vrlo dobro poznati na Zavodu,dosad sam uvijek radila test na slinu,kojeg jučer nisu imali,ne moram ti se opravdavat,ali eto,vidim da voliš puno da sereš,pa čisto da te informiram,JA SAM TRAŽILA da mi se napravi test,jer mi nisu vjerovali,da mogu bit pozitivna na sub i dop.
Javi kad dolaziš drugi put na kontrolu,pa da vidiš tko je sjeban do kraja,jadnice patetična!
- Sagitarius
Evo zašto ja volim ić na kontrole,bude zabavnije nego na forumu